login |

Ők alkotják a DC legújabb tévésorozatának szuperhős-csapatát

2015. 02. 02. 21:39 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek,

Fura módon még mindig nulla hype-pal rendelkezik a TNT-re készülő Titans, pedig többször is írtunk róla a hírekben és idén forgatják a pilotot. Nemsokára pedig sor kerül a castingra. Ezt onnan lehet tudni, hogy kikerült az állandó karakterek listája.

Ja, igen. Szuperképességes csapatos sorozatok, miképp egyéni szuperhősösek az elmúlt években is akadtak, csak éppen 1-2 évad után buktak, mert nem voltak Marvel- vagy DC-kötődésűek, így természetesen a Titans is az egyik nagy kiadóhoz tartozik, a DC-hez, az alapja a Teen Titans képregény. Szóval ők azok – a képességeiket nem lövöm el, de kommentben lehet róluk beszélni:

  • Dick Grayson – Nightwing: a pilot epizódban még, mint Robin lesz jelen, abban fog átvedleni. A karakter épp lelép Batman mellől és Boston-ban kezd el dolgozni nyomozóként.
  • Barbara Gordon, az egykori Batgirl, aki kerekes székbe kényszerül, s idővel Oracle lesz, azonban a sorozatban (egyelőre?) még nem ezen a néven fog futni és hackerként fog közreműködni. Érdekesség, hogy ő a képregényben nem volt Teen Titans-tag, de Dick Grayson-nal romantikus kapcsolatban volt, szóval elférhet.
  • Hank Hall – Hawk és Dawn Granger – Dove: nekik több iterációjuk is volt a képregényben. Először testvérek voltak, itt a későbbi képregények romantikus párját fogják valószínűleg elővenni. A hírek szerint ők fognak leginkább különbözni képregényes énjüktől.
  • Rachel Roth – Raven: a képregényben New Teen Titans-tag, sőt, Trigon, a interdimenzionális démon lányaként ő szervezte meg a csapatot apja ellen.
  • Koraind’r – Starfire: a képregényben New Teen Titans-tag, egyébként Tamaran bolygójáról származó földönkívüli hercegnő, aki ugyancsak romantikus kapcsolatba került a képregényben Dick Grayson-nal.

Aki hiányozhat az Cyborg és Beast Boy – előbbiről tudjuk, hogy szerepelni fog a Batman v Superman: Dawn of Justice-ban, majd saját mozifilmet kap. Lehet, hogy benne lesznek a sorozatban, de a pilotszkriptben nem szerepelnek. (A fenti karakterek között is vannak olyanok, akik a pilotban csak nagyon röviden vannak jelen.)

Azt egyelőre nem tudni, hogy a The Flash, Arrow vagy Supergirl univerzumán osztozni fognak-e a Titánok, de majd kiderül. A készítők mindenesetre mások (Akiva Goldsman és Marc Haimes), azonban a gyártó itt is a Warner.

17 hozzászólás Ne habozz!

Shyllard - 2015. 02. 02. 21:52

Erre nagyon kíváncsi vagyok, mert a többi jelenleg futó képregény sorozatkkal ellentétben itt nem igen lehetne az effekteken spórolni Raven meg Starfire, meg az ellenségek többsége miatt. Csak remélni tudom, hogy képesek lesznek találni valami jól kinéző megoldást, mert különben csúnya bukta lesz az egész. Azért reménykedek. Ja meg kár, hogy Beast Boy kimarad :(

Phoenix - 2015. 02. 02. 21:53

Két gondolat ehhez:

1) Sanszos, hogy a csapat le fog vedleni egy Winghthawk szériává, a többiek pedig tolják majd az epizódszerepeket, vagy ha nem, az biztos, hogy a hangsúly eltolódik felé. Ami nem baj.

2) Nem értem a a f..ülem van a Warnerrel. Egy tökös filmes, koherens univerzumot építhetnének fel, de ők teljesen fregmentálják az egészet a csatornák között, plusz még a filmes univerzumtól is elkülönítik. Pedig ha a sorozatokat és a filmeket egy univerzumban kezelnék, máris egy olyan előnyük lenne, amilyet a Marvel még csak építget.

Lássuk: Flash, Arrow, Constantine, Titans, Supergirl… szemben az eddig EGY! darab filmjükkel, de ők univerzumot építenek. Hát hajrá… Pedig imádom a DC-t, de az ilyen béna következetlen húzásaik erősen megfigyelhetőek a New52 környékén is, és nehéz így rajongani :D

Cared - 2015. 02. 02. 22:02

Érdekes összeállítás, sokkal földhözragadtabb a hősök mint vártam volna. Én kb egy Young Justice csapatot képzeltem volna el, ott tényleg teljesen különálló egyéniség mindegyik, teljesen különböző hátterekkel míg itt…

Hawk and Dove-ot nem nagyom csípem de a többiek rendben vannak. Starfire-t meg fogalmam sincs hogy akarják megvalósítani (félig CGI?). Rengeteg lehetőség van itt cameok szempontjából (Catwoman, Red Hood, Birds of Prey stb). Nagyon remélem, hogy Zatannát valahogy belecsempészik, ők a kedvenc DC-s karakterem és ő is kavart Nightwinggel.
Csökkent a várási faktora, egy Justice League Dark csapatnák 100x jobban örülnék de ha 10-12 részes évadban gondolkoznak magas költségvetéssel, akkor simán várós

dzsiaj - 2015. 02. 02. 22:05

Én nem bánom, hogy Beast Boy kimaradt, rühellem a karakterét.

werewere - 2015. 02. 02. 22:16

Raven jó, kell is… de Starfire effekthalmaz meg eyecandy miatt?

a Kati néni - 2015. 02. 02. 22:46

Phoenix: és már nem is nagyon lehetne összefűzni a sorozatokat a filmekkel, hacsak nem retconolnak úgy, mint ahogyan a képregényekben szokás.

Az Arrowban ellőttek pár olyan fontos karaktert, amely Batmanhez passzol, és egy olyat, aki szerepelt már az Arrowban is és a Gothamban is (fog).

A Suicide Squadben lesz egy olyan figura legalább, aki benne volt az Arrowban.

A Supergirl Jimmy Olsennel lesz egy sorozatban.

A Flashbe van több olyan állandó szereplő is, akik a képregényben nincsenek a “Villámmal” szorosan összefűzve, más hősökkel kooperálnak.

A Constantine-ben felbukkanó Jim Corrigan a New 52 szerint Gotham nyomozója és belőle lesz a Spectre.

Barbara Gordon köztudottan jóban van azokkal a csajokkal, akik az Arrowban bukkannak föl.

Kiket szánnak a Tini Titánok ellenségeinek vajon?

Egyébként rohadt nehéz lenne összehangolni ezt a 4 current tévésorozatot a készítőknek.

mikkamakka - 2015. 02. 03. 00:53

már a csapat névsora láttán húzom a szám
asszem megvárom az első kritikákat

DarkEagle - 2015. 02. 03. 02:28

Öhm izé és mi van Superboy-al? Csak mert ő a feje az egész Teen Titan csapatnak. Hogy gondolták hogy az alapító tagot kihagyják? Ezt nem is értem. Valaki magyarázza már el. :D

Flash hál Isten még bekerülhet ha egy csatornán lesznek akkor meg pláne. :D

David R. Blake - 2015. 02. 03. 03:07

@DarkEagle: Azért nem nevezném “alapító tagnak”. Tény, a 2011-ben indult New 52-ben az, meg még pár kisebb sztoriban is, de amúgy a csapat fő alapítója mindig is valamelyik Robin volt.

És nem lesznek egy csatornán a Flash/Arrow-val, hiszen míg azok a CW-n vannak ez a TNT-re érkezik.
ÉS egyenlőre még arról se hallani semmit, hogy a különböző csatorna ellenére mégis közös lenne az univerzum, mint ahogy azt a Supergirl-sorozattal kapcsolatban pletykálják.

szujonor - 2015. 02. 03. 06:28

Hawk és DOve?? Hát nem tudom, elég fura választás.

coldeyes - 2015. 02. 03. 06:58

én már csak reménykedni tudok, a DC a kedvenc univerzumom, de egyszerűen a sorozatok nekem nem elég “dark-osak”

a CW-s produkciók (Flash Arrow) számomra minősíthetetlenül pocsékok, tiszta Twilight effektus(vicc tárgyává vált utána a vámpír téma) és a csatorna nem is tagadja a cél közönségét

A Constantine egyszerűen nem merte meglépni az igazi horror faktort, nálam emiatt bukott el.

A Gotham atmoszférája tetszik, bár néha, amit Bruce-al művelnek… legyenek tökösek az írók, lehet hogy gyerek, de ha már beépítették a sorozatba, éreztessék velem, hogy miért is vált olyan hőssé, aki a legtöbb rajongóval bír az egész DC világban.

A Titans meg, hát remélem nem a Teen Titans, szerepében tündököl majd, sok románccal meg saját magad elfogadásával való vívódással .
Raven alap, ő a kedvenc karakterem Zatannával karöltve.
Starfire-nek nem örülök, egyrészt túl kockázatos és a háttere egy külön világ (ami még kicsit Disney-es is), másrészt ő az a tipikus Teen faktora a sorozatnak: aki rácsodálkozik mindenre és mindenkire, akit aztán tényleg az érzelmei határoznak meg szóval 100% hogy Eyecandy.
Beast Boy, jó hogy kimarad, bár ez azt feltételezi, hogy Tara is, aki azért a maga módján érdekes karakter volt, de legalább egy szerelmi szál mínusz.

Iceman - 2015. 02. 03. 12:34

A régi Tini Titán mesze a CN-en nagyon jó volt, ott Slade volt az állandó főellenség de itt nem hiszem hogy őt vennék elő. Hawk és Dove-t meg talán egyszer Wonder Womannel láttam bandázni és talán a szeretet erejével győztek le egy benga robotot így inkább nem alkotok róluk véleményt:D

nadivereb - 2015. 02. 03. 13:06

Beast Boy kihagyása érthető szerintem, az ő megvalósítása aránytalanul sok pénzbe került volna. Arra viszont kíváncsi vagyok, ki kapja meg a “comic relief”-szerepet (tippem szerint Starfire, akinek a karakterét én amúgy nagyon szeretem, remélem, rendes ívet írnak neki). Esetleg Blue Beetle később csatlakozhatna, ő az egyik kedvenc karakterem.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a fő villain (Deathstroke elég lerágott csont perpillanat az Arrow miatt).

Egyébként csak mellékesen felhívnám a figyelmet, hogy a csapat 6 tagjából 4 női karakter. :)

TOM - 2015. 02. 03. 13:59

Remélem benne lesz Beast Boy, ő a kedvencem. Nagy csalódás lenne, ha nem. Meg azt is remélem hogy sexi ruhája lesz Ravennek és Starfire-nek. :D

Nero - 2015. 04. 28. 22:25

A kommenteket olvasgatva nekem is egy kicsit sziruposnak hangzik az alap felállás, ahogy mondták is előttem 6-ból 4 női szereplő, de talán az évad során, ha berendelik lesznek új csatlakozások hozzájuk, talán valaki kiválik és mégis lesz egy Teen Titanshoz hasonló csapatunk. A női ruhák kb. annyira lesznek hűek a sorozatos karakterekhez, mint Black Canari ruhája, semennyire, főleg ha tinik játszák a szerepet, nyilván nem fognak kivágott topban és neccharisnyában bunyózni, pedig szívsen néznék már egy igazán képregényhű adaptációt. Ha egy univerzumban játszódnának a többi jelenleg is futó szériával akkor Deathstroke simán átjöhetne a Titansba gonoszkodni, kihagyott ziccer lenne ha nem lépnék meg szerintem.

Hibarin - 2017. 12. 02. 11:09
winnie - 2017. 12. 02. 11:28

igen, akkor még nem lehetett tudni, hogy kik lesznek, most már teljes a csapat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz