login |

Őrült este

2015. 02. 06. 23:05 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: fun

Most végeztem az Allegiance pilotjával, ami elég vicces értékelést kapott tőlem, s 10 perc alatt három még képtelenebb hírbe futottam bele. Mind egyelőre még csak értesülés, nem hivatalos, és írok hírekben majd róluk bővebben is, csak meg akartam örökíteni egy pillanatképet erről az estéről.

Most komolyan, melyik a nagyobb WTF/képtelenség?

  • az A&E egy hajszálra van az Unforgettable feltámasztásától egy 4. szezonra.
  • az NBC limitált sorozatot rendel be a Law & Order-ből az eredeti szereplőkkel
  • a Netflix élőszerepős Legend of Zelda-sorozatot tervez
  • ja, és: winnie 9/10-re hozza ki magában az Allegiance pilotját.

16 hozzászólás Ne habozz!

benzz - 2015. 02. 06. 23:21

Én is azt hittem, hogy én leszek az egyedüli,akinek bejött az allegiance… Nagyon jó kis pilot volt, pedig szkeptikus vagyok az nbc -vel nagyon, hiszen az elmúlt pár évben a Hannibalon kívül nem igen akadt jó sorozatuk. Nálam is 9/10 a pilot epizód.

LoGi - 2015. 02. 06. 23:57

a hírek sorrendje nálam a legkevésbé meglepőtől a legjobban meglepőbbig van :D a plakát és a szereplők listája alapján én az Allegiance-t biztosra vettem, hogy pocsék lesz :O

Maniac84 - 2015. 02. 07. 02:04

Az Allegiance-től én sem vártam sokat, de kellemeset kellett csalódjak. 9-est ugyan nem ér szerintem, mert az már nálam a legendás pilot-ok kategóriájába esne, de egy 8/10-et nyugodt szívvel ki merek rá szórni én is. Nem volt tökéletes, de szórakoztató volt az elejétől a végéig.

werewere - 2015. 02. 07. 02:09
Thomas - 2015. 02. 07. 02:15

Az Unforgettable nagyon komoly, ez a sorozat tényleg felejthetetlen marad:)
A leghihetetlenebb számomra a Law & Order:) De most ezt csak azért, hogy megkapja a 21. évadot és lehagyja a Gunsmoke-ot? Furcsa…:)
A Legend of Zelda nem mond nekem semmit, de látom, hogy valami régi játék.
Az Allegiance meg passz, azon én annyira nem lepődtem meg, azért szoktál néha 9/10-et adni, még ha nem is túl gyakra:) Végülis 70%-ra vártad, ahogy nézem:)

Thomas - 2015. 02. 07. 02:19

De ez nagyon tetszik, hogy most már bármelyik sorozat bármikor folytatódhat, lassan már csak legyintünk a kasza hírekre:) Dobja már be az ABC az Alias limitált 6. évadának tervét nyárra!:) Az NBC-nek meg inkább a Vészhelyzetet kéne feltámasztania:)

Skate - 2015. 02. 07. 04:56

Legend of Zelda történetét elmúlt évtizedekben megjelent játékok alapján valaki kibogozza, hogy miről is fog szólni a Netflix sorozata, tud valamit. :)

http://www.dailymotion.com/video/xg8ljs_avgn-cronologically-confused-about-zelda-hun-sub_fun

Law & Order eredetijéből egy percet se láttam. A CI a franchise második legjobb spin-off-ja. Vincent D’Onofrio és Kathryn Erbe párosa elvitte a részeket a hátán. Utóbbi karaktere az SVU-ban is vendégszerepelt 2-szer a CI véget érte után. A LA spin-off meg elég gyenge volt. Míg a többi nem érdekelt egyáltalán. Gyilkos utcák is sokat crossoverezett az original L&O-val, ezért is került át Richard Belzer karakterestül, mikor az SVU indult.

Unforgettable-ben semmi ötletességet nem véltem felfedezni, így nem érdekelt igazán, mikor még a CBS-en indult. Poppy Montgomery akármennyire szimpatikus volt a szerepben.

Allegiance fogadtatása meglepett. Egyáltalán nem vártam. Lehet, bele kellene majd néznem?

castro - 2015. 02. 07. 09:27

A Law&Ordernek körülök, a legjobb hagyományos építkezésű krimisorozatok között van számomra. Az “eredeti szereplők” gondolom azt jelenti, hogy a legutóbbi évadból, talán mégsem húzzák elő George Dzundzát vagy Paul Sorvinót. Chris Noth elfoglalt, Jerry Orbach már nem él.

winnie - 2015. 02. 07. 09:58

noth es sam waterston neve merult fel.
en nem voltam oda soha erte, annyira generikus, egykaptafa felepitesu volt. tudom, hogy szandekosan, de a law and order: svu mukodik a temaja miatt, a law and order: criminal intent pedig nagy kedvencem volt goren es az eszkaloldas miatt. viszont pont most tervezem megnezni az eredeti LO pilotot es az elso ket reszt, hatha meggondolom magam.

m76 - 2015. 02. 07. 11:28

Ez a sok sorozatos visszatérés szerintem a mániákusan beszari csatornafőnökök miatt van.

Úgy gondolkodnak, hogy inkább egy bizonyítottan középszar sorozatot hozzunk vissza, amin lesz 1% haszon. Minthogy bármi újat kipróbáljunk, aminél 1% esély van rá, hogy akár totális financiális bukta is lehet.

De szerintem még a legnagyobb nézettségi bukta sorozatok is pozitívban jönnek ki csatornáknak, ha időben lelövik.

castro - 2015. 02. 07. 12:02

Noth és Waterston? Ez viszont jól hangzik.

Az L & O számomra akkor indult be igazán, amikor Jerry Orbach csatlakozott a csapathoz. Itthon az első 3 (vagy 4?) évadot a TV2 vetítette, aztán a Hallmark még néhányat továbbit. Valóban kaptafa, de valahogy mindig volt benne egy apróság, egy csavar, ahogyan a jogrendszer kiskapuit alkalmazták. Hagyományos nyomozómunka és ügyészi vizsgálatok, és rendszerint semmi nem úgy alakult az ügy során, ahogyan az epizód második felében az ügyész azt tervezte volna.
Az SVU-ból 10 évad ment le a Viasaton, a CI-ből mindent leadtak a Hallmarkon. Ezek tényleg eltértek az eredetitől, és változatosabb sztorikat adtak.
Az LA spin-off az eredetit másolta volna, de nem sikerült neki, se a sztorik, se a szereplők karizmája nem volt meggyőző.

Shannen - 2015. 02. 07. 13:08

Ma akartam nekikezdeni a The Americans 3.évadának, de akkor lehet előtte még teszek egy próbát az Allegiance pilottal is.
Bár eszem ágába se volt belenézni, de ez a 9/10 értékelés winnie-től eléggé meglepett, úgyhogy muszáj lesz látnom.

winnie - 2015. 02. 07. 13:18

vigyázz, úgyis csalódni fogsz:) na jó, nem feltétlenül, de nagyon bejött ez a popcornos keszekuszaság. még szerencse, hogy elfelejtettem, mi az alapsztori.

winnie - 2015. 02. 07. 13:19

m76: sima nosztalgiafaktor ezek mind, mind bukott sorozatok, nem véletlenül értek véget.

és a plusztól olykor nagyon messze vannak, illetve nem is az a cél, hogy plusz legyen, hanem, hogy az előirányzott cél teljesüljön, s ha egy reklámozót a szar nézettség miatt már kompenzálni kell, akkor az veszteség.

Shannen - 2015. 02. 07. 18:19

Számomra is meglepő, de igazából nem csalódtam megnézve az Allegiance-t. Na jó, azért a 9/10-es értékelést egy csöppet magasnak érzem így is, inkább egy 7/10 nálam, de valóban szórakoztató volt ez a 40 perc. Sokkal rosszabbra számítottam, úgyhogy nem bántam meg, hogy megnéztem, de azért nem marad nézősnek.

Lemoni - 2015. 02. 07. 19:08

A 8. percnél már halálra untam magam, szürke és unalmas képi világ, érdektelen szereplők, ez is gyors újonc kasza volt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz