login |

8 hozzászólás Ne habozz!

AJ - 2015. 02. 16. 18:15

A How To Get Away with Murder folytatásának nagyon örülök, jó sorozat nagyon és a magyar változata is remekül el lett találva szerintem. A Botrányhoz hasonlóan itt is igen magas a magyar változat minősége, nem hiába, mivel Dezsőffy Rajz Katalin mind a kettő szinkronrendezője.

A Murdoch nyomozónak is örülök, de ezzel megint csak egyre nő a meg nem nézett epizódok száma. A Hölgyek öröme egyelőre várat magára, hogy megnézzem.

winnie - 2015. 02. 16. 18:39

a how to-val kapcsolatban egyes karaktereket meg kéne hallgatnom, mert némelyik dialóg rendkívül gyors, és kíváncsi vagyok, mennyire sikerült felvenni a tempót.

Lengabor - 2015. 02. 16. 18:45

AJ: hát pedig a hölgyeknek csak úgy szerezhetsz örömet, ha megnézed.
Viola Davis nem Kocsis Mariann, úgyhogy arra sem vettem a fáradságot, hogy belehallgassak. Unom most már az olyan szinkronokat, ami nem tükrözi az elvárásaimat. Plusz ki tudja, hogy lesz-e második évada a sorozatnak.

AJ - 2015. 02. 16. 19:02

winnie

A főszereplőnél, az 1×06-ban volt talán az a jelenet, amikor a legfőbb ügyészség előtt (nem tudom pontosan, hogy hívják) volt egy ügye és ott Bognár Gyöngyvér nagyon durván jó volt, pörgött a szöveg, érezhető volt a heves érzés, az indulat, a már-már önkívületi állapotban való lendületes, darálás. Ez lehet nem így volt az eredeti változatban, de magyarul nagy élmény volt, a többiek is jó választásnak tűnnek, van akit szokni kell, de személyiségre, karakterre szerintem sikerült jól választani.

Lengabor

Nem Kocsis Mariann lett a hangja, de én nem panaszkodom a választás miatt. Nem vonom kétségbe a színésznő kvalitásait, tetszik is a hangja, de ide kimondottan jó a mélyebb, kicsit civilebb, nyersebb hang, ami Bognár Gyöngyvérnek van. A szinkronrendezőnő egyébként a CSI: Miami helyszínelőkben használt Khandi Alexander – Kocsis Mariann párost is lecserélte, mivel Kovács Nóra volt a színésznő hangja a Botrányban, de szerintem ahhoz a szerephez pont illett az úrinős, elitesebb, selymes hang, de én kicsit elfogult vagyok Kovács Nóra felé, szóval csak örülök, ha hallom egy szerepben, de itt szerintem kifejezettem találat volt, mert összecseng a hangja Hámori Eszterrel, így erősítve a családi kapcsolatot.

Deny - 2015. 02. 16. 20:13

Lengabor, én is megszoktam Violát Kocsis Mariannal, de Annalise-hez szerintem túl öreges lett volna a hang. Nagyon tetszik Bognár Gyöngyvér, sokkal jobban visszaadja szerintem Annalise karakterét. (Mellesleg az Empire-ben is tarol Cookie-ként, pedig ott tényleg nem gondoltam, hogy jó választás lesz)

winnie - 2015. 02. 16. 20:17

ó, erre a karakterre kocsis nem lett volna jó.

winnie - 2015. 02. 16. 20:19

(egyébként legjobban rebecca hadar, nagyon durva, ő nem csak jogi darát, sőt, pont azt nem. leszedem a mai részt, megnézek pár szöveget, hogy mennyit tudnak felvenni belőle.)

winnie - 2015. 02. 18. 23:02

hát, igen. rebecca szövegéből derekasan vész el az infó.

angol: Be the country’s first ex-juvie drug-dealer bartender president.

magyar: én lehetnék az ország első drogdíler elnöke.

nem mintha sokat számítana fent, meg általában jól rövidítik

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz