login |

Délelőtti videó 3.: The Comedians

2015. 02. 17. 11:55 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

An FX original comedy about an FX original comedy. Ez így már önmagában is vicces (nem azért, mert feldolgozásról van szó) és azonnal felkeltette a figyelmemet. Pedig Josh Gad van benne és Billy Crystal – előbbit ki nem állhatom (mondjuk TJ Miller-rel is így voltam és a Silicon Valley-ben hirtelen jó arc lett), utóbbi körül pedig sosem értettem a felhajtást, azt, hogy miért tényező.

– FX doesn’t have anything like this.
– For a reason.

Na, majd most. A sok imidzspromó után a tovább mögött végre egy normális előzetes(ecske) a The Comedians-hez. Köszi az áttöltést Godem-nek!

4 hozzászólás Ne habozz!

Jake24 - 2015. 02. 17. 14:07

Ez egy elég fura pikantériája ennek a régiónak, hogy pl. Steve Martin mennyire ismert lett, de Billy Crystal meg nem. Márpedig egy élő legenda Ő is, itthon persze kevésbé lett híres – nem mintha ez zavarná gondolom. :) Rengeteget volt a kamera másik oldalán is ilyen-olyan szerepben, nem csak a színészkedés neki a fő profil. :)

winnie - 2015. 02. 17. 14:08

igen. tudom, hogy odaát mekkora a respektje, de tényleg nem nagyon ismerem testközelből a múltját, csak tudok róla.

pody - 2015. 02. 17. 21:06

Szoval nem ismered a munkassagat, de nem erted mi az a felhajtas?

winnie - 2015. 02. 18. 05:01

így van, ez a definíciója a nemértésnek. jó eséllyel, ha ismerném, akkor sem érteném.

ugyebár 20 éve kábé semmit sem csinált – én innen ismerem. ez idő alatt szinte csak gyenge filmekben szerepelt, meg tudom, hogy ő volt a go-to oscar host. például saturday night live-ot nem néztem a 80-as években, ami szerencse, hiszen az snl a szememben eleve értékelhetetlen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz