login |

Mulaney: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is?

2015. 02. 18. 21:30 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: 2014/15 finálék, kritika,

Vannak sorozatok, amiket nem értek. A Mulaney ilyen. Vagyis itt az a fura nekem, hogy ezt berendelték, és 13 részt le is adtak belőle. Eredetileg többet akartak, de aztán visszavették az epizódszámot.

Igazából a Mulaney-nek akkor sem lett volna sok esélye, ha nem lenne nagyon rossz, mivel a részeket is folyamatosan cserélgették. Miért ne, úgysincs történet, nem? Karakterfejlődés? Kontinuitás? Ugyan már, ördögtől való dolgok azok. Ennek megfelelően a finálénak az 1×06-ot adták le, mert miért ne.

A minőségről nem sokat tudok mondani, úgy látom, a premier óta nem igazán változott. Nyilvánvalóan a Seinfeld lebegett példaként a csatorna szeme előtt, de a pilotot látva nem jöttek rá, hogy sehol sincs ahhoz képest. Szóval egy stand upos csávó elmond egy viccet, utána ahhoz, többkamerás szitkomos körítésben néha kapcsolódóan történnek kicsit hétköznapi dolgok, és ennyi.

Akár jó is lehetett volna a Mulaney, (haha, ez mindenre ellőhető lehetne, valaki talán jött volna vele kommentben is), de én egy pillanatra nem láttam benne a lehetőséget. A főszereplő színészkedni nem tud, mindent nagyjából egyféleképpen ad elő, a többiek pedig nem túlzottan érdekesek mellette.

Nem bánom, hogy gyorsan kaszáltam, és bár nem hivatalos, de a csökkentett epizódszám alapján tippelhető, hogy a csatorna is ezt fogja tenni vele. Kivéve persze, ha ennél is rosszabb pilotokat kapnak majd májusig. De egyelőre hivatalosan még van remény a túlélésére. Oké, az még viccnek is rossz lenne, de legalább illene a Mulaney-hez…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz