login |

Ezek megint nálunk forgatnak!

2015. 02. 25. 17:12 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: az év híre, magyar hírek, ,

Hátha most kapunk forgatási beszámolókat – önző módon rögtön ez jutott eszembe, amikor láttam, hogy megint jön pár sorozat hozzánk. Anno a Painkiller Jane-ről jó pár vendégírás jött, és a The Borgias-ra is – kettő azóta is kirakás előtt áll, csak az alkalomra várok, még akkor is, ha már nem aktuálisak. Nehezebb random junkie-ként statisztálni vagy csak nagyobb a titoktartásra való törekvés (ha van ilyen) és a lebukás veszélye?

A fenti sorozatok mellett még a Houdini és a Dracula forgott itthon, természetesen a Strike Back, majd ősszel a most bemutatott Company X, illetve jelenleg is forgatják az angol The Last Kingdom-ot (plusz jött volna az Emerald City, de azt lemondták), most pedig két olyan sorozat érkezik hozzánk, amiknek az első szezonja máshol készült, de a folytatásuk már nálunk fog – van olyan ország, ahol több amerikai sorozat forog?

Ja, a lényeg: az FX-es Tyrant 2. évadja a pilot Izraelje és Marokkója, majd a szezon Törökországa után Budapesten fog készülni, és ugyanez áll a Netflix-es Marco Polo 2. szezonjára is, melynek az első évadja jobbára Malajziában forgott (részben pedig Olaszországban és Kazahsztánban).

Jennifer Finnigan ki is tweetelte már az infót, aki pedig szemfüles volt, azt is láthatta, hogy egy ügynökség elég jól behatárolt körből válogat statisztákat – a hazánkban élő mongol sorozatjunkie-knak jó évük lesz.

És akkor még nem is beszéltünk az X Company-ről, mely vissza fog térni, ha kap 2. évadot.

8 hozzászólás Ne habozz!

Lemoni - 2015. 02. 25. 17:49

Mivel Marco Polo jóval a tatárjárás után született, akkor ezek szerint nem emiatt kerültünk képbe, talán középkori európai helyszíneken (is) játszódik a második évad. Az első évadban nagyon jó volt a képi világ, szép és érdekes a táj meg minden, remélem ezt nálunk is folytatják.
Legalább ennyire meglepett a Tyrant is (ahh, Adam Rayner (*_*), eddig is szerettem, de most még jobban várom a folytatást :)

Shyllard - 2015. 02. 25. 18:34

De irigylem azokat, akik megfelelnek a leírásnak, olyan jó lenne feltűnni a Marco Polo-ban. :)
A Tyrant-ot kicsit nem értem, örülök hogy itt forgatják, de Budapest valahogy nem tűnik olyan helynek amit olyan könnyű lenne Közel-Kelet szerű várossá alakítani.

Hiroshima32 - 2015. 02. 25. 19:00

Már most kíváncsi vagyok, milyen várossá vedlik át Budapest a Tyrant-ban.

challen - 2015. 02. 25. 22:15

Érdekes kérdés, hogy hol fog folytatódni a Tyrant története. Lehet, hogy már nem közel-keleti környezetben. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy Budapesten azt hogyan rekonstruálnák, illetve miért pont Budapesten…
Már az első évad utolsó két részében is kicsit más volt a hangulata a kint játszódó jeleneteknek, a háttérben húzódó hegyek nekem akkor olyan Balkán-hangulatot teremtettek hirtelen.

Heisenberg - 2015. 02. 28. 10:53

Nem próbáltok meg, mint ‘top magyar sorozatos oldal’ forgatáslátogatásra menni? :) Hátha beengednek :)

Juha - 2015. 03. 21. 13:27

forgatás most, az Alkotmány utcában! Nem tudtuk, hogy itt fogják forgatni, csak a barátnőmnek ismerős volt a plakát a falon:)
Sajnos nem a legjobb minőségű a kép de azért valamennyire látszik: http://i.imgur.com/WdkU6ZJ.jpg most csinálják a díszleteket.

A lezárások alapján holnap éjfélig lesz forgatás itt.

fannilány - 2015. 06. 17. 10:56

Marco Polonak egyes jeleneteit a pilisborosjenői “egri vár makettnél” veszik fel az elkövetkező hetekben, az építkezés már zajlik. Érdekel, hogy alakul át a tájunk, azután tuti megnézem.

Balee - 2015. 06. 20. 18:17

Hétfőn megyek Nagyegyházára (Komárom-Esztergom megye) dolgozni a forgatás helyszínére. Komplett mongol falut építettek fel 6-7 méter magas jurtákkal.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz