login |

DC-s team up-sorozat készül?

2015. 02. 27. 18:23 - Írta: winnie

24 hozzászólás | kategória: 2015/16, az év híre, hírek, , ,

Ha az Atom-os Arrow-spinoff terve nem volt év híre, akkor ez az lehet, nem? A képregényes világban ismert fogalom a Team-up, igazi rajongókedvenc műfaj, amikor két szuperhőst összepárosítanak egy sztori kedvéért. Voltak nagy sikerű Superman – Batman sztorifolyamok annak idején, de olyanok is készülnek folyamatosan, amikor minden füzetben mással áll össze a főhős, vagy éppenséggel mindig más és más harcol vállvetve egymás mellett.

Na, akkor jöhet ilyen sorozatként? A CW szerint igen. A csatorna Greg Berlanti, Andrew Kreisberg és Marc Guggenheim, azaz az Arrow és a The Flah apui készítésével két képregény-sorozat kedvelt karaktereit hoznák össze – egy harmadik sorozatban.

És hogy kiket? Mondom a neveket: Brandon Routh (Ray Palmer / The Atom), Victor Garber (Dr. Martin Stein / Firestorm), Wentworth Miller (Leonard Snart / Captain Cold).

És Caity Lotz is benne lenne, aki papíron Sara Lance / Black Canary, de… Oké, nem tudjuk, mi módon akarják összehozni, de róluk van szó, mint színészekről. Egyelőre.

De nem is ez a lényeg a 2015/16-ra tervezett sorozatban, hanem az, hogy hozzájuk mások is csatlakoznának, többek között három olyan DC-s karakter, akik még nem voltak láthatóak a tévésorozatokban.

Ti kiket látnátok szívesen? (Jó- vagy rosszfiú egyaránt jöhet.)

24 hozzászólás Ne habozz!

Iceman - 2015. 02. 27. 18:31

Egyenlőre nem igazán érdekel, Palmeren kívül egyik karakter se érdemelne túl sok figyelmet szerintem. Wildcat és egy Nightwing jöhetne melléjük. Azt tudja amúgy valaki hogy az Arrowerzumnak miért tilos használni Batmant és Supermant? Mert eddig azt hittem hogy a filmek miatt de a Supergirlbe (logikusan) elvileg keresnek már egy Supermant is így ez kicsit furcsa számomra.

Carabas - 2015. 02. 27. 18:38

Hát ez jó hír :) Booster Gold, Kék Bogár, Solyomember szerintem ami költségvetésbe beleférne. Persze jólenne marsbéli vadász, zatanna, deadman, zöld lámpás (valamelyik)… anyag van bőven

Timi M - 2015. 02. 27. 18:39

Nekem nagyon tetszik az ötlet! Bár Captain Cold-ot nem értem miért erőltetik, elég béna karakter – legalábbis eddig.

Imre - 2015. 02. 27. 18:46

Nightwing tökéletesen vihetné az Arrow vonalat

werewere - 2015. 02. 27. 18:48

Hűűű na ez így igen pofás! Nagyon öröm látni, hogy szépen építkezik az Arrowverse!

Pocok - 2015. 02. 27. 19:07

Jöhet.

ambro - 2015. 02. 27. 19:07

Bane,Bizarro,Brainiac,Blue Beetle .De Hawkman/Hawkwomen, Dr Fate is jöhetne.

werewere - 2015. 02. 27. 19:14

Ja, Dr Fate – ha már a Constantine-ben is volt cameoja :D

Mardred - 2015. 02. 27. 19:14

Nekem bármelyik jöhet, csak ne a CW feleljen érte.

Archenemy - 2015. 02. 27. 19:20

Nightwing majd a Titans sorozatban lesz, szóval sosem lesz ő ebben az univerzumban szerintem.

Caity Lotz valószínűleg “Lazarus Pit-elve” lesz, ő az egyetlen akivel bajom lenne az össze szereplő közül, valahogy sosem tudtam megkedvelni (javarészt színészi tudása miatt).

A három DC-s karakter között pedig szerintem simán ott lesz Vixen (animált minisorozatban lesz eredetsztorija), esetleg az egyik Green Lantern (róla már vagy egy éve pletykálnak) + egy női karakter, mert abból meg kevés van, aki talán lehetne Zatanna, Stargirl vagy Hawkgirl.

winnie - 2015. 02. 27. 19:40

igen, nightwing kilove.

bokesz - 2015. 02. 27. 20:42

elvileg (valahol azt olvastam) batman emlites szintjen szerepelni fog meg az arrow 3. Evadaban es a 4-ben mar husver valojaban is. A flash crossoverben, amiben siscoek atugrottak starlingba volt is celozgataz, hogy minek hivjak a kecot, ijaszbarlangnak?
Amugy en egy Zoldlampas karaktert eltudnek kepzelni, bondjuk Stecartot, Hal maradjon meg a bozivaszonra. Amugy a Supergorl filmbe behivhatnak vendegszerepelni Tom Wellinget Supermannek :D

bokesz - 2015. 02. 27. 20:43

*Stewart

winnie - 2015. 02. 27. 21:34

bokesz: ha “valahol”, akkor érdemes linket adni, hogy mennyire hihető, de akkor felrobbant volna a net, szóval nem hiszem, hogy ilyesmiről szó lenne. egyelőre még el sem kezdtek gondolkodni azon, hogy mi lesz a következő szezonban, így bármit is terveznek, az még ezerszer fog változni.

Shyllard - 2015. 02. 27. 21:50

Nagyszerű hír, sok mindenkit látnék szívesen. :D Viszont belegondolva, hogy mégis csak tévés, akkor szerintem akik kivitelezhetőek lennének, azok a Jason Todd, meg talon-féle figurák.

Cared24 - 2015. 02. 27. 22:21

Nagyon várom ha jön. Mindenkit szeretek ezek közül igaz, Captain Cold annyira nem, mivel a Flashben kicsit kiherélték a karakterét. Elvettek belőle mindent amiért nem a szokványos ellenfelek közé szokták sorolni őt és a Rogue csapatát. Én nagyon szeretném még viszontlátni Nyssa Al Ghult (Katrina Law). Meglep, hogy Arrow-ban nem lett még a csapat tagja vagy valami főbb szereplő. Jöhetne Zatanna (da best), Shay Veritas, Tim Drake (Red Robin), Harley Quinn, valamelyik Talon és ennyi.

Sokkal jobban örülnék ha a DC inkább a Dark-os vonalat folytatná, abban sokkal több fantázia lenne. Justice League Dark? A film úgyse fog elkészülne sohase. Swamp Thing, Nightmare Nurse, Deadman, Constantine & Zatanna, Andrew Bennet, Trinity of Sin stb. Fránya költségvetés, minisorozatnak tökéletes lenne kábelen…

paul - 2015. 02. 27. 22:28

BanE!

Crias - 2015. 02. 28. 00:07

De captain cold az ellenfélként nem?
Mert nekem a hírből az jön le hogy hősként szerepel, de lehet én értelmezem csak félre.

Amúgy akit én látnék az Booster Gold, valamelyik lámpás is jöhet és mondjuk Zatanna, de akkor se lennék szomorú ha Stargirl lenne :) Hawk-ékat hagyják csak békén én spec rájuk nem vagyok kíváncsi.

winnie - 2015. 02. 28. 04:39

passz, de van, hogy rosszfiúkkal áll össze egy jó, valami harmadik ellenség ellen.

semmi konkrét nincs a hírben, csak az, hogy benne lenne, szóval vélhetően állandó szereplőként.

Tremidos - 2015. 02. 28. 12:07

Bane, Cyborg, Hawkwoman(/Hawkgirl) vagy Robin simán beleférhetne mondjuk melléjük, de Nigthwing is feltünhetne és számítok a Liam Neeson-os Ras al Ghul feltünésére is. Persze az a fő hogy berendeljék és akkor már csak a Supnatot és a TVD-t kell kaszálniuk a közeljövőben hogy elégedett legyek!
Ok tudom hogy sokat kérek de vágyakozni azért lehet!

holeee - 2015. 02. 28. 12:49

Tremidos: Liam Neeson-os Ras al Ghul-ra szerintem ne számíts, nekem ez egy univerzumnak tűnik az Arrow-val és a Flash-el.

Én speciel Shazam-ról megnéznék egy sorozatot:) Bár nem hinném, hogy ilyet terveznek a filmre való tekintettel.

winnie - 2015. 02. 28. 13:11

flash film is lesz, szóval nem feltétlenül kizáró tényező:)

Kádi - 2015. 03. 01. 02:23

Zatanna még beleférne a metahumánba, Wildcat is az univerzum része már, harmadikként meg jöhetne Batgirl

Batfleck - 2015. 03. 02. 13:43

Régen (Smallville, Arrow kezdetek) mindig az volt a duma, hogy a triumvirátus tagjai meg egy csomó más DC hős, nem szerepelhet sorozatban, mert mozis tervei vannak a WB/DC-nek és különben is csak “összezavarná” az embereket, ha két médiumban is szerepelnének (ez az egyik legnagyobb marhaság szerintem).

De aztán az Arrow és a Flash egy csomó ilyen falat ledöntött a népszerűségével.. és most ott tartunk, hogy láthatjuk Supermant-t a Supergirlben (bár a casting infókból ítélve csak messziről, vagy nyaktól lefelé fogják mutatni).

Szerintem ezek alapján számíthatunk arra, hogy jóval több és nevesebb karakter is előkerül majd a sorozatokban, de az igazán nagyok, illetve amelyeknek filmes adaptációja is lesz, azok továbbra is csak részlegesen vagy egyáltalán nem jelenhetnek meg.

Én Green Lantern-t bár, ha úgy vesszük már volt tv sorozatban, Booster Gold-ot, Starfire-t, Resurrection Man-t (!) látnám szívesen.. Blue Beetle-t pedig kizárható szerintem.. azért nem rakhatták bele az Arrowba (hiába emlegették már többször is Ted Kord-ot meg a céget), mert szóltak nekik, hogy filmes tervekben már szerepel, és ezért jött be helyette Ray Palmer/Atom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz