login |

The Goldbergs – 2×14: 10/10

2015. 03. 01. 15:45 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: kritika,

Nem gondoltam volna, hogy az év szezon legjobb komédia részét pont a The Goldbergs fogja szállítani, de a 2×14 olyan szinten betalált nálam, hogy arra kevés szó van. Plusz haragszom az internetre, mert a nagy cameót lelőtték már korábban.

Miről szólt a rész? Hát egy olyan Ferris Bueller’s Day Off hommage-ról, amilyet ritkán látni. A maga módján hatalmas tisztelgés volt John Hughes előtt. Ezen kívül pedig szépen szólt a mozi szeretetéről, ami miatt a sorozat készítője is nekiállt megvalósítani az álmát.

Pont az előbbiek miatt nem csak a klasszikus jelenetekre kacsintottak, hanem telenyomták szívvel az egészet. És egy kis realizmussal is, ami kellett a poénokhoz és a filmtől való eltéréshez, hiszen mindenkiben van Cameron, de egy kis Ferris is. Próbáljuk élvezni a perceket. Üres pufogtatásnak hangzik leírva, de a részben szerintem tökéletesen fejtették ki.

A tovább mögött rengeteg kép a részből, mert csak.











































4 hozzászólás Ne habozz!

Zizi - 2015. 03. 01. 20:04

Biztos van nála jobb sitcom, de nekem a The Goldbergs már második éve a kedvencem. Ez a rész meg tényleg tökéletes volt (számomra is).

Lajosék a másodikról - 2015. 03. 01. 21:42

Ja, én is dühös voltam Sheenre, hogy a TAAHM miatt lelőtte a poént.

És tényleg ügyes volt a tisztelgés, bár nekem azért kisebb rejtély, miért lett annyira kult a film amennyire. Kár, h a SW zenéjére már nem tellett, csak a Yellora.

goodjohnwin - 2015. 03. 02. 15:12

nagyon belopta magát a szívembe ez a sorozat, ez az epizód csak a hab volt a tortán.

Zizi - 2015. 03. 04. 02:26

ha valakit érdekel, csütörtökön (5-én) lesz az eredeti film az M1-en

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz