login |

Délelőtti videók 3.: A.D. The Bible Continues

2015. 03. 06. 11:55 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: 2014/15, video,

This is Game of Thrones meets The Bible.

Találós kérdés: ha a The Bible egy kábelcsatornán 13 millió nézőt hozott anno, akkor vajon a folytatása mennyit fog hozni az NBC-n ? A premier csak Húsvétkor lesz, így elmarad az ismételt csata a The Walking Dead ellen.

Az A.D. pár hónapja kapott már egy hosszú előzetest, most újabb videók érkeztek, ezek láthatóak a tovább mögött. Az elsőben 3 percen át beszél ritka szenvedélyesen a két producer, Mark Burnett és Roma Downey, miközben láthatjuk, hogy nem semmi díszletet húztak föl, a harmadik promó pedig különösen elvetemült szájbarágós, mert egy neves keresztényrock banda énekel alatta.

Minden malícia nélkül kérdezem, lesznek itthon nézői sorozatnak? Számomra már az első rész is hihetetlenül kiábrándító volt.

6 hozzászólás Ne habozz!

polovcev - 2015. 03. 06. 12:06

Attól tartok én ezt kihagyom. Nem állítom, hogy nem lehet jó, de egyrészt a téma -számomra- leragott csont, másrészt meg, mint “jó ateista” eleve nehezebben veszem rá magam a vallási témájú műsorokra. Egy más tematikáju sorozatba beleépítve nem zavar, de így -ebben a formában túl sok.

Annatar - 2015. 03. 06. 13:25

A szinkronja minősíthetetlen volt. Nővérem nézte, én pár mondat után úgy döntöttem, hogy ha meg is nézem egyszer, az nem szinkronnal lesz. Nem tudom, direkt csinálták-e dokumentumfilmesre (hallatszott alatta az eredeti szöveg), de így, ebben a formában kiábrándító volt.

pytta - 2015. 03. 06. 14:14

Én anno négy részig bírtam, és ma is pont az jut eszembe, mint amit akkor éreztem (vicces volt visszaolvasni a saját kommentemet): borzasztó hatásvadász az egész, és iszonyatosan giccses. De mondjuk kb a Biblia/Jézus feldolgozások 99%-a az, szóval mit is vártam? Akinek viszont ez bejön, azoknak tetszeni fog gondolom.

Piemaker - 2015. 03. 06. 14:33

Én megnézem,mert az első évad tetszett és kíváncsi vagyok a folytatásra.
Nekem csak Jézus története volt lerágott csont,a többit nem nagyon ismertem.

matrix33 - 2015. 03. 06. 15:11

Szerintem jó volt a sorozat, egészen Jézus történetéig, mert ott a megvalósítás nem tartogatott semmi újdonságot. Alapjában a keresztény vallásos embernek lett kitalálva a sorozat, és ezzel semmi baj nincs. Az Empire-t se szidja azért senki, mert a fekete szubkultúra része, egyszerűen nem nézi meg az ember ha nem akarja. Én meg fogom nézni, mert alapjában hívő ember vagyok, és amúgy nekem több ismerősöm is nézte az első évadot (ők is Jézus történetéig találták igazán jónak). Persze mindnek én ajánlottam, mert tudtam, hogy hívők, gondolván biztos érdekelni fogja őket.
Pont azért lehet ez az évad amúgy jó, mert most már sokkal nagyobb szabadsága lesz az íróknak, a siker miatt több pénz is állt rendelkezésre (gondolom), és nagyobb érdeklődést válthat ki a nem keresztények között is (bár ez utóbbi Amerikában nem feltétlen cél).
Persze kicsit szakmaibban nézve azért van hova fejlődniük, de még egyszer mondom: a történet miatt van egy stabil és nem is kicsi bázisuk.

Gedeon74 - 2015. 03. 08. 19:23

Én reméltem anno, hogy egy minőségi sorozatot kapunk, de nagy csalódás volt, két rész után kasza. A hatásvadász és giccses jelzők mellé nyugodtan betehetjük azt is, hogy gagyi.

Ha keresztény embereknek lett kitalálva a sorozat, akkor szintén mellé ment, mert mindjárt az első három percben már eltértek a címben megnevezett forrástól, ahogy később is többször, csak a megtekintett két rész alatt.

Rám nézőként ne számítsanak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz