login |

Hírpéntek

2015. 03. 06. 09:23 - Írta: winnie

29 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: Szívek doktora 3. évad, Barátaim jobb élete 1. évad
 • Premier: Unbreakable Kimmy Schmidt S1, Dig S1, American Crime S1, Banished S1 (vendégblogger?), Real Housewives of Melbourne S2, Ice Cold Gold S3, Mary Mary S4 + Finálé: Unbreakable Kimmy Schmidt S1, Duff Till Dawn S1, Rob Dyrdek’s Fantasy Factory S7
 • Magyar premier – Comedy Central: 04.01 Égessük le Justin Biebert! (Comedy Central Roast of Justin Bieber)
 • A most indult ABC-s American Crime is antológiaszerűség lesz. Ha kap 2. évadot, akkor az más helyszínen, más témáról szólna. A színészek átjárásáról nincs infó.
 • A Bluestone 42 3. évadja 03.09-én indul a BBC3-n.
 • A Deadbeat 2. évad pedig 04.20-án a Hulu-n.
 • Új sorozat: The OA – Netflix, készítő: Zal Batmanglij és Brit Marling, főszereplő: Brit Marling. 8 rész, dráma, nulla részlet, de lesz benne valamilyen rejtélyszál. 2016-ban.
 • Pilotberendelés: cím nélküli dráma – HBO, készítő: Wells Tower, főszereplő: Alec Baldwin, egy milliárdos, filantróp ingatlanfejlesztőről, aki váratlanul betör a New York-i politikai életbe és a polgármester halálát követően őt jelölik a posztra.
 • Pilotberendelés: cím nélküli komédia – FX, készítő: Gillian Robespierre és Elisabeth Holm, főszereplő: Jenny Slate. Semmi mást nem lehet tudni, de az Obvious Child készítői jegyzik a sorozatot.
 • A fenti miatt is, Jenny Slate csak visszatérő lesz a Married 2. évadjában (4 rész), helyére viszont érkezik állandónak Sarah Burns.
 • Állandó szerep: Olivia Colman, Tom Hollander, Elizabeth Debicki – The Night Manager (AMC, BBC)
 • A Justin Bieber Roast szereplői Kevin Hart roastmester mellett: Snoop Dogg, Ludacris, Shaquille O’Neal, Martha Stewart + a komikusok közül Hannibal Buress, Chris D’Elia, Natasha Leggero és Jeffrey Ross.
 • Márciusban kódolatlan lesz az AXN, itt a közlemény arról, hogy mely szolgáltatóknál lehet térítésmentesen elérni.
 • Az Index Kolosi Péter-interjúja szerint az RTL Klub ősszel tervez új szezont készíteni a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből és a Való Világból is, valamint az izraeli Connected realityformátumot (őt szereplő kamerával, saját életüket rögzítik) is lehet, hogy képernyőre viszik.
 • Samantha Bee is távozik a The Daily Show-tól, ugyanis a TBS-től kap egy műsort. Erről még nem lehet sokat tudni, de egy komikus talkshow-nak tűnik.
 • Pilotberendelés: Mamma Dallas – HBO, készítő és rendező: Mike White, komédia, egy texas-i konzervatív családról, akik egy drag queen-t (nem tudom, hogy van-e erre magyar szó, a transzvesztita nem pontosan ugyanez, ha jól tudom) vesznek föl gyerekeik mellé bentlakó bébiszitternek.
 • Az A&E-s The Returned a Netflix-en is látható esz világszerte, egy nappal a tévés premier után.
 • Vendégszerep: Cat Deeley – The Simpsons, Elisabeth Shue, Jason Schwartzman – Blunt Talk, James Franco, Danny DeVito, Fred Armisen, Michael Ian Black, Gilbert Gottfried, Jim Norton, Zachary Levi, Finn Wittrock – Deadbeat, Dan Bucatinsky, Kate Burton – Scandal,
 • A Great American Country berendelte a Flippin’ RVs 2. évadját, a Junk Gypsies 3. évadját és a Celebrity Motor Homes 4. évadját.
 • Az NBC 03.07-én, szombaton hozza vissza a Caught on Camera with Nick Cannon-t, melyhez hat új részt forgattak. A következő rész 04.11-én lesz, a többi pedig később. Fura, hogy még egy ilyet sem próbálnak be a vasárnapjukon, amikor semmit nem tudnak adni.
 • Pilotszerep: Martha Plimpton – Family of the Year (ABC), Parminder Nagra – The Kingmakers (ABC), Charity Wakefield – Endgame (NBC), Aly Michalka, Maulik Pancholy, Grace Kaufman – Chev & Bev (ABC), Matthew Lillard – Problem Child (NBC), Daniel Sharman – LFE (CBS), Joe Spano – 48 Hours Til Monday (FOX), Rutina Wesley – Broad Squad (ABC), Lenny Platt – The Adversaries (ABC), Elvy Yost – The Catch (ABC), Florence Pugh – Studio City (FOX), Kimberley Crossman – Fantasy Life (FOX), Griffin Gluck – Cuckoo (NBC), Mia Serafino – cím nélküli Suzanne Martin-szitkom (NBC), Augustus Prew, Talitha Bateman, Gabriel Bateman – Mamma Dallas (HBO), Jack Cutmore-Scott – Cooper Barrett’s Guide To Surviving Your 20s (FOX), Christina Vidal, Daphne Rubin-Vega – The Curse Of The Fuentes Women (NBC), Brian Hollingsworth – Code Black (CBS), Peter Gallagher, Olivia Thirlby – Detour (FOX),

29 hozzászólás Ne habozz!

A. - 2015. 03. 06. 09:44

“Az Index Kolosi Péter-interjúja szerint az RTL Klub ősszel tervez új szezont készíteni a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből és a Való Világból is”

ez hol van a cikkben? (nem kötözködésként kérdezem) én csak azt találtam h korai még a Celeb esetében őszi produkcióról beszélni Kolosi szerint. A VV8 indulásáról meg semmit.

winnie - 2015. 03. 06. 09:50

jogos, valamiért odaköltöttem a vv7-es jó vélemények miatt, de korábban már volt róla szó, hogy lesz 8. szezon.

AJ - 2015. 03. 06. 10:11

winnie

A VV7 Fináléja után volt egy rész, amikor a VV6 győztese, Aurélió bement az üres villába és felfújta a falra, hogy VV8 (jó, 8VV-t fújt fel, de így is egyértelmű a célzás).

xyz - 2015. 03. 06. 10:53

Említi a cikk a VV8-at: “Folytatódik az Éjjel-Nappal Budapest, lesz Való Világ 8, nem szabad leírni az X-Faktort, a Hungary’s Got Talent nem ugyanaz, mint a Csillag születik. Mindezt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója mondta el a comment:comnak…”

Badestein - 2015. 03. 06. 11:07

Nem tudon hogy képesek az emberek ilyen műsorokat nézni, amiket az előbbi hozzászoló említett…

winnie - 2015. 03. 06. 11:13

az egyik egy fiatalokról szóló tévésorozat (az emberek szeretik az olyat), a második egy stratégiai játék, ami lehet izgalmas is (bár nem is meglepő, hogy heti 1 óránál többet rá szánnak sokan), a következő kettő pedig egy tehetséges embereket versenyeztető (a ki mit tud? óta sokan szívesen néznek ilyet)

ezek papírforma sikerek, érthető , hogy sokakat érdekelnek. az lenne a fura, ha nem így lenne.

ilyen alapon mondhatnám azt is, hogy inkább az a meglepő, hogy mennyien imádnak olyan sorozatokat, melyekben minden részben kinyírnak valakit, amik gyilkosokat és bűnözőket tesznek meg főszereplőjükké, amikben ügyvédek gyilkosokat menetnek fel, hogy a tegnapi esti kritikámra utaljak.

a különbség annyi, hogy az egyik csoportban vannak nem fikciók is. nyilván nem tetszhet mindenkinek mindegyik, de nem hiszem, hogy túl nehéz megérteni, hogy olyan műsorokban, ami nem tetszik valakinek, másnak mi tetszik.

Sityu8411 - 2015. 03. 06. 11:19

Fox vagy az FX sorozatot tervez az expendablesből.

Bagosz - 2015. 03. 06. 12:23

És winnie-ről olvashattunk az e heti HVG-ben. Gratula!

Lengabor - 2015. 03. 06. 13:53

Szívek doktora. Az “A” nem kell.
Itt pedig a SuperTV2 bicskanyitogató válasza olvasható:
https://www.facebook.com/SuperTV2/posts/821848144572629

Felháborító, mert bár nem nézem a sorozatot, de teljes mértékben megértem a rajongókat és együttérzek velük. Pontosan tudom milyen az, amikor csak úgy elveszik azt, amit szeretsz.
Ezek után mondja valaki, hogy itt senki sincs rászorulva a magyar csatornákra.

winnie - 2015. 03. 06. 14:21

basszus, ezek a törökök tudnak valamit:)

ha nem ismerném a valóban függők hozzáállását, azt mondanám, hogy sokkal jobban megdöbbent az, amit a kommentelők írnak, de így inkább csak elszomorít a dolog, sajnálom őket. amellett, hogy persze határtalanul vicces olvasni némelyik elvakult anyázást és látni a kommentek minőségén és nyelvtanán, hogy kik írták… és azok az érvek, amiket felhoznak, wow:)

a bicskanyitogató vagy felháborító az lett volna, ha beintenek, vagy azt mondják, hogy “nem lesz több, bibibí”. itt értelmesen közölték, hogy ez van, kevesen voltatok és még csak ki sem zárták a folytatást. ha van második évad, akkor jövőre ugyanekkor ugyanitt, és ha nem jön (gondolom nem fog), akkor lehet egy kicsit anyázni és közben emészteni azt, hogy a nemnézők megint kiszúrtak a nézőkkel, akik közül néhányan jótékonysági intézménynek vélik a csatornát.

Lengabor - 2015. 03. 06. 14:39

Nem az a bicskanyitogató, hanem az, hogy olyan embereket akarnak a szar műsoraikra, telenovelláikra és egyebekre terelni, akik nincsenek közös halmazban pl. az Éden Hotel nézőivel. Ez olyan, mint ha nekem azt mondanák, hogy bocs, nem adjuk le a Totál szívás 4. évadát, de semmi gond, mert nézheted a ValóVilág 8-at is. Érted, a szintkülönbség és annak feltételezése a baj, hogy mindenkinek pont ugyanaz kell és minden más is jó lesz.
Ez egyfajta terelés. Nem kapod meg, mert (random indok), de örülj, mert nézhetsz mást is. Hát hol van az egyszeri rajongó kisegítve azzal, hogy nézhet olyat is, ami eleve nem érdekli? Ezen pedig nem változtat se az emberek helyesírása, se a stílusa.
Nyilván nem jótékonysági intézmény, de ilyen alapon tényleg nem érdemes egyetlen sorozatot sem elkezdeni, ha a felénél félbehagyják. Ezzel csak azt érik el, hogy még azokat is leszoktatják magukról, akik amúgy nézték volna őket.

CyClotroniC - 2015. 03. 06. 16:10

Itt szerintem is a kommentelők a nevetségesek. A kedvencem a “csak a pénz érdekli őket, a nézők nem” érv. :D Ha egy külföldi csatornánál elfogadjuk a kaszát és a lezáratlanságot, akkor ugyanezt miért nem tesszük meg azzal, ha egy csatorna szintén anyagi vonalon eldönti, hogy neki megéri-e megvenni valaminek a folytatását vagy sem? Ráadásul azt sem mondták, hogy SOHA nem lesz folytatás, csak azt hogy jelenleg nincs.

Nem mondom, hogy nem voltam még hasonló cipőben, nálam is meg van véve például a 10 kötetből 4 Sandman kiadvány magyarul, ami itthon megjelent, nyilván nem örülök neki, hogy se híre se hamva a folytatásnak, de üzleti szempontból érthető, ha nem hozott annyit, amennyit ráköltöttek.

Lengabor - 2015. 03. 06. 16:30

Azért, mert a külföldi csatorna a saját gyártását kaszálja el, a SuperTV2 meg Törökország gyártását kaszálja el, nem a Jóban Rosszbant és nem is az Éden Hotelt. Vagyis azt, ami nem ott ér véget, ahol a magyar csatorna gondolja. Mert az emberek tudják, hogy lenne még, de nem kapják meg. Ez bántja őket. Na meg az, hogy a 130-180 részes telenovellákat leadják végig, amikor azok sem rövidebbek semmivel sem, ezt meg nem.
Az, aki szerint a felháborodás nevetséges, az egy érzéketlen ember. Pont leszarja, hogy mással kicseszik-e a csatorna vagy sem, hiszen ő úgysem nézi, sőt még magyar csatornát sem néz, mert az internet nevű istenségtől mindent megkap. Sokan viszont rá vannak szorulva arra, amit egy magyar adó tudna csak neki nyújtani, mert azzal aztán nincsenek kisegítve, hogy megnézhetik törökül, esetleg felirattal, már ha egyáltalán csinálnak hozzá.
Én igen is megértem őket, de nagyon beleillik abba, ami a magyar médiát jellemzi. Itt aztán nem számít, ha három-négy csatornán is pont ugyanaz fut, az sem számít, ha random évadokat kihagynak egy sorozatból, az sem, ha valaminek évekig se híre, se hamva. Itt úgy látszik sokakkal bármit meg lehet csinálni, mert úgysem tehetnek ellene semmit. Ha meg megpróbálnak tenni ellene, akkor kiröhögik őket. Micsoda egy ország ez…

ThomasCrown - 2015. 03. 06. 16:51

Lesz új Celeb vagyok? Balázsék akkor megint költözhetnek. Már ha ők fogják majd vezetni, bárn em tudok mást elképzelni.

Thomas - 2015. 03. 06. 17:18

“Ez olyan, mint ha nekem azt mondanák, hogy bocs, nem adjuk le a Totál szívás 4. évadát, de semmi gond, mert nézheted a ValóVilág 8-at is.”

És miből gondolod azt, hogy a Totál szívás nézői közül senki sem nézi a VV-t? Ez gyakorlatilag ki van zárva, szóval a közös nézői halmaz örülhet, hogy legalább az egyiknek lesz folytatása.

De amúgy sem értem, hogy miért kell ezeken a dolgokon újra meg újra felháborodni, azok az anyázó kommentek tényleg nevetségesek. Persze, hogy nem kellemes érzés, ha valaki nem nézheti tovább, amit szeretne, persze hogy engem is bosszantana. De ha valaki egy magyar csatornán szeretne követni egy sorozatot, annak fel kell készülnie, hogy bármelyik résznél, még akár egy évadzáró előtt is levehetik a műsorról, szüneteltethetik évekig, elpakolhatják éjjel 2-re, kihagyhatnak részeket, évadokat, kivághatnak belőle jeleneteket, vagy gyakorlatilag azt csinálnak vele, amit akarnak, mert mindegyik előfordult már számtalanszor. Értem én, hogy sokaknak nincs lehetősége/ideje/kedve/pénze/hozzáértése alternatív beszerzési módokhoz folyamodni, de nekik meg aztán pláne tudniuk kell, hogy mit vállaltak. Ha az én múltkori kommentemre céloztál, én semmi ilyet nem mondtam, csak azt, hogy ilyen dolgokat olvasva örülök, hogy ÉN nem vagyok rászorulva a magyar csatornákra, mert tisztában vagyok vele, hogy mivel járna ott követni valamit.

Lengabor - 2015. 03. 06. 17:31

Ez egy elméleti példa volt. Nyilván nézheti, de tippre nem egészen ugyanaz a kettő közönsége. Valahogy az itteni Breaking Bad nézők nagy részéről sem feltételezem, hogy nagyon várnák a VV8-at. Ugyanúgy nem feltételezem azokról, akik a főműsoridő kínálatát nézik, hogy egy olyat sorozatért rajonganának, amit az éjszaka közepén adtak, de már azt sem mostanában.
Ennyi erővel az is baromi nevetséges volt, amikor a rajongók a Veronica Mars filmjére gyűjtöttek. El kellett volna fogadniuk, hogy kalap-kabát, ott a vége, roló lehúzva. De nem, ők próbálkoztak – sikerrel. Vagy amikor az NBC kaszálta a Community-t. Szevasz, vége. De nem, nekik háborogniuk kellett és mázlijukra a Yahoo segített rajtuk. Vagy a Firefly-ért a mai napig sírdogálni. Ezek mennyivel különbek? Én egyik topiknál sem mondtam a rajongóknak, hogy nevetséges, amit csinálnak, lépjenek tovább. Ez a különbség. Empátia, megértés, ami vagy szorul az emberbe, vagy nem. Bizony, még olyan dolgok esetén is szorulhat másokba ilyen, ami a pénzről és a nézettségről szól.
Azért kell felháborodni, mert itt mindenkivel úgy szórakoznak, ahogy akarnak. És mivel ez a téma sok-sok embert érint, az adott csatorna nézettségétől függően, ezért sem elhanyagolható.
Nekem személy szerint semmi közöm a török sorozat sorsához. Még azt is mondhatnám, hogy nem érdekel, de mivel következetes embernek tartom magam, ezért igen is felháborít, mert tudom, hogy milyen érzés, amikor csak úgy ripsz-ropsz elvesznek az embertől valamit. Azt a valamit meg nem pótolja, hogy “más, már meglévő, illetve jövőben vetítendő sorozataink is legalább olyan érdeklődésre tarthatnak majd számot”.

Thomas - 2015. 03. 06. 17:38

“Azért, mert a külföldi csatorna a saját gyártását kaszálja el, a SuperTV2 meg Törökország gyártását kaszálja el, nem a Jóban Rosszbant és nem is az Éden Hotelt. Vagyis azt, ami nem ott ér véget, ahol a magyar csatorna gondolja. Mert az emberek tudják, hogy lenne még, de nem kapják meg.”

Erről már nem is beszélve. A SuperTV2 nem kaszál el semmilyen török sorozatot, legfeljebb nem veszi meg a folytatást. De ez a szívük joga, mivel a világ a pénz körül forog, és nyilván azt fogják sugározni, ami többet hoz nekik. Ezzel nincs mit tenni, ez így volt, van és lesz. Aki nem az eredeti csatornán, vagy az eredeti csatornáról rögzített felvételek alapján követ egy sorozatot, annak ezzel tisztában kell lennie. De ez még az abszolút érthető kategória szerintem, a nézők hülyének nézése inkább a kihagyott részektől indul, mert amögött kétlem, hogy anyagi megfontolás lenne.

Vannak olyan dolgok az életben, amiket túl kell tudni lépni, nekem például azon, hogy sosem fogom látni az American Idol 3×12-t, mert beszerezhetetlen. Talán erre is lenne megoldás, ha írnék a FOX közönségszolgálatának, vagy a gyártó cégnek, mint ahogy törökül is meg lehet tanulni:) Kérdés, hogy mi mennyi befektetett energiát ér meg:) Az anyázás a Facebookon biztos nem ér semmit, mert attól senkinek sem lesz jobb és semmi sem fog változni.

Lengabor - 2015. 03. 06. 17:47

“legfeljebb nem veszi meg a folytatást”
Vagyis kaszálja. Játék a szavakkal, de az eredmény ugyanaz.

“ez a szívük joga”
Az embereknek meg szívük joga háborogni. Egyébként vannak ott értelmes hozzászólások is, nem csak anyázások.

“a nézők hülyének nézése inkább a kihagyott részektől indul”
Épp a konkrét példa mutatja, hogy nem csak onnan indul.

“törökül is meg lehet tanulni”
Meg a tévét is ki lehet dobni az ablakon, de valamiért a többség mégsem teszi meg egyiket sem. Nem helyes, ha a saját szokásainkat és felfogásunkat akarjuk ráerőltetni egy teljesen más nézői csoportra, akiknek eltérő az érdekük, mint nekünk. Van, aki túl tud lépni, más meg nem.

Mindenesetre sajnálatos, hogy sokan úgy gondolkoznak, hogy a tévé csináljon nyugodtan azt, amit akar, mert őt személyesen nem érinti. Önző és kiábrándító dolognak tartom, persze ahhoz, ahol a mai magyar társadalom tart mentalitását tekintve, ez is tökéletesen passzol. Nem csoda, ha sokan lelépnek innen. Itt aki csak tud, az szívatja a másikat így vagy úgy. Nincs új a nap alatt.

Thomas - 2015. 03. 06. 17:55

“Ennyi erővel az is baromi nevetséges volt, amikor a rajongók a Veronica Mars filmjére gyűjtöttek.”

Ez nem ugyanaz azért. Ha a felháborodott kommentelők úgy döntenek, hogy összefognak, és időt, pénzt és energiát nem sajnálva kijárják a folytatást a TV2-nél, akkor szurkolni is fogok nekik, mert ez tök jó dolog lenne:) Kérdés, hogy a TV2 hajlandó lenne-e velük tárgyalni, hogy erre hányan áldoznának mondjuk egy kickstarteres gyűjtés keretében, meg hogy törökül megtanulni nem lenne-e gyorsabb és olcsóbb:) De a Veronica Mars-nál nem úgy indult a dolog, hogy Rob Thomas kitalálta a film ötletét, aztán rávette Kristen Bellt és ők indították a kampányt?

Szóval szinte bármire lehet megoldást találni, ha áll mögötte elég elszánt ember, és ezzel nincs is semmi probléma, én csak azt mondom, hogy egy csatornát butaság azért hibáztatni, mert egy veszteséges, vagy nem elég pénzt termelő szériát nem akar folytatni.

Lengabor - 2015. 03. 06. 18:20

“hajlandó lenne-e velük tárgyalni”
Ilyen cinikus válasz után mit gondolsz? Nem.

Nem tudom, nem érdekel a Veronica Mars, de nem is ez a lényeg. A The CW 2007-ben lelőtte. Vége, finito, kaputt. Akkor miért is ragaszkodtak, sőt miért is áldozott rá bárki, hogy legalább egy filmként folytassák egy kicsit?
A Netflix-ről miért az jut egyesek eszébe, hogy mentsék meg a Firefly-t? Ők miért nem lépnek tovább?

Tegyük fel, hogy nem volt sikeres a Kuzey Güney (tényleg nem volt az). Legalábbis a Nielsen szerint. Rendben, ezt el lehet fogadni. De akkor azt mivel magyarázod, hogy az RTL II délutáni blokkjában, ami nézettség szempontjából lent van a béka hátsója alatt, újabb és újabb műsorok, telenovellák jelennek meg? Az ebből a szempontból ugyanúgy veszteség, a különbség, hogy tök olcsón szerezték meg a tartalmat, ezért oda jó az is. Arra sem kellene áldozni semmit, nem?
Az egész egy dologról szól: akarnak-e rá pénzt adni, vagy sem. Ha nem, akkor annyi. Ha igen, akkor lehet az a valami akármilyen gagyi is, amit a kutya sem néz, akkor is lesz. Azt viszont nem kell elvárni, hogy ehhez mindenki örömmel asszisztáljon és kitörő lelkesedéssel fogadja, hogy ahelyett, amit szeretne, felajánlanak neki mást.

Szerintem túltárgyaltuk a témát, úgysem jutunk dűlőre.
A SuperTV2 helyében egyébként ezt válaszoltam volna:
“Az első évad véget ért, az általános gyakorlat szerint az évadok között szünetet szoktunk tartani. A sorozat jelenleg nem folytatódik, de ha a későbbiekben változás lesz, akkor értesítjük Önöket. Megértésüket köszönjük.”

Thomas - 2015. 03. 06. 18:21

Na jó, most már abbahagyom tényleg, mert úgy érzem, mintha óvodásoknak magyaráznék. Komolyan nem lehet azt megérteni, hogy egy TV csatorna a bevételből él, mint minden más, nem jótékonysági alapon működő intézmény a világon? Olyan cég nem létezik, ami minden egyes ember igényeit ki tudná elégíteni. Ha nem veszik elegen a hupilila, világító kenyérpirítót, akkor nem fognak többet olyat gyártani, hiába szeretne 437 ember pont olyat. Az fogja magát és legyártatja magának, vagy beletörődik, hogy nem lesz neki olyan és vesz helyette okkersárgát.

Ha engem érintene, akkor is ugyanígy vélekednék. Bosszantana, de ezen nincs mit nem érteni. Mennyivel más az, hogy a CBS is elkaszálja a Two and a Half Man-t vagy a The Mentalistot, hiába nézné még vagy 10 millió ember? Hogy abból nem készül több rész, így könnyebben belenyugszanak az emberek? Ott is megy a petíció, meg a mogyoró küldés minden kaszánál. Mindig lesz aki elégedetlen, de ha ezt nem tudja elfogadni, hogy egy kereskedelmi csatornának nem az a célja, hogy minden egyes nézőt kiszolgáljon, hanem hogy pénzt termeljen, akkor fogják még ennél nagyobb meglepetések is érni az életben.

Thomas - 2015. 03. 06. 18:31

“Akkor miért is ragaszkodtak, sőt miért is áldozott rá bárki, hogy legalább egy filmként folytassák egy kicsit?”

Mert a szívügye volt, mert éppen nem volt más munkája, mert tudta jól, hogy lenne iránta érdeklődés. De nem is egy cég állt mögötte, itt nem az volt a cél, hogy profitot termeljenek, ha jól emlékszem a színészek is szinte ingyen vállalták.

“A Netflix-ről miért az jut egyesek eszébe, hogy mentsék meg a Firefly-t? Ők miért nem lépnek tovább?”

Mert van egy nagyon erős, kitartó tábora, akik még mindig beszélnek róla, ott pedig felismerte valaki, hogy lenne benne pénz.

“De akkor azt mivel magyarázod, hogy az RTL II délutáni blokkjában, ami nézettség szempontjából lent van a béka hátsója alatt, újabb és újabb műsorok, telenovellák jelennek meg? Az ebből a szempontból ugyanúgy veszteség, a különbség, hogy tök olcsón szerezték meg a tartalmat, ezért oda jó az is.”

Ezt szerintem meg is válaszoltad, hogy az olcsón megszerzett műsorok nagyon jók helykitöltőnek. De egy folytatásért minek fizetnének, ha korábban sem nézték elegen?

Persze, ez a válasz lett volna a legdiplomatikusabb, amit írtál, de ha nem folytatják, akkor a lényeg végülis ugyanaz:)

Na jó, a magam részéről tényleg abbahagytam:)

qqq - 2015. 03. 06. 18:38

Sziasztok!

Van hír róla, hogy a március 15-i átrendeződés után mikor és hol folytatódik a Szívek doktora?

Lengabor - 2015. 03. 06. 18:41

A Dunán csütörtökönként 19:30-kor.
Jé, azt sem hagyják félbe. Nahát.

qqq - 2015. 03. 06. 18:58

Köszönöm! Szóval heti egy részre vált.

winnie - 2015. 03. 06. 20:18

“Jé, azt sem hagyják félbe. Nahát.”

pedig félbe fogják hagyni.

a különbség annyi, hogy egy csatorna megveszi az elérhető összes részt, vagy csak annyit, amennyit első körben be akar mutatni. nyilván egy közszolgálati tévé könnyebben költekezik anélkül, hogy érdekelné a várható nézettség, mint egy profitorientált adó, de majd szóljatok, ha jön a the killing 3. évad:)

CyClotroniC - 2015. 03. 06. 20:25

Lengabor: Nincs szó érzéketlenségtől, írtam is, hogy már én is jártam ilyen cipőben, de ha nem is tetszett a dolog, addig azért elláttam magamtól, hogy egy ilyen döntés üzleti és nem karitatív. Pont ezt mondom, hogy semmivel nem másabb eredeti anyagot kaszálni, mint átvettet.

eszemix - 2015. 03. 06. 23:22

Bluestone 42! Dejóóó :)
Már hiányoztak nagyon!

kiskiraly - 2015. 03. 08. 00:16

HVG-s interjű a jövő sorozat nézési szokásairól
http://hvg.hu/kultura/201510_tarolnak_a_tevesorozatok_fuggosegi_jatszmak

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz