login |

Kossuthkifli-plakát

2015. 03. 11. 13:12 - Írta: Desmond Wallace

9 hozzászólás | kategória: hazai termék, kampány,

Vasárnap indul a Dunán ez a hat részes “vadromantikus road movie”, amelyhez már egy plakátot is tudunk mutatni. A tovább mögött találtok még két “utcai változatot” is. Ezekért a köszönet NLaci-nak és Eszpeter-nek jár. Köszi!

9 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2015. 03. 11. 13:40

Iszonyú ronda lett ez a kampány, billboardon semmit nem mutat… na persze az új m1 túlpörgetett kreatívjai a másik véglet.

polovcev - 2015. 03. 11. 14:11

Őszíntén remélem, hogy nem lesz valami nézhetetlen szőrnyűség. Úgy vélem jót tenne a hazai “tévézésnek”, ha ez a projekt műkődne. Talán megteremtené a lehetőségét annak, hogy a hazai TV-sek más irányba is érdeklődni kezdjenek ( ne csak teheteségkutatók, realityk és BK éljen meg huzamosabb ideig). Ha ez bejön, talán könnyebb lesz a jövőben hasonló produkciók finanszírozása.

yeeeyha - 2015. 03. 11. 14:14

Kicsit nagy szavakat használtak a kampány során (pl. vhol “értelmiségi Gyalog galoppként emlegetett Kossuthkifli”), de legalább van kampány. Nekem a logó és a plakátok is tetszenek. Ez szerintem messze van az iszonyú rondától, azt az éden hotelnél kell keresni…

aleram - 2015. 03. 11. 15:10

Megpróbálok belenézni, de azért erőfeszítést nem teszek, hogy pont 9-kor TV elé üljek, remélem jó lesz.

szikkadt - 2015. 03. 11. 16:21

Nem is az, hogy ronda, inkább baromi unalmas. Rápillantok, és olyan mintha a helyi művelődési ház ünnepi kiállítását reklámoznák, ahol az áltisis diákok márc 15-re készített tablóit mutatják be. Közben meg az előzetes szerint lesz itt akció, lovaskocsis üldözés, lövöldözés, csöcs, poén. Valamit ezekből kellett volna felvillantani.

sepuku - 2015. 03. 11. 19:44

Hát ez kicsinyét szegényes. küllemű. Ez olyan silány, hogy még szarnak sem nevezhető.

MZ/X - 2015. 03. 11. 22:11

Egyetértek az előttem szólókkal, úgy gondolom, nem ez a legjobb mód a fiatalok megszólítására. Ráadásul a Duna is inkább idősebb nézőbázisú csatorna, de összességében kevésbé nézett a jelenlegi M1-nél. Nem lesz könnyű felturbózni a nézőszámokat, szerintem sokaknak még az is időbe fog telni, mire megtalálják az eddig az M1-en futó kedvenc műsoraikat a Dunán.
Mondjuk ez jó ürügy is lesz a köztévének nyilatkozatok terén, ha valamelyik műsor nem jön be. Bár szerintem hosszabb távon kínos lesz, hogy még csak a hírcsatornák közül sem lesz az M1 a legnézettebb, szerintem az ATV rögtön lenyomja. Ezek csak meglátások, lehet, nem így lesz, és alapból valahol szurkolok annak, hogy a nézők visszataláljanak a közszolgálati televízióhoz, ami elvileg az ő pénzükből működik. Az irányt nem tartom inkább jónak.
Visszatérve a plakátra: szerintem is szürke, unalmas, nem vonzza oda a közlekedők/gyalogosok tekintetét. Én láttam egyet belőle, elég magasan volt, de konkrétan a címet is csak hosszas nézegetés után fedeztem fel, annyira nem volt hangsúlyos helyen és méretben.

Snoopyzit30 - 2015. 03. 12. 05:00

“sokaknak még az is időbe fog telni, mire megtalálják az eddig az M1-en futó kedvenc műsoraikat a Dunán”

például az ötöslottó sorsolást :-P

Bori - 2015. 03. 13. 14:19

Én a könyvet nagyon szerettem, ezért figyeltem valamennyire a sorozatról szóló híreket. Eleve fél évet csúszott az egész, mert nem tudták időre összerakni a speciális effekteket, ez egy olyan történet, amiben egy csomó mindent csak így lehet megoldani. Kérdés, hogy a majdnem 900 milliós büdzséből milyen minőségű CGI-ra futotta. De amin igazán el tud bukni a dolog, az az, hogy a könyv nyelvezetéből mindent megtartottak, amit lehet. Olvasva nagyon vicces és kreatív, elmondva szerintem katasztrófa lesz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz