login |

3 hozzászólás Ne habozz!

Somhows - 2015. 03. 11. 11:45

Ebből az egészből Bieber fog győztesen kikerülni. Leégetés címszó alatt megkedveltetni akarja magát.

ThomasCrown - 2015. 03. 11. 12:01

Van abban valami, de nem hiszem, hogy gond lenne. Sokan utálják azért amiket csinált az elmúlt években, és elmondta nem egy helyen, hogy addig nem fogják komolyan venni – sem őt, sem a zenéjét ameddig nem tekintenek rá másképp. Ez bejöhet neki. Nekem amennyire utálatos volt pár éve annyira bejött az utolsó albuma (imádom az R@B-t) Bár azért remélem jól megkapja a Roaston.

jessm - 2015. 03. 11. 21:28

Miért mit csinált?
Ami nem sorozat és abszolút világsztár szinész, ami kb. a hiradóba is benne van , az nem igazán jut el hozzám mert nem érdekel.
Értem, hogy az emberek nem kedvelik a zenéjét, vagy csak egy tini sztárt látnak benne. De ez nem ad nekem okot a különsösebb utálatra. Ő is olyan mint Britney, az ebmerek vagy szeretik vagy gyülölik.
Kiváncsi vagyok milyen lesz az égetés, eddig csak a Charlie Sheenes láttam mert csak az érdekelt, a többi nem igazán, de ez most megint érdekesnek igérkezik

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz