login |

Undateable: kezdett a 2. évad

2015. 03. 18. 19:00 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: kritika,

De még hogy indítottak! Ha volt is remény arra, hogy jobb lesz a sorozat, végtére is vicces emberek vannak benne, sok standupos, azt is gyorsan elhesegették ezzel a premierrel.

Csináljuk már a blogot egy ideje, de ennek a sorozatnak a túlélését nem nagyon értem. Gondolom nem volt más, de borzasztó nézettséggel, ha jól emlékszem az upfronts után rendeltek be még 10 részt belőle. Amiből az egyik élő adás lesz. Legközelebb ott találkozunk, mert sitcomoknál ez mindig érdekes szokott lenni.

Akkor térjünk is vissza a kezdő részre, amin bevallom, hogy a sok borzasztó poén között egyszer elvigyorodtam. Ha valaki érdekel akkor a “debate team” résznél. Azon kívül viszont szinte minden katasztrofális volt. A nyomi bártulajdonos még mindig borzasztó, a mellékszereplők többsége is, talán Chris D’Elia és Bianca Kajlich ér valamit a csapatból.

Mindezt úgy, hogy pluszba még egy friss szereplőt is kaptunk, akivel nagyjából az új nézőket akarták segíteni, hiszen segített a neveket tanulni mindenkinek egy kínos poénnal. Sztori persze nincs, de az nem is elvárás.

Hát ez van, nem sok jót tudok mondani erről sajnos, 4/10, vannak rosszabbak és ha nem lenne más még talán nézném is, de igazából csak helykitöltő, és ezt végig érezni rajta.

2 hozzászólás Ne habozz!

mogsta - 2015. 03. 19. 04:50

Nem a legjobb kezdés valóban, de alig pár nézhető vígjáték megy, úgyhogy egyelőre kivárok. Bár Bianca a RoE óta nagy eyecandy kedvenc, miatta talán még akkor is maradnék, ha egyáltalán nem lenne vicces.

Deny - 2015. 03. 19. 10:31

Nálam hozták a szokásos szintet, nagyon jól szórakoztam! Vártam már nagyon, csak azt sajnáltam, hogy most nem dupla adag epizódot kaptunk, mint nyáron. Igazi bromantikus szitkom, abból meg nem igazán van sok.
Bianca és Chris D’Elia a legjobbak.

Egyedül Briga hiányzik, bár most, hogy a Ground Floor kaszát kapott, nem tartom kizártnak, hogy a következő évadra visszatér.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz