login |

Hírpéntek

2015. 03. 20. 09:24 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek

 • Premier: Bloodline S1 + Finálé: Bloodline S1 (nyilván mi is el fogunk érni a végére, de ha valaki hamarabb írna, akkor szívesen kirakjuk évadkibeszélőnek, mert biztos lesznek olyan elvetemültek, akik nekiesnek a darálásnak. Eskü, ha szabad lenne a szombat délutánom, én is bezárkóznék…), Nightwatch S1
 • Mad Men oral history, amiből többek között kiderül, hogy Christin Hendricks-et kidobta az ügynöke, mert elvállalta ezt, a bevételt szerinte alig hozó szerepet.
 • Ismét jön egy The Walking Dead-könyv. A 4 Governor-kötet és a tavalyi Descent után a The Walking Dead: Invasion érkezik ősszel, 10.06-án (borító itt). Az író ismét Robert Kirkman és Jay Bonansinga. A főhős ismét Lilly lesz.
 • Új sorozat: Houdini and Doyle – FOX, ITV, 10 rész, készítő: David Titcher, David Shore, David Hoselton, természetfölötti krimi Sir Arthur Conan Doyle és Harry Houdini barátságáról, valamint közös nyomozásaikról olyan ügyekben, amik természetfölötti eredetűeknek tűnnek. A Furcsa páros-felállásban Doyle lesz az, aki mindenben hisz, Houdini pedig a szkeptikus.
 • Új sorozat: The Brothers Grimm – csatorna nélkül (gyártó: Miramax), készítő: Ehren Kruger. A Grimm című mozifilm alapján Wilhelm és Jacob Grimm kalandjairól a 19. századi Európában. A két testvér meghökkentő mitológiai és természetfölötti felfedezéseket tesz.
 • Pilotszkript: Let The Right One In – A&E (nagy harcot vívtak a Showtime-mal), készítő: Jeff Davis és Brandon Boyce. Az ismert film (Engedj be!) alapjául szolgáló svéd regény alapján egy agyonszekált fiú és egy vámpírlány barátságáról.
 • Pilotszkript: Famous in Love – ABC Family, készítő: I. Marlene King, főszereplő: Bella Thorne. Rebecca Serle romantikus regénye alapján egy főiskolás lányról, akiből hirtelen egy nagysikerű hollywood-i filmsorozat főszereplője lesz, s ennek eredményeképp rá szakad a hírnév.
 • A Sleepy Hollow 3. évad forgatási helyszínt vált. Eddig Észak Carolina-ban forgattak, Wilmington-ban, a folytatásban Atlanta (Georgia) lesz a helyszín.
 • Az Apple ősszel indítani tervezett stream szolgáltatásában nem fognak helyet kapni az NBC Universal csatornái. A többi ‘nagy’ jelen lesz. A szolgáltatás havi díja 30-40 dollár lesz.
 • Az Empire továbbra is a Hulu-n lesz elérhető streamileg.
 • Interjú: Jeff Probst (a Survivor műsorvezetője), Colin O’Donoghue + még egy (Hook – Once Upon a Time), Annie Wersching (Anyu – The Vampire Diaries), Ryan Eggold (Tom – The Blacklist),
 • Vendégszerep: Nacar Zadegan, Lyndon Smith – Extant (visszatérő)
 • Mr. T. is kapott egy lakásátalaító reality-t a DIY-on, a címe I Pity The Tool lesz.
 • Az American Idol top9 jövő héten 80-as évekbeli filmdalokat fog énekelni, a mentoruk pedig Boy George lesz.
 • Kabai Zoltán lett a Comedy Central új programigazgatója.
 • A Channel 5 további 3 évvel meghosszabbította Big Brother-szerződését és folytatja évi 1 BB-vel és évi 2 celeb BB-vel.
 • A Lifetime bebukta a Born in the Wild című dokureality-jét, a műsor ment délutáni sávba. Mégiscsak van remény.
 • 04.20-án indul a GSN új vetélkedője, a Lie Detector Rove McManus műsorvezetésével, amiben a játékosoknak három komikus (Michelle Buteau, Christian Finnegan, Sherrod Small) által mondott durva dolgokról, adatokról kell eldöntenie, hogy igazak vagy hamisak.
 • Az FX leszerződött 2 évre Stacey Sher produkciós cégével, a Shiny Penny-vel, mely korrekt projekteket jegyzett korábban, például a Tarantino-filmeket.
 • Készítői szerződés: Greg Nicotero – AMC (2 év)
 • James Caan kiszállt a FOX-os Fantasy Life pilotjából, mégsem tudta összeegyeztetni a forgatást az egyik filmjével.
 • Pilotszerep: D.L. Hughley – Heart Matters (NBC), Jason Scott Lee – Warrior (NBC), Ian Colletti – Preacher (AMC, mint Arseface), Ravi Patel – Grandpa (FOX), Charlie Sexton – Cooper Barrett’s Guide To Surviving Life (FOX), Robbie Jones – The Curse Of The Fuentes Women (NBC), Kelli Williams – Ties That Bind (Up),

17 hozzászólás Ne habozz!

Ancsa - 2015. 03. 20. 10:14

Grimm-ről még egy bőrt lehúzni? Hm…

Csiki - 2015. 03. 20. 10:17

A svéd Engedj be! szerintem szuper volt, de valahogy nem látom a potenciált egy sorozatban… :?

hallak65 - 2015. 03. 20. 10:22

más koncept. Ez kosztümös lesz. Várós. A film tetszett. Főleg h volt egy kis buddy cop feelingje. Inkább SupNat bőrnek tűnik.

hallak65 - 2015. 03. 20. 10:23

Mármint a Grimm Bros

Sityu8411 - 2015. 03. 20. 10:48

A houdinis sorozat castingjánál vajon feltétel volt hogy David nek hívjanak? Na jó csak azért írom mert mindig megmosolyogtat az ilyen .

winnie - 2015. 03. 20. 10:52

bmeg…, én meg beírtam a neveket, de fel sem tűnt:))

Sityu8411 - 2015. 03. 20. 12:40

Ugye, ugye ez olyan mint a hawaii 5 o szinkronja a 3 férfi főszerplöt Attila szinkronizálta.

gromit - 2015. 03. 20. 12:45

vagy mint nemzetközi focimeccseken Puhl és két állandó partjelzője mind Sándor volt :)

Lengabor - 2015. 03. 20. 18:49
winnie - 2015. 03. 20. 19:16

wtf a sorozatjunkie.hu szerint?:) irtam regen ilyet, vagy mi?

mas.

mindig kivancsi voltam, hogy kik a dilettansok. vannak, de folytona szinkronhangoknal emlegetik oket. vannak olyan allando szereplo hangok, akik azok. )nyilvan nem a romanszinkron gate resztvevoire gondolok.)

Lengabor - 2015. 03. 20. 19:30

Nem, te azt szoktad írni, hogy vannak, akik igenis jól keresnek a szinkronnal (feltéve, ha elég sok szerepük van), szóval nem mindenki nyomorog. De ezen én is meglepődtem. Ugyanerről a témáról írt a Metropol és a Magyar Hírlap is, de azokat nem linkeltem.
Azt nem tudom, hogy ők kiket tartanak dilettánsnak, igazából nekem nem is tisztem megítélni, mert akit már tíz éve is hallottam szinkronizálni, az felőlem lehet bármi egyéb is, nem muszáj színházi színésznek lennie, akkor sem nevezném dilettánsnak. Talán nem is azokra gondolnak, akiket az Aprics és Hornyák kaliberű rendezők túrnak elő a semmiből, de passz. Nekem a dilettánsról (vagy legalábbis a negatív élről) mindig két fordító ugrik be: Szojka és “Barnika”. De erre te jobban rálátsz. Bár mostanság néhány olyan név is felbukkan, akit azelőtt az életben sem hallottam fordítani.

LaCRossE - 2015. 03. 20. 23:09

Glee finálé előtti poszt nem lesz?

winnie - 2015. 03. 21. 05:11

nem, elfelejtettem.

winnie - 2015. 03. 21. 05:16

“Nem, te azt szoktad írni, hogy vannak, akik igenis jól keresnek a szinkronnal”

ez így van. szinkronnal marha jól lehet keresni, ha valaki sokat dolgozik, de ez hogy jön ide?:) ott van egy “junkie szerint” célzás, ami nem tudom, honnan jött, mintha bárkivel is beszéltem volna erről mostanság:)

“Azt nem tudom, hogy ők kiket tartanak dilettánsnak”

szerintem senkit, ez csak frázis. fordítók között persze, hogy vannak roppant antitálentumok, de mindig az jön fel, hogy a hangállomány hígult fel. pedig általában ismert nevű szinkronhangokat sorolnak fel (oké, szabó simon…:), nem hallok olyat, hogy sorban búbos blanka meg teremőr károly lenne a menő sorozatok fő hangja, aki sehol sem volt még soha. inkább hoznak nem gyakran szinkronizáló színészeket.

goodjohnwin - 2015. 03. 21. 09:40

Apple/NBCU: ez egy elég érdekes fordulat, mivel éppen az NBCUniversal gyártásában készült sorozatok mindegyikében volt bevallott Apple-termékelhelyezés.
Ez néha nagyon erőltetett dolgokat szült, pl a Grimm esetében. Ezek után meg a szaftos bizniszből kimaradnak? :o

dzsiaj - 2015. 03. 21. 10:32

Egy újabb “Be original” sorozat az A&E-n:) Szerintem már direkt csinálják.

Lengabor - 2015. 03. 21. 18:19

https://www.youtube.com/watch?v=ZNuoP6h1XVE
Készült egy felvétel is a szinkronos beszélgetésről.

“ez hogy jön ide?”
Hát úgy, hogy mindhárom cikk arról szól, hogy milyen keveset keresnek. Az, hogy ezt az oldalt miért említik azzal kapcsolatban, hogy a Masterfilm a főgonosz, aki minden rosszról tehet, azt nem tudom. Tőled ilyet biztos nem olvastam nyilvánosan.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz