login |

Pilot: One Big Happy

2015. 03. 20. 15:00 - Írta: human

17 hozzászólás | kategória: 2014/15, kritika, pilot-mustra,

Muszáj lesz winnie-től nyúlnom: “A One Big Happy pilotjának a legelső jelenete szuper alaphangot ad. Tanítani kéne. Innen már csak felfele lehet elmozdulni.” Tökéletesen összefoglalja azt a kezdőjelenetet, aminél rögtön tudod, hogy kontár írók gagyi sitcomját nézed.

– The thing is: I’m an alien.
– I knew you are too hot to be human.

Nem ezzel kezdik sajnos, és most továbbra is az első két percről lesz szó, mivel annyira ledöbbentett. Szóval terhességi tesztet vesz a két főszereplő, a leszbikus nő és a legjobb barátja, mivel gyereket akarnak. És ez mind kiderül, hiszen szegény random gyógyszertáras nőcinek az arcába öntik az expositiont, avagy az összes információt a sorozat alapjairól. Nagyon-nagyon amatőr.

Amúgy arról van szó, hogy a főszereplők még régen elhatározták: ha 30 éves korukig nem találnak párt, akkor közösen vállalnak gyereket. A nő tehát meleg, a férfi viszont nem, és ez utóbbi lesz a probléma forrása, hiszen pont amikor sikerül a mesterséges megtermékenyítés, akkor lesz szerelmes egy másik nőbe, akit gyorsan el is vesz, mert… zöld kártya. És így lesz szép nagy boldog a család.

Bár a kezdés után kicsit javult a pilot, de még így is csak azt tudom elmondani róla, hogy 10 évet késett legalább. Nagyon régimódiak a poénok, természetellenesen is vannak előadva, és nekem kicsit túl erős volt, ahogy összehozták a szereplőket egy családba.

Kivételesen olyan esettel állunk szemben, ahol már előre jól tippeltem. Pedig ezzel a szereplőgárdával lehetett volna valami értelmeset is kezdeni, ha jobb írókhoz kerül a Elisha Cuthbert, Nick Zano, Kelly Brook-trió. De nem így lett.

Pontszám? Olyan 4/10, hiszen Kelly Brook meztelen, meg Elisha Cuthbert is szerepel benne, és volt 1-2 pillanat amikor elmosolyodtam, de sajnos semmi tényleg jót nem találtam benne.

17 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2015. 03. 20. 15:06

hú, de pocsék volt az első jelenet.

a főhősök viszonya egyébként tök jó lenne kiindulási alapnak, cuthbert karaktere még érdekes is, de az egész természetesen nem vicces. és valami ritka teátrális a színészi játék, amit nem vagyok képes elviselni.

oké, ezen viszont nagyot röhögtem, mert annyira hülye_

– Prudence, Luke is the father.
– No, Lizzy. Darth Vader’s the father.

David191 - 2015. 03. 20. 15:38

Same here, nagyon vartam de nem tetszett egyaltalan Lizzy egyaltalan nem meggyozo Lessie :)

Ha en donthetnek NBC-nel akkor a Marry Me kapna meg a berendelest a 2. evadra.

Cyrax - 2015. 03. 20. 15:55

Nem volt rossz, egyelőre maradok, persze ugyanez volt a The New Normal-nál is, hogy a pilot csak elintézte a felállást, a folytatásban fog kiderülni, milyen lesz.

DarkEagle - 2015. 03. 20. 16:46

Egyelőre nekem nagyon bejött lehet pont amiatt amit Human is ír hogy ezt 10 évvel ezelőtt kellett volna kiadni. Szóval lehet hogy pont ezért de nekem simán bejött a Pilot, persze ettől még lehet hogy dobom és a bájos és gyönyörű Elisha sem fog meggyőzni hogy maradjak, hisz anno a The Crazy Ones-ban sem győzött maradásra Sara vagy épp Robin-bá! Szóval bármennyire is imádom az angol akcentust és Kelly Brrok-ot ha nem tartja az elvárt szintet én is dobom határos időn belül. Vicces hogy eddig egy új sitcom-ot sem tudtam megtartani már évek óta. TBBT-n kívül már nem is nézek mást ami képernyőn tudna tartani. Shame!

winnie - 2015. 03. 20. 17:01

cyrax: itt szerintem nincs mit elintezni. egyutt eles, baratkozas, tarskapcsolati konfliktus es ket barat sidekick. a sorozatot a plakat elintezte, amire felvazoltak az alapsztorit. ez nem az a mufaj, ahol az ember nem tudja, milyen lesz a folytatas. ha ahumor es a karakterek bejonnek, akkor plusz, ha nem, akor minusz, onnan nehez atesni a tuloldalra.

elemerapioca - 2015. 03. 20. 17:53

Kelly Brooktol nem vartam mast, csak ezt. Azt hiszi magarol hogy tobb mint “glamour model”.. hat nem, nem tobb :D

korovjov - 2015. 03. 20. 19:31

Kár érte, sajnos nálam is beütött minden, amitől féltem. Cuthbert túljátssza a leszbikust, Brook pedig egy ripacs, egy nulla. A férfi főszereplő pedig nem is számít, de egyébként sem jó. Innét kezdve az egész döglött. Kíváncsi vagyok hány rész után lesz hivatalos a kasza. Kár érte.

sebien - 2015. 03. 20. 19:56

“Olyan 4/10, hiszen Kelly Brook meztelen”

ez pluszt, vagy mínuszt jelent? mármint alapból érteném, de így ebben a formában – ahogy a képen van – eléggé lehangoló…

hallak65 - 2015. 03. 20. 20:04

egynek jó. mid season. második évad úgy se lesz. reggeli kávé mellé pont jó :)

Tatala - 2015. 03. 20. 20:33

Uncensored verzió van valahol?
Mert így Cuthbert kivágott pizsije többet mutat:)
Plusz, ha leszbi, miért nem gerjed rá Brookra:D:D?

Nem értem :S

human - 2015. 03. 20. 22:41

Tatala: rágerjed, nem nézted a részt?

mondo - 2015. 03. 21. 00:38

A két perc tökéletesen helytálló tényező, éppen ekkor kaszáltam el…

Tatala - 2015. 03. 21. 08:08

Csak áttekertem, dehogy nézek végig ebből 20 percet :)

goodjohnwin - 2015. 03. 21. 09:34

Az a gond itt, hogy fogták a Will & Grace receptjét, és megpróbálták a nemek kicserélésvel átülteni leszbi csaj/nohomo fiúra. A gond csak az, hogy más az ilyen barátságok dinamikája, plusz a fiút túlcastingolták, semmilyen szinten sem hihető, hogy ez a pasi nem talál párt. ‘Grace’ esetében (meg a többi fag-hag sorozatkarakternél) ez jobban sikerült.

DarkEagle - 2015. 03. 21. 17:46

Nem értek egyet. Ez megint általánosítás hogy akik szépek meg helyesek azok tuti hogy boldog kapcsolatban élnek. :D Ez baromság. Egy boldog kapcsolat már rég megbukott ha a külső a lényeg. Sőt pont hogy ha valaki jól néz ki akkor még nehezebb is komoly kapcsolatot kiépítenie mert vagy ő maga egoista vagy a legtöbb nő/pasi csak azért akar vele lenni mert dögös.

Egyébként ha kicsit visszább fognak a ebből a gyors beszéd tempóból és nem erőlködnek majd ennyire akkor jó sorozat lehet ebből. Gondolom a Pilotot nagyon meg akartál tolni de ez általában visszafelé szokott elsülni. De azért volt egy pár jó poén. Pl a Darth Vader-es. :D

Lemoni - 2015. 03. 21. 22:29

Kicsit sem vicces, viszont harsány, kínos és ripacs. Erre sem kell már több időt fecsérelnem, kár volt ezért a 20 percért is.

ALDO - 2015. 04. 30. 22:22

Ebben a komédiában az egyetlen dolog, amin nevetni lehet az a színészi “játék”. Kb. mintha egy gimis színjátszókör lenne, ahol a tizenévesek baromkodnak a szünetben, mert a drámatanár késik 20 percet. Cuthbert a leggyengébb láncszem. Egyszerűn olyan szinten hiteltelen az alakítása, hogy még a ripacs jelző is dicséret lenne rá. A pasi teljesen szürke, a feleségnek jók a mellei, de azért ez kevés egy sitcomba. Persze poén az nincs benne egy darab se, csak hülye sztereotípia, miszerint ha egy férfi visel kockás inget, az programozó, kocka, lúzer, míg ha egy nő visel, akkor az leszbikus. De az Odd Couple-nél még így is fényévekkel jobb, nem mintha ez nagy teljesítmény lenne.
Nem hiszem, hogy az időmet kéne pocsékolni a harmadik részre.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz