login |

Mozifilm lesz egy szkeccsből (frissítve)

2015. 03. 31. 18:46 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: fun, hírek, mozifilm, video,

Először is egy kérés – és nem azért, hogy nekem “jó legyen”, hanem az olvasók érdekében: van valaki közületek, aki összedobna egy ajánlót a Key & Peele-ről? Mert szerintem sokaknak bejönne a Comedy Central egyre népszerűbb sorozata, mely a kritikusok körében is arat, szóval azokat is elkaphatja, akik kifinomultabbnak vélik az ízlésüket.

Kérni pedig azért merek kérni ilyesmit, mert annak nincs értelme, hogy én írjak róla hiszen az animációs sorozat és a panelshow mellett a harmadik olyan műfaj, amit nem tudok az esetek zömében értékelni, az a szkeccs-sorozat. Egyszerűen nem megy. És nem csak azért, mert sok remeknek tartott szkeccs (vicces jelenet) olykor becsúszik egy-egy értékelhetetlenül gyenge, hanem azért is, mert sok szkeccs egy poénos (egy végecsavarral), s ezek nekem gyakran fél perc alatt elfáradnak, így még a 2-3 perces hossz is soknak tűnik.

Megvallom, a Key & Peele brutális, YouTube-on sok milliós nézettségű jelenetei is ilyen sorsra jutottak nálam, pedig csak ajánlásokra hallgattam. Éppen ezért, amikor olvastam arról, hogy mozifilm készül az egyik szkeccsükből, a Substitute Teacher-ből, akkor vállat vontam, de persze azért megnéztem, hogy melyikről is van szó (73M millió megtekintés, WTF). És végig röhögtem.

Az alapfelállás rém egyszerű, egy fekete (attitűddel!) helyettesítő tanár egy fehértöbbségű középiskolai osztályban. A lehetőséget a Paramount látta meg a projektben (naná, Viacom), a főszereplő Keegan-Michael Key lesz, ő hozza majd a tanárt, míg Jordan Peele egy ellenlábas tanerőt fog alakítani, aki a diákok kedvence akar lenni. Írók: Rich Talarico és Alex Rubens, akik a Key & Peele íróstábjában is jelen vannak.

A tovább mögött az a bizonyos Substitute Teacher-jelenet, ami alapján mozifilmet készítenek. (Aki a komédiák között nem ismerős, az a Fargo FBI-ügynökeiként emlékezhet a duóra. Egyébként a két humorista tavasszal tervez forgatni egy másik mozis projektet, a Neo-t, amiben két barát drogkereskedőként alámerül az alvilágban, hogy megtaláljanak egy elveszett macskát.)

UPDATE: Egy Substitute Teacher-videóval bővítve a poszt.

UPDATE2: Sajnos a filmből végül nem lett semmi.

Tartalék:

14 hozzászólás Ne habozz!

ThomasCrown - 2015. 03. 31. 19:25

Hát ez valami eszméletlenül vicces! Éj-Éj-Ron a kedvencem (Aaron)

ThomasCrown - 2015. 03. 31. 19:26

Bocs a 2ért. Az elsőnél nekem nem esett le mit akarnak itt. Jake Qualinnt hallottam ki. Már ha van ilyen név.

clegane - 2015. 03. 31. 20:39

:( a szkeccs elég vacak, az ötletben sokkal több lehetne viccesen mondott neveknél (anyám borogass ez de dedós humor), gondolom majd a filmben

winnie - 2015. 03. 31. 20:47

clegane: látod? ezért take it or leave it műfaj a szkeccssorozat. és mégis, ez volt az első szkeccsük, amit végigröhögtem, tömény zsenialitás. pedig ez is egypoénos, mint amit kifogásoltam. más kérdés, hogy nem csak nevekből áll, a reakciókat mind a diákok, mind a tanár részéről imádtam, mint ahogy a rejtély is remek volt, hogy mit mond, stb. szóval ez akkor működik, mint általában mindegyik szkeccs esetében, ha az ember talál több réteget is.

hiroo - 2015. 03. 31. 21:00

Pont masfel percig ketszer elmosolyodos

tpedro - 2015. 03. 31. 21:06

ThomasCrown: Az Jacqueline volt. :)

kisqqcs - 2015. 03. 31. 21:09

Itt pedig visszatér a helyettes tanár bácsi :).
https://www.youtube.com/watch?v=25Q6R8KARoM
“What is the reason for this premature exodus?” :)

ThomasCrown - 2015. 03. 31. 21:22

tpedro: Tudom. De először amikro kiejtette nem tudtam, hogy nevekkel fog viccelődni. Nem is tudtam mi lesz a lányege a videónak. És én égy normális nevet halottam ki.

winnie - 2015. 03. 31. 21:34

ehh, megnéztem még egyszer, még jobban röhögök így, hogy ismerem.

“Blaaaake? WHAT? Do you want to go to war Balakay?”

Tulazon - 2015. 03. 31. 22:52

KB 3-4 hete találtam meg őket, a Laim Neesons-os, szerintem zsenilási szkeccsükkel. Azóta majd mindet megnéztem ami fellelhető, óriásiak. Való igaz néha be-becsúszik egy-egy gyengébb, de amik jók, azt rengetegszer vissza tudom nézni.

A Liam Neesons-os:
https://www.youtube.com/watch?v=bGuPKSBpyBY

a másik liam-os:
http://www.cc.com/video-clips/xwnjlx/key-and-peele-liam-neesons

westhammer - 2015. 04. 01. 07:54
winnie - 2015. 04. 01. 08:17

á, ez a másik. a super bowlosat láttam, ki is raktam facebookra, az tényleg tetszett, de főleg az igazi játékosok miatt.

Lilith - 2015. 04. 01. 14:08

Anno véletlen jutottam rá egy Key-Peelés vidire,azóta is a rabjuk vagyok :D

Lilith - 2015. 04. 01. 14:11

Ép elsőéves állatorvos palánta vagyok,de nem igazán értem,hogy miért vertebrate system van felírva a táblára mikor a vagina és társairól van szó? XD

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz