login |

Pilot: Weird Loners

2015. 04. 01. 21:30 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: 2014/15, kritika, pilot-mustra,

És akkor a borzasztó Cougar Town-évad lezárása mellé jött egy tényleg mosolygós sitcom pilot is, aminek olyan rossz a nézettsége, hogy láthatóan képtelen volt a marketing csapat eladni.

Ti sem vártátok túlzottan, ez az eddigi trailereknél és posztereknél látszott, pedig a szereplőgárdájának minden tagja ismerős lehetett valahonnan, és hát winnie-vel szinte karöltve vártuk a premiert a magunk 70-80%-ával. Akkor most spoiler jön: nekem hozta is azt, amit reméltem, bár ettől még tipikus pilot volt.

Az alapfelállás annyi lenne, hogy 4 kapcsolatfóbiás ember egymás mellé sodródik. Konkrétan a pilotban barátkoznak össze, szóval szó sincs arról, hogy 10 éve közösen dobják a pasikat és nőket, csak úgy alakul az életük, hogy megismerkednek a többiekkel. Van itt szívtipró, aki túl sok helyre mártogatta, egy kicsit bolond nő, egy könnyen ismerkedő szép nő, és egy vicces duci srác.

Tehát nem a karakterek újdonsága adja el az egészet, hanem a jobb fajta egykamerás “mozis komédiát nézek szétdarabolva”-érzés, legalábbis a pilotban ez volt. Nyilván ez csak egy alapozás volt, és a tényleges dinamika a jövő héttől fog látszódni, de kíváncsi lettem a folytatásra.

Úgy a rész közepéig kicsit ingadozott a minőség, de a végére egy olyan klasszikus, de most is működő poént tettek be, méghozzá olyan jól előadva, hogy kérek még. Ha minden héten egy olyan 3 perc lesz, akkor már megérheti a sorozat. Részemről 7/10 a kezdés.

Az első rész amúgy magában is megállja a helyét, szerintem érdemes bepróbálni, van eleje, konfliktus és vége is, ha sosem nézitek meg a 2. részt, akkor simán csak rövidfilm. Mármint nyilván minden sorozatrész így épül fel, még az átívelő történetesek is, de itt valahogy kerekebb a vég, vagy hogy fogalmazzak.

9 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2015. 04. 01. 21:36

kellemesen mosolygós volt, valójában semmi extra, de a bad lipsync a végén felhúzta 5,5/10-re nálam.

nem tudom, hogy mi hiányzott, lehet, hogy semmi. mindenesetre a csendes pillanatok, ahogy a kövér srác hellózott és folyton mosolygott, ahogy becky newton próbálta magának bemesélni, hogy azt a pasit akarja, ezek jópofák voltak.

de ez nagyon alapozós volt, a lényeg most indul.

JKJ - 2015. 04. 01. 22:33

Egyetértek az írottakkal. Nem akar más lenni ami. Ez így pont jó.

El-ahrairah - 2015. 04. 02. 00:12

Egész jó volt, bár a szőkelány kicsit irritált, ráadásul az ő sztorivonala a legunalmasabb.

ldavid - 2015. 04. 02. 07:45

ez tetszett nekem is

csumpi - 2015. 04. 02. 21:37

Tetszett, nézni fogom. Kellemesen mosolygós.

goodjohnwin - 2015. 04. 07. 12:35

sajnálni fogom, ha elkaszálják, mert eddig tetszetős… szimpatikusak a karakterek, végre Zachary K. is természetesebben tud játszani a Happy Endingszel ellentétben. Torrence viszont mintha ugyanazt hozná, mint anno a Mr Sunshine-ban. De mindegy, mert szerethető :)

winnie - 2015. 04. 08. 11:27

az 1×02 teljesen értékelhetetlen volt. mármint nem pocsék, hanem nagyon nem vicces. teljesen random volt a két sztori is, semmi érdekes. ráadásul nekem nem jön be, hogy ennyire hülyékre vannak véve a figurák.

és hiába aranyos newton, jópofán gyerekesen torrence (de valóban ugyanolyan), meg fura az indai csaj, közel sem annyira erősek, hogy maradjak, ha nincs poén.

JKJ - 2015. 04. 11. 09:25

A második rész továbbra is habkönnyű lett, de nem negatív értelemben. Kicsit nehézkes volt a B sztori (halott Apa), de nekem még belefért.

winnie - 2015. 04. 15. 13:21

volt benne 3 jópofa poén (tulip/dutch és még kettő), de ez nagyon vékony. 3 rész és kasza nálam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz