login |

Finálé előtt: Shameless

2015. 04. 05. 15:29 - Írta: superpityu

10 hozzászólás | kategória: röpke-kritika, video,

Még mindig nagyon gyorsan telik az idő! Már csak egy rész van hátra a Shameless 5. évadjából, ami elég jól szerepel jelenleg a köreitekben, elég csak a hét epizódja szavazásokra gondolni, ahol idén nem egy alkalommal sikeresen bekerült a legjobbak közé.

Az ugyebár az megvan, hogy a tavalyi évadot mennyire istenítettük (oké, azért nem mindenki), most pedig az a helyzet állt elő, hogy az 5. évad tudta tartani a szintet. Ha kicsit jobban beleások a dolgokba, akkor talán ez az szezon még jobban be is jön, mint az előző. Határ a csillagos ég?

Idén jó érzékkel bántak a szereplőkkel, pont akkor írtak ki a felesleges figurákat, amikor már tényleg kezdtek kifulladni (és ezzel bele is tenyereltek a tutiba, mert a változó Emmy szabályok miatt Joan Cusack 5. alkalommal is megkaphatja a vendégszereplő jelölését az alakításáért). Az újak pedig remekül illenek a Shameless elvetemült világába (Sasha Alexander zseniális!).

Persze nem fenékig tejföl minden, akadnak szemet szúró dolgok, de valahol megbocsátható számomra, hogy a srácok felnövése mellé saját sztorik is dukálnak, vagyis kevesebb az interakció a testvérek között. Valahol mégis fájó, hogy mennyire eltávolodtak egymástól.

Nem is igazán szaporítanám tovább a szót, mert jövő héten majd úgyis írunk a fináléról, addig pedig agyalhatunk, hogy mi minden fog történni. Jó pár sztorit le kell zárniuk még, ezek közül pedig biztos lesz pár, ami szomorúbb véget fog érni, mint szeretném.

A finálé előzetese a tovább mögött megnézhető.  

10 hozzászólás Ne habozz!

amand - 2015. 04. 05. 16:11

Nagyon jónak ígérkezik a finálé!

Imbuszkulcs - 2015. 04. 05. 17:18

Frank és a rákos doki csaj sztorija máris fényévekkel jobb, mint ez a nagy rakás bullshit ‘fault in our stars’.

sherlock20 - 2015. 04. 05. 19:06

Remek évad, újfent. Simán hozza végig a magas szintet. Remélem tényleg messze van még ez a sorozat a kifáradástól. Egyedül azt hiányolom én is h a testvérek alig vannak együtt.

jjncaa - 2015. 04. 05. 19:42

Bojana Novakovicsot imádtam a The Little Death filmben, mikor megjelent először itt doktornőként, már tudtam, hogy fontos szerepe lesz :) nem is történt másként, külön öröm, hogy Frank karakterének is tudtak vele egy újabb löketet adni (hol van már a biztosítási pénz… :)). Az évad elején úgy éreztem, hogy kezdek kicsit besokallni a Shameless-től és annak negatív hullámaitól, de annyira jó munkát végeztek az írók, hogy nem is értem, miért gondoltam ezt anno.

Vattacukor - 2015. 04. 05. 23:37

Bojana Novakovics szerintem is egy üde színfolt :-) Remélem Steve/Jimmy nem jön vissza többet, a tököm tele van vele. Fiona férjét nagyon sajnálom, tuti válás lesz belőle, pedig nagyon cuki. És nagyon remélem, hogy Debbie nem lesz terhes, az nagyon nem tetszene…

tyler - 2015. 04. 06. 00:09

vajon Chuckie fején megmarad a horogkereszt?:)

ördöghöm van - 2015. 04. 06. 12:50

kár hogy már itt a finálé, zseniális, igazi shameless-es évad volt, nagyon várom a részt
a két kölköt elfelejtették a javítóban?

hallak65 - 2015. 04. 06. 15:42

Bojana Novakovics karakterét mintha a Rake-ből hozták volna át. Imádtam az ottani karakterét. Remélem kicsit felfut majd amerikai sorozatokban is a csaj.

tomszee - 2015. 04. 08. 01:04

2. részeben Ivan és a Parazol szám hangzik el XD

Sempronius89 - 2015. 04. 08. 19:18

Ez jó évad volt, már csak Debbinek és Samminek kéne halálos balesetet szenvednie és lenne nagy boldogság.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz