login |

8 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2015. 04. 06. 12:59

A+-os? Az A+ Magyarország első és valójában egyetlen igazi animecsatornája volt, ami sajnos eredeti formájában még két évet sem húzott ki, de hogy onnan nem került át semmi az AMC-re, az hótziher. :D De persze értem én, hogy amúgy mit értünk az A+ sorozat alatt. Olyan például a Totál szívás, ami számomra sokkal várósabb lesz, mert az egy mestermű. A motorosokat is nézni kellene, mert tudom, hogy jó, de valamiért még mindig nem rántott be.

Deny - 2015. 04. 06. 13:07

Sons of “ánárhi”. Hát gratulálok! Ha már ennyire odamondják az eredeti címet, legalább ejtenék ki helyesen.

winnie - 2015. 04. 06. 13:16

úgy érdemes mondani szerintem, ahogy a többség mondaná. így az is megérti és és dekódolja, aki tudja, hogy ejtik, és az is, aki nem. nekem nem tűnt akkora gondnak.

(egyébként például nem ‘szonsz’-t mond, hanem ‘szánsz’-szerűséget, ami érdekes. de a tulajdonneveknél, és végülis a cím is idetartozik, nagyon sokszor magyaros verziót használunk. többek között azért, mert általános szabályként szerintem csak ez él meg. és a szabályt érdemes minden nyelvre, nem csak az angolra alkalmazni. márpedig az eredeti ejtésmód sok esetben használhatatlan vagy alkalmazhatatlan lenne.)

Deny - 2015. 04. 06. 13:39

Mondjuk van benne valami, de akkor is az ilyen mindig bántja a fülem. De egyébként ez valóban nem nagy gond.

Sityu8411 - 2015. 04. 06. 18:20

Azt még mindig érdekesnek találom hogy az FX sorozatait nem a fox adja hanem a AMC Lásd Fargo és ez .Valamint az AMC sorozatait meg nem ők adják . De igazábol örülök neki hogy jön szinkronnal :)

Cucuminator - 2015. 04. 07. 00:30

Dicséretes, hogy inkább az eredeti címek felé húz a magyar AMC, ha jól vettem észre(, bár a szlogenjeik szvsz gagyik). Egyébként ez is a sok sorozat egyike, melyet bűn szinkronnal nézni.

winnie - 2015. 04. 07. 05:00

“Egyébként ez is a sok sorozat egyike, melyet bűn szinkronnal nézni.”

szerencsére a többség nem így gondolja, hiszen jóóóóval többen nézik szinkronnal, mint eredetiben. neked lenne bűn, ez természetes, minek néznéd. másoknak áldás a szinkron.

pár vélemény:

Ez nagyon korrekt szinkron lett.

Ahhoz képest hogy manapság milyen gyengén szoktak választani, ezzel nem sok gond van.

ez teljesen korrektnek tűnik ennyiből. nem tudom, hol készült, de jó.

elmúlt évek egyik legjobb magyar verziója, még a néhol hibás terminológiai fordítások ellenére is.

stb.

általatok is az egyik legjobban fogadott szinkron volt.

Cucuminator - 2015. 04. 09. 01:40

Sajnos elég elfogult vagyok a témában, nagyon ritkán kedvelem a szinkront. Ebbe is belenéztem szinkronosan, és tényleg lehetne sokkal rosszabb, de valahogy nem érzem az igazinak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz