login |

My Little Pony: kezdett az 5. évad

2015. 04. 06. 16:31 - Írta: CyClotroniC

5 hozzászólás | kategória: animáció, kritika, ,

I bet there’s some sort of horrific monster behind it.
– Why?
– ‘Cause fighting a horrific monster would be super-awesome!

Azt hiszem, sok mindent elmond arról, hogy mennyire is veszettül jó sorozatnak tartom a pónikat, ha azt mondom, hogy a brutális április felhozatal egyik legjobban várt pontja volt nálam az 5. évad szezonnyitója, de ha valaki a hosszabb verzióra lenne kíváncsi, hogy miért is kötelező szórakozás hat rajzolt póni felnőtt fejjel is élvezhető, popkult utalásokkal teli kalandozása, az feltétlenül lapozzon el korábbi, jóval tartalmasabb ajánlómhoz.

Van is okunk az örömre, hiszen a dupla részes évadkezdés remekül sikerült a sorozat új otthonán, a Discovery Family-n, ráadásul úgy néz ki, hogy már a szezonnyitó előtt bejelentették a 6. etap berendelését.

Azt már megszokhattuk, hogy mindig valami kalandosabb felütéssel csobbanunk bele az új évadokba, ám talán eddig egyik sem sikerült olyan jól, mint a mostani szektás nyitány, hiszen játszi könnyedséggel merültek el egy egyéniségektől megfosztott, disztópikus világképben.

Ami pedig még ennél is menőbb, hogy a pónik jelenleg önreflektívebbek, mint valaha. Pontosan tudják, hogy mik az erősségeik, mire buknak a felnőtt rajongóik és halál lazán, a legnagyobb természetességgel szolgálják ki őket, anélkül, hogy erőltetetté válnának a kikacsintásaik vagy egy szemernyit is feláldoznának überpozitív világképükből.

Nem is nagyon akarom tovább ragozni a dolgot, a sorozat sikeresen vettel fel az eddigi legjobb szezonjuk által diktált vonalat, ugyanazon a 8/10-es, fülig vigyor szinten, ahogy tavaly májusban köszöntünk el egymástól. Egy végtelenül szerethető, kreatív és okos humorral fűszerezett kis sziget az éjsötét és komor drámák tengerében, ami nélkül jelenleg el sem tudnám képzelni a sorozatnaptáramat, akkora királyság az egész.

5 hozzászólás Ne habozz!

El-ahrairah - 2015. 04. 06. 17:18

Hmm be kell pótolnom még az előző évad második felét is, jó hogy eszembe juttattad. :)

Alterego 9 - 2015. 04. 07. 01:12

Kiváncsi leszek a mostani évad végét tudják-e majd még eszkalálni a legutóbbi brutális Tirek-párbak után, anélkül hogy felrobbantanák egész Equestriát.

Mate815 - 2015. 04. 07. 14:02

Lol. Ez komoly? :-D

winnie - 2015. 04. 08. 08:34

vannak linkek, tessék olvasni. azért írunk a sorozatokról, hogy mindenki képben legyen:)

LapnLook - 2015. 04. 08. 20:21

Eddigi kedvenc duplarészem, végre egy olyan évadnyitó ahol nem volt Celestia meg a leckéi!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz