login |

Nina Dobrev kiszáll – és nemcsak ő

2015. 04. 07. 18:10 - Írta: winnie

29 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek,

Oké, ez eléggé a semmiből, jött: Nina Dobrev a 6. évad befejeztével távozik a The Vampire Diaries-ből.

A sorozatra nézve ez természetesen nem jelent semmit, hiszen a 7. szezon már be van rendelve egy ideje, de mindenképp hozhat némi változást – még akkor is, ha Dobrev kiszállása nem feltétlenül jelenti azt, hogy a karakterei is eltűnnének a sorozatból. (Ismerve a TVD-univerzumot, egy megoldás adja is magát, de hátha a készítők más találtak ki.) Dobrev csak annyit mondott, hogy ha azt hisszük, hogy tudjuk, mi fog történni, akkor tévedünk.

Mindez azért történhetett meg, mert a CW a többi országos csatornával ellentétben nem 7, hanem általában csak 6 szezonra szerződtetni a színészeket a pilotok idején, s a The Vampire Diaries kezdő gárdájának most jártak le a szerződései. Ian Somerhalder és Paul Wesley már alá is írt a 7. évadra, azonban Nina Dobrev állítólag már a kezdetektől fogva visszautasította szerződésének meghosszabbítására tett ajánlatokat, pedig a gyártó stúdió még egy visszatérő opciót is felajánlott neki.

Szóval mindenképp ki akart szállni. Dobrev mellett még Michael Trevino (Tyler) lép ki, ő kérte a stúdiót, hogy hadd pilotozhasson (az ABC-s Kingmakers-ben kapott szerepet), s ő mindenképp vissza fog térni valamilyen formában a TVD-ben, a készítők elmondása szerint mindig része marad a sorozatnak.

A tovább mögött el lehet olvasni az Instagram-üzenetét, amit írt búcsúzásképp a rajongóknak.

Dearest TVD Family,

I’ve just spent the most beautiful weekend on Lake Lanier in Georgia with my own TVD Family, the cast and crew of The Vampire Diaries. I want to be the first to tell you that it wasn’t just a holiday celebration, it was a goodbye party. I always knew I wanted Elena’s story to be a six season adventure, and within those six years I got the journey of a lifetime. I was a human, a vampire, a doppelganger, a crazy immortal, a doppelganger pretending to be human, a human pretending to be a doppelganger. I got kidnapped, killed, resurrected, tortured, cursed, body-snatched, was dead and undead, and there’s still so much more to come before the season finale in May. Elena fell in love not once, but twice, with two epic soulmates, and I myself made some of the best friends I’ll ever know and built an extended family I will love forever.

There’s more to come before we wrap this up, and I promise you’ll get to hear all about my experiences over the next month as we approach the season finale (I have given an exclusive interview for the June issue of SELF Magazine that I am excited for you to see!), but until then I invite you to hop on the roller coaster ride that is Elena Gilbert’s life and join me as I celebrate her and prepare to say goodbye to her — and to my work family — as I move on to the next chapter of my life. I want to share this goodbye with all of you (this weekend’s pictures were just the beginning). You, the wonderful fandom who gave more love, support and passion than anyone could have ever imagined seven years ago, when a young Degrassi girl from Canada showed up in LA to audition for ‘that Twilight TV show.’ ;-) I love you all. Fasten your seatbelts. If you think you know what’s coming, you don’t.

Love, Nina

29 hozzászólás Ne habozz!

Anthonz - 2015. 04. 07. 18:29

Jogos, ez a sorozat eléggé megfeneklett, a csaj meg többre képes, többre érdemes szerintem. Remélem látjuk majd valami jó filmben, vagy soriban, és nem akar pihenni.

AbsoluteChairFan - 2015. 04. 07. 18:34

Én még arra leszek kiváncsi, hogy a sorozat nézettsége hogyan fog alakulni.

Ayrons - 2015. 04. 07. 18:37

Csatornának van esze akkor a 7.évad lesz az utolsó. Sok rajongó pártol el a sorozattól. Be kell látni ennyi volt ennek.

winnie - 2015. 04. 07. 18:39

Én még arra leszek kiváncsi, hogy a sorozat nézettsége hogyan fog alakulni.

először nőni fog már csak a kíváncsiság miatt is, utána pedig az új sztorik függvényében alakul. az már korábban kiderült, hogy nem egy sorozat lazán túléli a fő-főszereplő távozását. persze nem mindegyik.

de engem őszintén meglepne, ha csak 7 évados lenne a TVD.

nfsu17 - 2015. 04. 07. 18:40

Na végre.
Én a 6. évad elején kaszáltam a sorit, Nina meg a 6. évad végén. :)
Csak miatta néztem ezt a szutykot, de idén már én sem bírtam belekezdeni.
Reméljük gyorsan fel fog tűnni valami más soriban, vagy filmben.
Jó pár férfi néző elvesztésére azért lehet majd számítani.

Szaby59 - 2015. 04. 07. 18:43

Kb. 2. évad vége óta folyamatosan esett a színvonal, azóta mindenféle érdektelen, ezerszer látott húzásokkal próbálkoznak és kezd egyre jobban az Originals is ilyen lenni.
Elena karaktere mindig is irritáló volt, de Katerine-ként bírtam a színésznőt.

DennyKeh - 2015. 04. 07. 18:43

Hát én ennek a hírnek örülök is, meg nem is. Elenát abszolút-e nem fogom sajnálni, mert szinte már kifulladt a karakter és mindent csináltak vele/belőle, Ninát sajnálom, hogy elmegy, mert hát a 6 év az mégis csak 6 év és a sorozat egyik legmeghatározóbb alakja volt – vegyük itt például a Stelena és Delena táborokat. (Katherineként sokkal izgalmasabb volt…)

Spoiler (talán)
Amúgy az én véleményem az, hogy a 6×15 óta sokat ugrott a szememben a sorozat, végre élvezni tudom!! Megint.! Nagyon jó húzás volt az íróktól, hogy Caroline-ból előhozták ezt az oldalát és Stephannal remek párost alakítanak. Őszintén, szerintem ez a két karakter cipeli a hátán az egész sorozatot lassan (szerintem). Nekem nem hiányozna se Damon, se Matt, Tylernek meg sok sikert az új sorozathoz.

Az összes karakter közül csak Jennát sajnáltam, akitől búcsút vettünk (meg Lexi), a többi… néha feltettem a kérdést, hogy ‘ez ki?’.

Abban is egyetértek, hogy húzzák a sorozatot már egy ideje (nem is kicsit, de egyes nézőknek ez kell), de mint ahogy írtam a 6×15 óta nekem ez felse tűnik, mert repül az idő.
Szóval mindenesetre várom a 7. évadot.

Megjegyzés: Ha jövőre kaszálják, nem fogom bánni, ha a The 100-at rendelik be helyette! ;) (Vagy most a Hart of Dixienek az 5. évadot.)

Ennn - 2015. 04. 07. 18:53

Én már ősszel is olvastam olyan posztokat, hogy Nina Dobrev kiszáll a hatodik évad végén, szóval ez nem lepett meg. Szerintem csak senki nem vette komolyan azokat a posztokat. Pedig reméltem, hogy a soroztatot fogják kaszállni, és, hogy Caroline átmegy a TO-ba…

Desmond Wallace - 2015. 04. 07. 18:59

Végre!

winnie - 2015. 04. 07. 19:11

ennn: nincs sok értelme ilyesmiknek hinni, hiszen mindenkiről írnak hasonlókat és a 99%- uk kamu. sokkal óvtosabbnak kell lenni a neten. ld. az, hogy ősszel olvastad, ugyancsak azt jelzi, hogy kamukba is belefutottál.

Silas - 2015. 04. 07. 19:15

Nina tehetséges, Elena évek óta felesleges… :D de remélem nem a 7. lesz utolsó, főleg ha a Salvatore-ok kapnának még több flashbacket… 6. évad is marha jó pl az anyjuk miatt

Kate - 2015. 04. 07. 19:24

a TVD már a kezdetektől fogva Elena körül forog. másról se szólt az egész, mint róla. mindenki miatta halt meg/áldozta fel magát stb. ezek után kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből az Elena-centrikus sorozatból. őszintén szólva viszont én abszolút nem fogom hiányolni. sem elena karekterét, sem pedig nina dobrevet.

jersey - 2015. 04. 07. 19:25

Mivel az ötödik évad elején elkaszáltam a sorit, így nem ütött szíven ez a hír. Igazából szerintem okos döntés volt a részéről, hisz a TVD már rég átcsapott tinidrámából full szappanoperába, mert amiket Nina felsorolt-“I was a human, a vampire, a doppelganger, a crazy immortal, a doppelganger pretending to be human(..)”- kb csak a Jóban-Rosszban szereplőgárdája irigyelhetné tőle….

Mephike - 2015. 04. 07. 19:31

Őszinte leszek, nekem nem fog hiányozni. A színésszel nincs bajom, de az általa megformált karakterrel már annál több. A 7. évad képes lehet arra, hogy megújuljon, bízom benne, hogy talán a tinivonalból is veszít egy keveset a sorozat, és kicsit felnőttesebb irányba mennek majd talán a dolgok. Elég volt 6 évadon keresztül nézni ezt a szerelmi háromszögnek hívott szenvedést…

Zsuzsee - 2015. 04. 07. 19:53

Tökéletesen egyetértek Mephike kommentjével, ugyanezt érzem én is. Elena már régóta csak egy kötelező háttérelem volt, talán ha végre eltűnik, lesz esély egy normális történetre, meg jobb karakterekre. Most már sokkal bizakodóbban várom a hetedik évadot!

(Sorozatnéző létem mélypontja volt, amikor három Nina Dobrev állt egymás mellett egy jelenetben. Ahogy a Doktor mondaná: NO MORE.)

Iceman - 2015. 04. 07. 20:21

Decemberig kitartottam de egyenlőre szüneteltetem a sorozatot, talán majd egyszer ledarálom a maradékot. Úgy tudom a TO-ban nem vállal nagy szerepet Julie Plec, remélem ez a továbbiakban is így marad…

Ambriel - 2015. 04. 07. 20:52

SPOILER lehet!

Nagyon remélem, hogy nem az lesz, hogy Elena megkapja a gyógyírt, kiderül, hogy emberként halálos beteg, ezért bele kell dugni egy másik testbe, és folytatódik az Elena nyafogás. Ninával együtt menjen Elena is!

SPOILER vége

Egyáltalán nem bánom, hogy Nina kiszállt, bár azt hittem, Ian vagy Paul fog előbb megpattanni. Az viszont érdekes, hogy ők egyik képen sincsenek rajta (vagy csak én vagyok vagyok vak. :D ) és Twitteren sem írtak semmi “hiányozni fogsz Nina” posztot.

karli - 2015. 04. 07. 21:59

Őszintén szólva, ez a sorozat már rég megérett a kaszára. Nina távozásával szerintem vége, persze kíváncsi vagyok, mi lesz benne, de nem jósolok neki sokat. A többi szereplő nekem nem elég érdekes, jó persze a Salvatore fiúk igen, de a többiek nem. Elejétől fogva idegesít pl. Caroline, most az érzelemmentes változat is inkább irritáló mint izgalmas. Bár hozhatnak be új szereplőket, de akkor meg már inkább csináljanak valami spin off-ot.

Paleee - 2015. 04. 07. 22:25

Várható volt előbb-utóbb, hogy valami változás lesz bár előbb hittem volna Somelhalderről, hogy kilép minthogy sem Nináról. Egyébként ezt – elenyésző kivétellel – egy nagyobb (6+ évad) sorozat sem ússza meg, lásd Vészhelyzet anno, vagy X akták. Bár azért tényeg Eleha karaktere körül forgott sok minden…

realiar - 2015. 04. 07. 22:29

Játszhatná Elenát mondjuk Nikki Reed. :DDD

dzsiaj - 2015. 04. 07. 22:39

Nofene. A 7. évad elejébe így mindenképp belenézek, ez jelenthet olyan frissítést a TVD-nek, ami újra nézőssé teheti.

Theo - 2015. 04. 07. 22:58

Nekem Bonnie és Damon a kedvencem, főleg miattuk néztem, meg talán Elena, Alaric, a többiek, élen Caroline, Tyler, Matt hármassal többnyire csak irritáltak.
Az egész originál szállal tönkrevágták a sorozatot, mikor egy sorozatban behoznak egy ellenfelet, akit nem lehet legyőzni, ott már rég bukott a project. Nagy öröm volt mikor végre kitakarították őket, sőt legjobb lett volna, ha az Originalst be se rendelik, ott kb minden karaktertől a falra mászok, feka csávónál ellenszenvesebbet nem is lehetett volna találni, de Klaus se jár messze tőle. Kb az egyetlen CW sorozat amit nem bírok nézni, kb havonta ha sikerül egy részt végigszenvedni.
Ebben az évadban meg Enzo volt a fő negatív szereplő, viszont a megjavult Kai kurva jó.
De visszakanyarodva, nekem hiányozni fog Nina, de ha kitakarítanak mindenki mást Bonnien és Damonon kívül, akkor várom a folytatást, más esetben a kasza se rendítene meg. De egy Supernatural kasza sokkal inkább megérett már.

majsz - 2015. 04. 07. 22:58

A sori kb a 4 évadtól esik drasztikusan, még a originals-os részek úgy ahogy tartották, de utána mintha sz@rtak volna bele. Most ez a Steroline turn off meg a muter szál hátha hoz vmit, de így hogy Nina tutira megy, biztos nagyobb hangsúly lesz az utóbbin. (hátha a muter nyírja ki :D) Egyébként meg szerintem ő hozta a legjobban a sorozatban ezt a multi personality dolgot, Wesley próbálkozott a dologgal, sztem kevésbé sikeresen, Trevino meg egyenesen zéró volt (főleg Klausnak), de még Alarac is csak fapofákat tudott vágni más karakterként.. az Elena/Katerina/Amira karakterek között meg elég jól elhatárolt jellemet tudott mutatni Dobrev kisasszony, megéri neki dobbantani, lehet már vannak is nagyfilmes ajánlatai, ha igen akkor főleg időszerű a lépés. Ahogy fentebb írták tényleg Elena központú volt a sorozat, reméljük ez olyan irányba tereli, hogy megint keserű szájíz nélkül lehet xelni a playert az epizódok végén.

Mekkmester - 2015. 04. 07. 23:16

“I got kidnapped, killed, resurrected, tortured, cursed, body-snatched, was dead and undead … ”

Ebben a fél mondatban benne van minden problémám a TVD 3-6 évadával kapcsolatban. Ninának sok sikert, remélem megtalálja a szerencséjét Losziban.

Ami a kiírását illeti: Remélem Ninával együtt Elena is megy, és erre más módot nem látok, mint hogy meghal. Remélem ez nem úgy történik meg, hogy valakiért feláldozza magát. Az volna a klisék kliséje.

crabman - 2015. 04. 08. 00:16

na, még a végén folytatni fogom!

Phoenix - 2015. 04. 08. 06:21

B. Még avégén tényleg ráeresztik Bonnira Damont :)

Page - 2015. 04. 08. 15:01

Remélem Ninával együtt Elena is távozik, és mernek esetleg nagyot is lépni az írok, mondjuk, ha Caroline ölné meg, az ütős lenne :) Bár ezt nem fogják megjátszani mert Damon ezt rögtön megtorolná, a Cart játszó színésznőt meg nem írták ki ugye.

Viszont most mernék elég nagy tétben fogadni, hogy ami a sorozat elején és elég sok évadon át elképzelhetetlen volt, (Damon + Bonnie) románc az most be fog következni.

Page - 2015. 04. 08. 17:35

Csakis egy ütős halált tudok elképzelni Ninának, mondjuk Caroline keze által, hallani sem akarok testcserélől, az igen gagyi megoldás lenne, az pedig igencsak karakteridegen, ha csak úgy lelépne önszántából.
Tippre újra ember lesz és megídézik, hogy menjen el, hogy boldog lehessen.

Még egy tipp a jövőre nézve, Damon + Bonnie románc, nagy tétet mernék tenni rá.

jessm - 2015. 04. 08. 20:19

A könyvben állítólag Bonnie és Damon , ha nem is egy pár de jó barátok .Állítólag a producerek távol tartottak egymástól a két szereplőt pont emiatt, azt hiszem ezt Ian állította anno.
Szóval ezek után biztos , hogy a két szereplő jobban össza fog melegedni, ha nem is mint szerelem, de mint barátok biztos.

Amugy belegondolva, már a 6. évad elejétő l búcsuznak Elenától : meg tudtuk hogy szerett Damonbe, elfelejtette Damon, gondolkodott egy új életbe.

Persze nem tudom, hogy Elena meghal-e. Bár inkább azt gondolom, hogy megissza gyógymódot , nem feltétlen önszántából és új életet kezd .

Bátr az is lehet, 1903 börtön világba bezárják, és nem fog tudni kijönni onnan.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz