login |

Baby Daddy: vége a 4. évad első felének

2015. 04. 08. 15:03 - Írta: Casey Novak

5 hozzászólás | kategória: kritika,

Ebből a sorozatból sosem néztem volna ki négy évadot, pedig most már az 5. is be van rendelve. Vannak még csodák.

Valamilyen szinten azért szórakoztató a Baby Daddy, agykikapcsolásnak például tökéletesen megfelel. A kezdő felállásból nem sok maradt mostanra: már nem a baba van a középpontban, sőt, szinte csak egy kellék a sok közül, akihez néha intéznek pár egysorost a többiek. Pedig az fogott meg igazán a Baby Daddy-ben, ahogy a teljesen tapasztalatlan srácok próbálnak gyereket nevelni, babakocsival csajozni, meg ilyesmi.

(Nem vagyok otthon a timeline-ban, lehet, hogy máshogy telik az idő a sorozatban, de Emma nem igazán néz ki 4 évesnek, nem?)

Meg nem tudnám mondani, hogy miről szóltak az előző szezonok, pedig végignéztem mindet, de leginkább tényleg csak zen állapotba merüléshez alkalmas, és aztán önmegsemmisítő módon törlődik az ember memóriájából. Ami megmaradt, az az, hogy Bonnie-ból picit lejjebb vehetnének, mert vannak egész jó jelenetei, az esetek többségében inkább csak irritáló.

A többiek hozzák a szokásos formájukat: Ben belenőtt az apa szerepébe, úgy-ahogy, Danny egy hajszálnyit nem fejlődött semerre, Tucker meg annyira idegesítő, hogy az már jó. Remélem, kap valamiféle kompenzációt  az őt alakító színész azért, hogy neki jut a legarckaparóbban kínos mondatok többsége. Riley-nak pedig az a szerencséje, hogy a Wheeler fiúk csak ketten vannak, különben soha az életben nem jutna dűlőre.

Na jó, vannak kimondottan eltalált epizódok is, amikre emlékszem, ebből az évadból például a második rész, melynek címe “It’s a Wonderful Emma“, amiből kitalálható, hogy melyik klasszikus alapján íródott. Annak például kimondottan első évados, családias, szívmelengető hangulata volt.

Nem a jelenleg futó legjobb sitcom az ABC Family komédia, de egynek elmegy. Nyáron jön a folytatás, ami hátha hoz majd több megjegyezhető epizódot is.

5 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2015. 04. 08. 15:23

Én nagyon szeretem! :D Bonnie a legjobb! Lassan kezd hasonlítani Sophie-ra a 2 Broke Girls-ből, akinek a karakterét szintén kb. csak én bírom. Valamiért bejönnek ezek a harsány karakterek.

Jobb, mint a szintén ABC Family-s Young and Hungry, nekem inkább az olyan agykikapcsolódós.

Amúgy a timeline nem azonos a valós idővel. Azt hiszem, Emma 2 éves.

Tomi - 2015. 04. 08. 21:27

Még nincs kettő, vagy ha van akkor nem ünnepelték meg, mint az elsőt.

Dexter Morgan - 2015. 04. 08. 22:13

Az ABC Family úgy tűnik nekem van kitalálva, meglehetősen sok sorozatuk volt az elmúlt években, ami nagyon bejött. Ezen, és természetesen a Melissa & Joey-n kívül így hirtelenjében ott volt a Roommates, meg a Surviving Suburbia néhány évvel ezelőtt (sajnos nem sikerült túlélniük az első évet, kár) és most még a Young & Hungry is szintén azonnal nézős lett… Remélem megmaradnak ennél a formánál…

goodjohnwin - 2015. 04. 09. 16:01

Bonnie-Sophie tényleg nagyon ikertornyok (khmm, a torony nem véletlen…), ami főleg azért meglepő, mert azt hinnénk, Hollywoddban két ekkora nőszemély csak alkalmi karakter lehet…

Mondjuk én nem vártam, hogy a baba sokat lesz majd a sztoriban, hiszen nehéz vele forgatni (gondolom mindig más játssza). A Guys With Kids-ből is elég hamar kikopott ez a szál, pedig az nem élt meg 4 évadot.

Tomi - 2015. 08. 06. 20:11

A babát egy ikerpár játssza. Az évadok közti eltelt idő napok, vagy olykor órák kérdése.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz