login |

Melissa & Joey: vége a 4. évad első felének

2015. 04. 09. 15:01 - Írta: Casey Novak

7 hozzászólás | kategória: kritika,

Az utolsó etapjához érkezett a Melissa & Joey, a szünet után a maradék részekkel búcsúzik a sorozat.

Hol van már az a kedves, néha butácska, de megmosolyogtató családi sitcom, amit 4 évvel ezelőtt megismertünk? Valahol mélyen elásva a már szinte direkt lebutított poénok, és az enyhén bár, de mégis közönségesbe hajló stílus alatt. Most már leginkább dacból követem néhai kedvencemet, pedig majd minden rész után felhúzom magam.

Érezhetően vergődik a sorozat, és már csak abban reménykedek, hogy a sejthető végjátékot nem fogják teljesen lemészárolni. Bár valószínű, hogy követik az eddigi tendenciát, mert az utóbbi két évadban mintha az írók hobbiból szabotálnák saját munkájukat. Lehet, hogy így is van, megunták a banánt, és a kaszára hajtottak. Hát megkapták. Ha évad végére még rosszabb lesz a helyzet, legalább nem kell saját erőből kaszálnom.

Tudom, az én bajom, ha egy abszolút komolytalannak szánt sitcom komolytalansága kihúzza nála a gyufát, de mikor olyan aranyos volt az elején! Követi még valaki rendszeresen? Netalán szinkronosan?

7 hozzászólás Ne habozz!

harmundo - 2015. 04. 09. 16:34

Ha egyszer leadják teljesen szinkronosan biztos ledarálom, de annyira nem érdekel, hogy angolul nézzem. A magyar adásrend meg annyira hektikus néha, hogy nem lehet kivetni, mikor mit adnak és hol, most hogy minden nagy adónak van 10 csatornája…

DennyKeh - 2015. 04. 09. 17:15

Annyira sajnálom, hogy abba maradt a fordítása a sorozatnak, mert egyszerűen imádom! Remélem mihamarabb leszinkronizálják! :D

Winry Rockbell - 2015. 04. 09. 17:17

Én még nézem két okból
– egy képtelen vagyok kaszálni nem csak ezt általában minden sorozatot is mert utolsó percig reménykedek lesz jobb
– kettő mert hiába buták a poénok még mindig kikapcsol 20percre

Sajnálom a kaszát,de annyira nem bánom.Ha nem MJH lenne benne lehet el se kezdtem volna nézni és ő még remélhetőleg visszatér valahol valamilyen sorozatban.

szula25 - 2015. 04. 09. 20:14

Ha leadnák a 3. és a 4. évadot is szinkronosan biztos hogy folytatnám, de sajna nem hallani egyik csatornától sem ilyen tervet!!!!

Nikki - 2015. 04. 09. 20:50

Tervezem, hogy majd végignézem, mert szeretem Mel és Joe párosát :)

Masi - 2015. 04. 10. 22:15

Én nézem. :) Megszerettem a szereplőket, úgyhogy azt a heti 20 percet megérdemli ebéd alatt. A poénok szerintem már az elején is kiszámíthatóak voltak, de az igaz, hogy mostanában már az alapsztori is elég erőltetett. (Bár a mélypont nálam azért továbbra is az esküvő, meg a “kiderül, hogy van egy lányom”.) De azért fogom nézni továbbra is, a karakterek miatt.

Franci - 2015. 08. 18. 22:19

Nekem nagyon tetszik, a UPC myprime csomagjában benne van a 3.évad szinkronosan már elég rég óta, szóval remélem a 4. évadot is felteszik hamarosan.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz