login |

Limitált Széria podcast – 2×11: Varys, a Sellő

2015. 04. 11. 14:45 - Írta: CyClotroniC

6 hozzászólás | kategória: podcast, ,

Ezen a héten is egy élőben felvett kerekasztal-beszélgetéssel jelentkezünk, ezúttal azonban rendhagyó módon egy spoileres adás keretein belül dumáltunk a Game of Thrones-ról az 5. szezon premierje előtti utolsó napon.

Spoiler alatt azt kell érteni, hogy mindenről szabadon beszéltünk, ami eddig megtörtént az első négy szezon során, ám a csapat könyvolvasó tagjai türtőztették magukat könyves tudásukkal, így ilyesmitől nem kell tartanotok.

Témák tekintetében sok mindenbe igyekeztünk belekóstolni, így egyaránt szó esett kedvenc epizódokról, furcsa rajongói teóriákról Jon Snow származását vagy Varys sellő mivoltát illetően, és sokat kacsintgattunk előre a jövőbe is, hogy ki milyen lezárást vár a sorozattól, ki lehetne az ideális uralkodó és egyáltalán okozhat-e anomáliákat Martin mester írástempója.

A fent említett témákban várunk titeket is a képzeletbeli asztal mellé a hozzászólásoknál, hogy megkönnyítsük a szezonnyitó előtti utolsó órákat, az adást pedig szokás szerint le tudjátok tölteni innen mp3-ban, továbbra is megtaláltok minket a podcast Facebook oldalánMixCloud-on és iTunes-on is.

6 hozzászólás Ne habozz!

Desmond Wallace - 2015. 04. 11. 15:36

Jó a kép!

BenJoe - 2015. 04. 11. 16:34

a sellő elmélet érdekes volt és az évszázad mindfuck-ja lenne ha megcsinálnák, amugy köszi nagyon jó adás volt :)

DarylD - 2015. 04. 11. 18:16

Nagyon tetszett most ez az adás, érdekes volt a beszélgetés. Különösen tetszett az elmélkedés a teóriákról és esetleges befejezésekről. Én szívesen hallgatnék tőletek máskor is egy bizonyos sorozatra koncentráló adást!:)

Qedrák - 2015. 04. 11. 18:46

A csatajeleneteknél szerintem kicsit túlértékeltétek a Trónok harcát, de ez egyéni ízlés kérdése. :) A Blackwatert én is imádtam, a falas csatát már talán kevésbé, azt viszont kicsit hiányoltam, hogy a Rómán kívül nem hoztatok fel más párhuzamokat. A philippi csatát egyébként már ott is némileg több statisztával játszották el, de, ha már példát kellene mondanunk GoT-hoz mérhető csatára, akkor a Marco Polónak a végső csatajelenete a tizedik részben mérhető volt a két fentebbi csatához. Vagy friss példa, amit nyilván még nem láthattatok, a Vikingekből Párizs ostroma szerintem ütötte a felsorolt példákat. (Persze “apróbb” csatajeleneteket lehetne még hozni, mint pl. a Tudorokból Boulogne ostroma, vagy a Borgiákban sem mindig sumákolták el az ütközeteket, noha törekedtek rá).

Lord Lisander - 2015. 04. 13. 07:18

Srácok, ez király adás volt! :D
Valahogy ezek az inkább kötetlen dolgok jobban bejönnek, mint a fix menetrendesek. Ez, hogy itt csak a téma volt meg, egyébként meg szabad kezet kaptatok, jótékonyan hatott a műsorra :)
Ezt a sárkányok mérete dolgot meg mindjárt megnézem magamnak, kíváncsi vagyok, mekkora dögök lesznek ezek :)

jolly - 2015. 04. 13. 10:59

Jó adás volt, de szegény Aliast eléggé elnyomtátok, pedig érdekes lett volna a nem olvasó szemszög részletesebben :)

Várom a következőt!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz