login |

Valótlan?

2015. 04. 12. 14:10 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: kampány,

Az UnReal-ről már az előzetesnél is azt írtam, hogy a nyár (egyik?) legvárósabb újonca, ugyanis egy valóságshow forgatásának színfalai mögé lehet bepillantani általa.

Más kérdés, hogy erre a koncepcióra a plakátból nem nagyon lehet következtetni. Csak arra, hogy a Lifetime-on indul (már nem szitokszó a csatorna, hiszen a Devious Maids és a Witches of East End megmutatta, hogy tudnak ők is jókat) és Shiri Appleby a főszereplője, aki ugye anno a Roswell-lel futott be, majd nemrég a Life Unexpected-del folytatta, miközben visszatérő volt olyan sorozatokban, mint az ER, a Chicago Fire és a Girls.

Appleby mellett egyébként az állandó szereplők között ott van Constance Zimmer, Ashley Scott, Craig Bierk és az az Arielle Kebbel, akit egy poszttal lejjebb már a Ballers állandójaként emlegettünk, így jó eséllyel ő a reality-szereplők egyikét alakítja, akik nyilván nem fognak visszatérne egy esetleges második szezonra. Ja, az egyik készítő Marti Noxon, aki miatt egyébként is bizakodom, bár az ötletgazda Sarah Gertrude Shapiro, ő dolgozott régebben valóságshow-kban.

2 hozzászólás Ne habozz!

redneck - 2015. 04. 12. 15:54

Hát inkább a Roswellt folytatnák. :(

stargatelost - 2015. 04. 12. 23:00

Legvárósabb nálam is :) Bár esetemben Shiri Appleby miatt :D De egyébként is érdekesnek tűnik maga a koncepció :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz