login |

Hírszerda

2015. 04. 15. 09:20 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek

 • Premier: Other Space S1, Botched S2, Deadliest Catch S11 , Good Work S1 + Finálé: Sirens S2, Brickleberry S3 (vendégblogger?), Justified S6, Other Space S1, Being Mary Jane S2 (dupla! – vendégblogger?), Americarna S2, Secret Lives of the Super Rich S4,
 • Magyar premier – AXN: 05.19 Profilozók (Profilage) 5. évad
 • Magyar premier – AXN White: 05.27 Outlander – Az idegen (Outlander) 1. évad (folytatás – 1×09)
 • Magyar premier – RTLII: 04.24 Gordon Ramsay – A konyha ördöge (Kitchen Nightmares) 5. évad
 • Graham Yost, a Justified készítője/showrunnerje beszél a sorozat fináléjáról. És itt is. Itt pedig Walton Goggins (Boyd) beszél a zárásról.
 • Cary Fukunaga lesz a rendezője a The Alienist című sorozatnak, mely Caleb Carr regénye (itthon: A halál angyala) alapján íródik via Hossein Amini. Itt magyarul el lehet olvasni, hogy miről szól a könyv. A történet a XIX. század végén játszódik New York City-ben és főhőse a magyar lélekbúvár, Laszlo Kreizler, aki egy sorozatgyilkos kézre kerítésében segít a rendőrségnek.
 • A fent jelzett Other Space (készítő: Paul Feig) a Yahoo egyik új komédiája, aminek mind a 8 részét feltolták a netre. A 2105-ben játszódó sorozat egy űrhajó fiatal és tapasztalatlan legénységéről szól, akik egy rutinküldetés során egy titokzatos univerzumba kerülnek át. Szereplők: Karan Soni, Eugene Cordero, Milana Vayntrub, Conor Leslie, Neil Casey, Trace Beaulieu és Joel Hodgson. Anno Feig 10 éve az NBC-nek adta el a projektet.
 • A Survivor 31. évadját jelenleg forgatják Kambodzsában.
 • Sorozatberendelés: The Art of More – Crackle, 10 rész, a “csatorna” első 40 perces sorozata lesz, készítő: Chuck Rose és Gardner Stern, szereplők: Dennis Quaid, Kate Bosworth, Christian Cooke. A prémium aukciós házak kíméletlen világáról, csempészetről, gyűjtőkről, korrupcióról.
 • Sorozatberendelés: Almost There – DirecTv, 10 rész, komédia, készítő: Courtney Baron, Kim Cella, Debbie Baldwin, 2015. ősz, szereplők: Steven Pasquale, Christopher Fitzgerald, Susan Kelechi Watson, Maddie Corman. Egy örök agglegény pszichiáterről, aki csak az alkalmai randiknak és a munkájának él, de egyszer csak találkozik álmai nőjével, azonban elfelejti elkérni a számát, így elkezdi keresni. S persze közben önmagát is felfedezi.
 • Új sorozat: Major Lazer – FXX, premier: 04.16, animáció, készítő: Diplo, egy jamaicai szuperhősről, aki két barátjával (Penny és BLKMRKT) harcol a futurisztikus és disztópikus Jamaica rosszfiúi, valamint Whitewall elnök ellen. Főszereplő: Adewale Akinnuoye-Agbaje.
 • Az ABC Family nyári premierjei: 06.02 Pretty Little Liars S6, Stitchers S1, 06.03 Melissa & Joey S4, Baby Daddy S4, 06.08 The Fosters S3, Becoming Us S1 – a Becoming Us-ról mintha írtam volna, de talán nem címmel, egy egy transzgender dokureliaty lesz, amiben egy 17 éves fiú apja nővé alakíttatja magát.
 • Ha lesz Revenge 5. évad, akkor az jókora átalakítást, rebootot von maga után, egy másik koncepciót.
 • Még mindig nem jelentették be hivatalosan az Unforgettable A&E általi felélesztését, de már kezdődik nemsokára a forgatás és kiderült, hogy a 4. évadra nem marad állandó szereplő Jane Curtin, Tawny Cypress és Dallas Roberts sem, bár utóbbi 2 epizódra visszatér. Szóval Dylan Walsh, Poppy Montgomery és James Liao maradt meg.
 • Zooey Deschanel 4 részt fog kihagyni a New Girl 5. évadjából.
 • Michelle McLaren felállt a Wonder Woman-mozifilm rendezői székéből.
 • Michael Narducci, a The Originals egyik showrunnerje beszél a legutóbbi részről.
 • Állandó szerep: Rya Kihlstedt – Heroes Reborn (NBC), Paul Ben-Victor, Birgitte Hjort Sørensen, James Jagger, J.C. MacKenzie – cím nélküli rock ‘n roll dráma (HBO),
 • Vendégszerep: James Franco – Deadbeat, Trieste Kelly Dunn, James McDaniel, Terry Kinney, Jane Alexander – Almost There (visszatérők), Katherine McNamara, Keean Johnson, Tom Williamson – The Fosters (visszatérők), J.K. Simmons, Ezra Koenig, Charli XCX, Riff Raff, Andy Samberg, Aziz Ansari – Major Lazer,
 • Interjú: Jonah Nolan (a Person of Interest készítője), Emilia Clarke (Daenerys – Game of Thrones – magyarul), Freddie Highmore (Norman – Bates Motel), Ming Na (May – Agents of SHIELD), Sebastian Roché (Mikael – The Originals), Mary Steenburgen (The Last Man on Earth, Justified, Togetherness)
 • Az MTV2 ismét feléleszti a gyurmapankrációs Celebrity Deathmatch-et, ami 1998 és 2002 között ment az MTV-n, majd 2006-ban és 2007-ben visszatért a 6. és 7. évadra (hell, még kritikát is írtunk róla!) A készítő ismét Eric Fogel lesz.
 • A Disney Junior berendelte a Sofia the First 4. évadját és a Doc McStuffins 4. évadját.
 • Pilotrendezés: Pierre Morel – The Clan of the Cave Bear (Lifetime)

9 hozzászólás Ne habozz!

Neoprimitiv - 2015. 04. 15. 10:23

Majd lesz poszt is (igyekszem, hogy már estére kikerülhessen), de nálam a Justified befejezése 10/10.

Enzo - 2015. 04. 15. 10:45

winnie, mikorra várhatjuk a TAR kibeszélőt? :)

winnie - 2015. 04. 15. 10:46

mára megpróbálom összehozni, de megint sok a meló, szóval inkább csak este.

Cyrax - 2015. 04. 15. 11:03

Sok értelme lenne a Revenge rebootnak most már a 0 nézettségnél…

winnie - 2015. 04. 15. 11:05

círax: a reboot célja épp ez, hogy kvázi új sorozatot kínáljon és visszahozza a nézőket. elvileg csak alacsony nézettségnél van értelme.

Cyrax - 2015. 04. 15. 11:09

Igen, de ha nem is tudják, hogy reboot lesz, mivel már annyian otthagyták. Nem tudom elképzelni, hogy fellendülne újból, mert a promók meg az online média rebootról kezdjen beszélni.

winnie - 2015. 04. 15. 11:15

igaz, de a készítőknek meg kell mindent próbálnia. és nincs igazán más lehetőségük, ha túl akarják élni, márpedig nekik ez a céljuk. az abc-nek pitchelniük kell egy totális megújulást, egy olyan szcenáriót, amit a csatorna esetleg el tud adni a közönségnek. abban bíznak, hogy az abc rá fog harapni a koncepciójukra.

Lengabor - 2015. 04. 15. 16:25

A mai nap nagy öröm a Totál szívás rajongóinak, hiszen hogy úgy mondjam szabadon hozzáférhetővé vált a negyedik évad, khm.

kiskiraly - 2015. 04. 15. 22:43

Lehet hogy volt már

A többképernyős tévézésről:
http://www.kreativ.hu/televizio/cikk/kolosi_peternek_sokaig_lesz_meg_munkaja

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz