login |

Sirens: vége a 2. évadnak

2015. 04. 17. 14:50 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: kritika,

Gondolom, az már világos, hiszen többször említettem, hogy a Sirens esetében a The Job egyik legjobb utódjáról van szó. Nincs sok dráma, csak Denis Leary klasszikusára hasonlító poénok, pár onnan ismerős szereplővel megtámogatva.

Nem tudom a USA csatorna mit gondolt, amikor berendelte ezt a sorozatot… vagyis tudom, az első pár részen látszott, hogy valami közepeset akarnak, de aztán feladtak ezzel. Elég sok sorozatnál lehet a 6. rész felé észrevenni valami változást, szerintem nagyjából akkor gyengül a produceri/csatorna nyomás.

A Sirens is elkezdett átalakulni tavaly, idén pedig aztán végképp azt csináltak amit akartak. Na jó, némi keret volt, de végre nem erőltették a főszereplők közötti romantikus adok-kapokot, hanem átment haverkomédiába az egész.

Mindenki ugratott mindenkit, hatalmas beszólások voltak, és közben még kaptunk pár érdekes mentős ügyet is, de nem ER-stílusban, hanem fekete komédiaként. Na jó, ez már tavaly is adott volt, de idén folyatták a hagyományt.

Nem tudok annyira sok mindent írni a sorozatról, pedig nagyon élveztem minden részt. Tipikus feelgood, ha a hangulat elkap, akkor nézed simán, ha nem akkor meg vakarod a fejed, hogy mi tetszik az embereknek ezen. Nincs igazi mélysége, csak a szereplők átragasztanak a jókedvükből valamit rád is.

Mivel a USA próbálja leépíteni a komédiáit, és Leary eléggé úgy írt a fináléról, mintha ezzel vége lenne az egésznek, így a folytatásban egyelőre nem reménykednék. Mindegy, mint a The Job, ez is megélhetett már 2 évadot. Amúgy még a zene is átjött onnan, ami végképp aláhúzta az utód érzést. Részemről 8/10 az évad, jobb volt, mint tavaly.

11 hozzászólás Ne habozz!

El-ahrairah - 2015. 04. 17. 20:40

Jó lenne ha nem kaszálnák, az egyik kedvencem a sorozat.
Vicces, hogy mennyire jót tett neki, hogy az angol eredetsorozatot már az elején dobták a kukába.
Nagyon jót tett a második évadnak a kapcsolati dráma minimalizálása, a karakterek remekül működtek nélküle.
Talán az egy dolog ami nem tetszett, az a mentős ügyek háttérbe szorulása az évad második felében.

DarylD - 2015. 04. 17. 21:03

Hozott megint egy megbízható jó szintet idén is. Nem a kedvenc komédiám, mert nem ez a fajta humor a kedvencem, de értenek ahhoz, amit csinálnak. A kaszát nagyon sajnálnám, hiányozna, ha nem láthatnám többet, szórakoztató volt nagyon…

baggio - 2015. 04. 18. 00:17

Minden percét imádtam, még úgy is, hogy tudom, nem klasszikus, de nagyon-nagyon vicces tudott maradni a pilottól kezdve most már a második évad végéig.

Wynonna - 2015. 04. 18. 05:28

Már az első évadot is imádtam, de ez még annál is jobb volt. Hiányozna, ha kaszálnák, nagyon megszerettem a karaktereket, és tényleg feelgood az egész. Én azért még egy kicsit reménykedem, hogy a Playing House-hoz hasonló módon mégis berendelik az új évadot VOD-re fókuszálva.

Thrasher - 2015. 04. 18. 13:13

nemtom, csak Maura Kidwell menjen valmai érdekesbe, aztán felőlem kaszálhatják is

human - 2015. 04. 18. 14:50

pont ő?

Thrasher - 2015. 04. 18. 21:53

yep

Thrasher - 2015. 04. 18. 21:58

jó, kifejtehettem volna :D szal nem igazán a játéka miatt, de bármit elnéznék azért, hogy részenként egyszer mondjon valamit aranyosan

FrankLuck - 2015. 04. 19. 20:14

Az egyik legjobb jelenleg futó szitkom, pedig nálam a ‘haverszitkom’ szitokszó, sikítva kaszálom az összeset. Még nem értem a végére, de az eddigiek alapján a második évad is nagyon erős.

Riggins - 2015. 04. 21. 01:03

Nagyon jó szórakozás volt és Billy megérdemelte, hogy többet szerepelt idén, rajta nem tudtam nem röhögni :D

naughtyl - 2015. 04. 23. 22:55

annyira tipikus Leary volt, hogy na. És ezért nagyon hálás vagyok.
tényleg olyan jó volt, hogy nem volt romantikázás.

meglepően jó volt ez a hármas. és Billy:D rohadt jó lett ő is.
meg Cash és a lányok.

jó volt az egész na.

és ide lehetne linkelni az öregek otthonás bulis jóságot!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz