login |

Limitált Széria podcast – 2×12: My Little TV Show

2015. 04. 18. 15:37 - Írta: CyClotroniC

18 hozzászólás | kategória: podcast,

Valami igazán különlegessel igyekeztünk zárni a tavaszi élőfelvételek sorát, így kipróbáltuk, hogy milyen is lehet sorozatkészítőnek vagy csatornafőnöknek lenni egy általunk kitalált, sorozatos, szituációs játék keretein belül, amin remélhetőleg ti is annyira fogtok majd szórakozni, amennyire mi élveztük a felvételét.

A játékszabályok pofonegyszerűek voltak. Minden tag készült két sorozatötlettel, amit aztán prezentálnia kellett egy másik játékos által alakított csatornafőnöknek. A csatorna vezetője 3 kihúzott “kompromiszumkártya” segítségével változtatásokat javasolt, többé-kevésbé szimulálva azt, hogy egy amatőr készítő sorozatötlete mi mindenen eshet át az eredeti elképzeléshez képest mire tévéképernyőre kerülhet.

A játék koncepciója persze nyilván túlzó egy kicsit, ellenben rendkívül szórakoztató dolgok jöhetnek ki, ha valakire rátukmálnak egy színészt, megváltoztatják a főszereplőjének a nemét, megvágják a tervezett költségvetést, átívelő történetből epizódikusat csinálnak vagy esetleg természetfeletti csillámporral kell behinteni az elképzelést, mert a vámpírok és a zombik most éppen baromira menők.

Volt olyan sorozatötlet a műsorban, amit akár eredeti, akár megváltoztatott formájában szívesen néznél, ha képernyőre kerülne?
Van esetleg saját sorozatötleted? Oszd meg velünk bátran!

 Az adást szokás szerint le tudjátok tölteni innen mp3-ban és továbbra is megtaláltok minket a podcast Facebook oldalánMixCloud-on és iTunes-on is, a kommentekben pedig – ahogy eddig is – várjuk a véleményeteket. Vevők lennétek a jövőben is hasonló játékokra?

18 hozzászólás Ne habozz!

Balumedve - 2015. 04. 18. 19:14

Ez egy kifejezetten érdekes epizód volt. Tetszett, hogy a csatornák munkatársai poénosra vették a dolgot, de ha a feltett kérdésre akarok válaszolni, akkor csak az alapötletet tudom értékelni. Nem gondoltam, hogy lesz olyan sorozat ötlet, amit tényleg szeretném, ha valaki megvalósítana, de az a meta, sorozatban nyomozós sorozat tényleg nagyon jól hangzik. Ami talán még működhetne, ha a megfelelő kezekbe adnák, az a meleg pár kirakat házassága lenne, de ahhoz nem én lennék a célközönség, viszont simán eltudok képzelni olyanokat, akik szeretnék. A föld alatt élő másik civilizáció már egy kicsit hajmeresztőbb, ahhoz jó sok változtatást kellene eszközölni, hogy nálam is működjön a dolog.
Ami meg a punker lányzenekart illeti, arra vevő lennék, de csak akkor, ha lenne egy olyan zeneszerző, aki tényleg megírja azokat a dalokat, és néha napján el is játszanák azokat a sorozatban. Ezt is főleg a zenei ízlésem miatt élvezném. De, ahogy az elhangzott, egyre kevésbé vevő a nép a punk zenére, különben is nagyon rétegzene, aminek csomó alműfaja van, a különböző stílusok pedig, sok esetben nem átjárhatóak a rajongók között. A másik ok, amiért talán néző lennék, az a belefektetett munka, mint a Kárhozottak királynőjében, amihez vették a fáradságot, és külön a filmre írtak zenéket.

Toma - 2015. 04. 18. 20:10

Nagyon széles mosoly közepette hallgattam végig az eheti adást kösz érte!

PTOBI - 2015. 04. 18. 20:43

Eddigi kedvencem! Remek ötletem alapuló heti kínálat.

Poghy - 2015. 04. 19. 00:28

Jókat derültem a podcast alatt, rendesen elengedtétek az agyatokat. :) Volt amúgy pár egész jó sorozat-ötlet is, főleg a sorozat a sorozatban forgatókönyv tetszett.

laccer - 2015. 04. 19. 17:05

Hát ez valami nagyon szuper adás volt!:) Nagyon jó a csapat, csak így tovább!!!
Minden adásban jó kis témákról beszéltek, öröm hallgatni benneteket! Tetszenek nagyon a zenei vágások is, nagyon kreatív az egész, gratula érte!:) Az egyik legjobb, ha nem a legjobb;) hazai podcast a tiétek!!!!!!

Monique - 2015. 04. 19. 18:35

húú én nagyon jókat nevettem!jó kis rész volt! köszi szépen! :)

fsanyee - 2015. 04. 19. 22:03

ez jo volt. kiraly a podcast. hetvegen ledaraltam a masodik evadot, mar csak egy resz van hatra az elsobol.

CyClotroniC - 2015. 04. 19. 22:08

Köszönjük a visszajelzéseket!

Tervezzük majd még máskor is ezt a játékot, kaptunk már hozzá egész érdekes módosítási javaslatokat, ha valakinek van valami ötlete, amitől hallgatóként élvezhetőbbé válna a koncepció, ne tartsa magában.

dalia - 2015. 04. 21. 13:31

nagyon jó adás volt, gratulálok és köszönet érte. a quebeci zombi maffiacsaládon vinnyogva röhögtem.

DarylD - 2015. 04. 21. 18:37

Nagyon érdekes adás volt, többször is hangosan röhögtem rajta. Még jöhetne ilyen!:)

20legendd - 2015. 04. 26. 21:24

Ehh, akkor én egy kicsit panaszkodnék: az első fele vicces volt, meg minden, de a végére már eléggé ráuntam. Kiszámítható lett az egész játék. Az ötletek közül szerintem amúgy Fega első projectje volt a legjobb. Arra simán beneveznék.

Cyclotronic, azt megkérdezhetem, hogy te ismered a Lilyhammert? Csak mert pont lefestetted az alapsztoriját, annyi különbséggel, hogy a főhős család nélkül költözik el, és nem Quebec-be, hanem Norvégiába :)

CyClotroniC - 2015. 04. 26. 21:37

Jogos, ez is benne volt a pakliban, meg szerintem is hasonló séma szerint játszottuk ki az egészet, ezért is tervezzük kicsit a jövőben átalakítani a koncepciót, taktikázósabbá, amire jöttek már jó ötletek.

Lilyhammer-ről meg annyit tudok, hogy létezik és a plakátja homályosan előtte van, de semmi több. Lehet, ki kéne próbálnom :P

pytta - 2015. 04. 29. 21:11

Hehe, a lilyhammeres dolog nekem is egyből beugrott, vártam is, hogy a “showrunner” majd jól lecsapja, hogy “szép, szép, csak az a baj, hogy már van egy ilyen sorozat”. Persze mindenről Ti sem tudhattok :)

jolly - 2015. 04. 30. 22:28

Türelmetlenül néztem, hogy mikor jön új rész, de sehol semmi. Most megláttam, hogy ez a tavaszi záró rész volt, úgyhogy ráébredtem, hogy hosszabb távú várakozással kell számolnom. :)

Várlak vissza Titeket a szünet után!

alxtriary - 2015. 05. 08. 14:47

Egyik kedvenc a podcast, így tovább srácok, esetleg arról mondanátok valamit, hogy nagyjából mennyi szünetre számítsunk?

DonMaros - 2015. 05. 10. 12:46

Eszméletlen sokat röhögtem rajta :) A zsaru a tévébe kerül koncepciót pedig simán nézném ha lenne.

CyClotroniC - 2015. 05. 11. 16:21

Nyárra se akarunk teljesen eltűnni, viszont biztosan nem lesz hetiben, ahogy eddig.

Most hogy zajlik az Upfronts májusban, valószínűleg lesz két adás ebben a hónapban még, ami az országos kínálattal foglalkozik majd, azzal hogy mennyire életképes még a kínálatuk a kábeles sorozatok mellett, illetve beszélünk a berendelésekről és a kaszákról is, míg egy második adásban vélhetően a friss berendeléseket, az őszi kínálatot és az akkori műsorstruktúrát nézzük majd át.

Flanker - 2015. 05. 13. 10:22

Jó volt az adás. Nekem pont az eleje érződött kicsit izzadságszagúnak, utána már jobb volt, de még ez is bőven a nagyon jó kategória, jó ötlet, jó végeredmény

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz