login |

6 hozzászólás Ne habozz!

CyClotroniC - 2015. 04. 18. 13:53

Én furcsamód inkább ettől várom azt az önironikus horrort és nem az MTV-s remaketől, amilyen anno a Scream is volt. Plusz a szereposztás is izgi, szóval felülök megint a Murphy-blöffre. :S

DarylD - 2015. 04. 18. 18:08

Az utolsó két AHS évadnak hála ezt most jobban várom, mint a Hotelt. Remélem nem rontják el, a trailerek és a plakátok eddig nagyon hangulatosra sikeredtek.

markiboi - 2015. 04. 18. 18:40

Eddig még nem írtam, de most erre kíváncsi lennék: Ebben tényleg lesz bármilyen horror elem? Nekem úgy tűnik, hogy olyan “csajos” beütése van, nem hiszem, hogy bármilyen ijesztő/horrorisztikus jelenet is lenne ebben a sorozatban az egész évadon keresztül. Legalább is a teaserek, meg most a plakát alapján. Főleg, hogy kihangsúlyozzák, hogy “Glee” alkotóitól.

patrickburnsred - 2015. 04. 18. 21:26

markiboi: szerintem nem a műfajt6stílust próbálták meg ezzel kihangsúlyozni, ha erre gondolsz. arról van szó, hogy aki mondjuk a glee-t nézte vagy az ahs-t nézte/nézi és szerették/tik, azok felkapják a fejüket, hogy na egy új cucc ezektől az emberektől. reklám.

én kíváncsian várom és remélem nem lesz csalódás.

CyClotroniC - 2015. 04. 18. 21:48

Szerintem pont a Glee és az AHS keverékére kell számítani. Ez egy horror-komédia lesz, nem a Scary Movie jellegű agyament paródia, hanem inkább a tinihorror műfaj kiforgatását ígérik, ezért is írtam feljebb a Screamet.

markbioi - 2015. 04. 20. 23:25

Minden világos! Amúgy én is várom, a Screammel együtt. Remélem érdemes lesz őket hétről hétre követni. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz