login |

Délelőtti videó 1.: Aquarius

2015. 04. 20. 10:22 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: 2014/15, video,

Oké,az előzetes alapján muszáj kijelentem azt, hogy az Aquarius-ból valami nagyon jó is kisülhet. Mondom ezt annak ellenére, hogy pont azt a műfajt képviseli, ami nekem nem szokott bejönni: a 60/70-es években játszó bűnügyi cuccok valahogy mindig hidegen hagytak.

De mondom, a másfél perces előzetes a (tovább mögött) nagyon bejött, a képek, a hangulat (amire rátett számomra a Jefferson Airplane White Rabbit-je – másnak talán a The Doors-szám fog), minden rendben volt.

Az NBC krimije 05.28-án kezd, s a középpontjában a korszak egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa, a szektázó Charles Manson lesz, no meg az ő nyomában lévő David Duchovny. (Átívelős lesz, de a korszakra jellemző epizodikus esetek is lesznek, hiszen az elején Manson még nem nagy név, és nyilván jó ideig nem is fog kézre kerülni.)

9 hozzászólás Ne habozz!

Lilith - 2015. 04. 20. 11:24

Teteszetős.

DennyKeh - 2015. 04. 20. 11:36

Csak Claire Holt miatt várós ez a sorozat. Nagyon! Kíváncsi vagyok, hogy hogy tud alakítani a CW-n kívül, mert szerintem nagyon tehetséges és véleményem szerint sokkal jobb színősznő, mint az Originals beli kolléganője, Pheobe Tonkin.

human - 2015. 04. 20. 14:21

túl digitálisan néz ki ahhoz képest mikor játszódik.

winnie - 2015. 04. 20. 14:34

na, ehhez nem tudok hozzaszolni:) hulye vagyok az ilyesmihez.

DarkEagle - 2015. 04. 20. 19:18

Hát ez valami zseniális lesz majd!
Megvettek kilóra meg dekára is.

@human: nem értem, hogy érted hogy túl digitális?
Én nem láttam benne semmi digitálist minden a régi időket idézte. De lehet én néztem be valamit.

Viszont tőlem akár mobilokkal is mászkálhatnának vagy szuper komputerekkel akkor is nézném mert baromi jól néz ki. :D

Claire Holt nekem csak ráadás mint fő indok a nézésére.
David barátom elviszi a hátán az egész sorozatot majd. :D

winnie - 2015. 04. 20. 19:47

DarkEagle: szerintem a stílusra gondol. tudom, hogy human anno a johny deppes michael mann filmnél is nehezményezte, hogy a gengsztersztorit dv-kamerával, vagy mivel vették fel, és az a stílus nem illik a régies környezethez, nekem ez az, ami fehér folt, neki jobban ért a szeme az ilyenhez, én a lens flare-t is az undercovers kommentjeiben tanultam meg tőle.

DarkEagle - 2015. 04. 20. 20:41

Hát ehhez már én is hülye vagyok egy videó alapján meg nem mondom mivel vették fel. :D De szerintem korrekt még így is. A hangsúly úgyis a történetvezetésen van a nézőket nem fogja érdekelni mivel vették fel.

Pipacs - 2015. 04. 20. 21:30

Fasza lesz! A zene remélem kap majd hangsúlyt!
D.D. úgy megöregedett, hogy ihaj, az X-akták óta nem is láttam semmiben. Ha van olyan, hogy jobb vki magyar hanggal, mint eredetiben, akkor az ő, Rékasi szinkronban szenzációs.:) (Szóval, ha lesz hazai verzió, könyörgöm, ő legyen a hangja!!!)
Várom, amint már írtam, hippik, sorozatgyilkolás, átívelés, és persze zene és szimpi szereposztás, nem is kell több! (Per pill, legalábbis.:))

szerintem - 2015. 04. 20. 21:32

amennyire erdekel a manson-tema es amennyire szeretem duchovnyt, annyira elborzaszt engem ez a korszak es az elozetesbol csak ugy sut, hogy mennyire hangsulyos lesz a 70es evek vilaga….ugyhogy nalam ez eppen az elozetes miatt kerult a limboba, oriasi minusz a zene, a ruhak, a szinek, minden…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz