login |

Hírszerda – Faking It 3. évad! Younger 2. évad!

2015. 04. 22. 09:28 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Ballot Monkeys S1, Inside Amy Shumer S3, Last Days of the Nazis S1 + Finálé: Fresh Off The Boat S1, Ordinary Lies S1, Repeat After Me S1, Kim of Queens S2, Rebel Without a Kitchen S3, Keyshia Cole: All In S1 + volt kedden CSI: Cyber + tegnap csúnyán benéztem a premiereket, szóval még ezek is hétfőn voltak: Startalk S1 (ez a NatGeo talkshow-ja Neil deGrasse Tyson-nal, érdemes ajánlani? – vendégblogger?), Lie Detectors S1, Love & Hip Hop: Atlanta S4
 • Magyar premier – Paramount Channel: 05.10 Fekete vitorlák (Black Sails) 2. évad
 • A Paramount stúdió tévésorozat tervez a Galaxy Quest-ből (itthon: Galaxy Quest – Galaktitkos küldetés), a pilotot a film írója, Robert Gordon írná, és a rendező, Dean Parisot is visszatérne executive producerként. Gondolom a sorozat is arról szólna, amiről a film, vagyis egy rég elkaszált, de kultikus scifisorozat szereplőiről, akiket egy idegen űrhajóra sugároznak, hogy segítsenek megmenteni egy földönkívüli fajt.
 • Sorozatberendelés: cím nélküli komédia – Netflix, 10 rész, készítő: Aziz Ansari és Alan Yang, executive producer: Michael Schur, főszereplő: Aziz Ansari, Jon Benjamin, Lena Waithe, Eric Wareheim, Noel Wells és Kelvin Yu. A sztoriról nincs semmi, csak annyi, hogy New York City-ben játszódik. (Oké, utána olvasva: kapcsolati és randizós elemek is lesznek benne, és önéletrajzi ihletés.)
 • Pilotberendelés: cím nélküli komédia – HBO, készítő és főszereplő: Whitney Cummings, kapcsolati komédia, Maureen Dowd könyve, a Are Men Necessary? When Sexes Collide alapján. A modern emberi kapcsolatokra fog koncentrálni az emberi természeten és a szociális konstrukción keresztül, dokumentarista eszközökkel, olykor szakértői nyilatkozatokkal.
 • Whitney Cummings egyébként kapott egy standup-különkiadást is az HBO-tól.
 • Új sorozat: Ballot Monkeys – Channel 4, 5 rész, komédia, premier: 04.21, készítő: Andy Hamilton és Guy Jenkin, választási szatíra lesz, mely az angol választásokat vezeti fel és annyira aktuálisnak tervezik, hogy órákkal az adás előtt fogják csak megírni. Alapvetően a négy fő párt képviselőiről és stábjáról fog szólni a sorozat, ahogy a kampánybuszon töltik az idejüket. Szereplők: Ben Miller, Hugh Dennis, Trevor Cooper, Sarah Hadland és Hattie Morahan
 • Ioan Gruffud beszél a keddi Forever-epizódról.
 • Az MTV berendelte a Faking It 3. évadját.
 • MTV-s premierek: 06.29 Teen Wolf S5 (folytatás pedig 06.30-án, tehát a Scream: The Tv Series-szel párban megy majd), 08.31 Faking It S2 (folytatás), Awkward. S5
 • 07.29-én folytatódik az MTV-n America’s Best Dance Crew. Az új zsűritagok: T-Pain, Teyana Taylor és Frankie Grande. További premierek: Girl Code (06.03), Catfish: The TV Show (07.08), Teen Mom 2 (07.09)
 • A TvLand berendelte a Younger 2. évadját. 12 részre.
 • Lena Dunham 6 évadban és egy filmben látja a Girls további életútját – az 5. évad egyébként időugrással fog kezdődni.
 • Vendégszerep: Claire Danes – cím nélküli Aziz Ansari-komédia, Gwen Stefani, Cee Lo Green, Usher – The Voice (04.27),
 • Interjú: Matthew Gray Gubler (a Criminal Minds mostani részének rendezője), Nahnatchka Kahn (a Fresh Off The Boat készítője), Colin Woodell (Aiden – The Originals)
 • 04.28-án különkiadással jelentkezik a Dancing with the Stars. A Dancing with the Stars: 10th Anniversary Special, sztárparádé meg minden lesz benne, többek között 45 szereplős produkcióval.

10 hozzászólás Ne habozz!

Chiplecsap - 2015. 04. 22. 09:43

A faking it- et, azért jol eltolták augusztusig , azt azért sajnálom, hát még hogy a promo is kicsit le ombozott. Ugy értem persze fel is csigázzot, várom, csak hát nem teljesen örülök egy egy dolognak.

A teen wolf viszont hálistennek nincs messze, annak örülök, kapásból 2 résszel indít, az első héten ami nem rossz. És a Scream re is kiváncsi vagyok.

De utálok várakozni XD.

gromit - 2015. 04. 22. 09:55

brit finálé: Ordinary Lives s1

a Ballot Monkeys a mi szempontunkból eléggé rétegcucc, amolyan Have I Got News For You? – Twenty Twelve keverék:
létező pártok kitalált kampánystábjairól. Úgyhogy ismerni kell hozzá a jelenlegi brit politikát, sőt ideális esetben naprakésznek kell lenni – merthogy ők is azok (még vmi tegnapi eseményre is reflektáltak).

az Episodes-ból a két networkös csaj is benne van, meg Andy Nyman, meg még sokan – kicsit sok is a karakter, plusz gyors vágások, helyszínváltások a 4 busz között – figyelni kell. viszont vicces :)
“terrorists eat biscuits too”

gromit - 2015. 04. 22. 09:56

ááá, bocs Ordinary Lies s1

Pocok - 2015. 04. 22. 10:06

Galaxy Quest szerintem jó kis film lett. Kiváncsi vagyok a sorozatra.

Llew - 2015. 04. 22. 12:56

A Galaxy Quest óriási film, simán néznék egy sorozatot belőle, még akkor is ha nem ez eredeti gárdával, vagy max részben velük lenne.

Faith Black - 2015. 04. 22. 18:05

Csak én nézem a Youngert? Éljenéljen, hogy lesz második évad!

Adreee - 2015. 04. 22. 18:34

A Gruffuddal készült interjú elolvasása után még szívfájdítóbb lesz számomra elbúcsúzni a Forevertől, ha kaszát kap. :(((

“I’d understand it in my head. In my heart, I’d be crushed.”

Thrasher - 2015. 04. 22. 18:58

Schur + Wareheim + Ansari?
Bérmit.

aleram - 2015. 04. 22. 19:46

Aziz stand up-ját látva nagyon várom, hogy író-színészként legyen saját sorozata, már ennyiből várós.

Thomas - 2015. 04. 23. 00:06

Érdekes, hogy előre hozták a DWTS Specialt, mert eredetileg május 14-re (csütörtökre) tervezték, és úgy volt, hogy a következő 3 héten results show lesz kedden. Remélem a maradék 2 hétre az megmarad legalább:)
És nagy pech is, hogy előrehozták, mert ahogy olvasom, Derek Hough pont lesérült, és mivel tegnap már fel is vették a specialt, elvileg nem tudott szerepelni benne:(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz