login |

Last Man Standing: vége a 4. évadnak

2015. 04. 22. 14:35 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: 2014/15 finálék, kritika,

Váltjuk egymást winnie-vel, hogy épp melyikünk nézi a premiert vagy a finálét. Ő vitte az évad kezdő részét, szóval itt vagyok a befejezésre, és ismét arra jutottam, hogy ez teljesen ártalmatlan sitcom, talán pont ezért élt már 4 évet. És nyilván jöhet neki az ötödik is.

Szokás szerint volt egy pillanat a részben, ahol elmosolyodtam, bár a Last Man-hangulat nem érződött, hiszen ezúttal főleg a férfiaké volt a finálé, de ezen kívül semmi extra. Nagyjából bármelyik évadból nézhettem volna szerintem, ami jó és rossz is egyben. Aki szereti a sorozatot, annak gondolom utóbbi.

Amit viszont nem értek, és ilyenek miatt esélyem sincs arra, hogy visszatérjek, azok a nempoénokon nevető nézők. Annyira erőltetettnek érződött néhol, hogy fájt kicsit.

Például feltűnik az egyik lány vőlegényének az apja, aki halálos beteg, nem elég, hogy ezzel viccelnek, ami egy nem sötét humorú sorozatban furcsa, de néha csak annyi a poén egy sima jelenetben, hogy Remember, i’m dying“, és borulnak a forgatáson levő emberek. Tömény zsenialitás.

Szóval a Last Man Standing semmiféle visszatérés gondolatát nem vetette fel bennem. Biztos történtek dolgok az évad közben, de látszólag nincs sok változás évek óta. Maximum majd kapok a fejemre, ha nincs így.

11 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2015. 04. 22. 14:42

megnéztem, és legalább annyit indukált bennem a rész, hogy megkérdezzem gaines-t, hogy volt-e a justified-ban közös jelenete jere burnsnek és kaitlyn devernek, lévén előbbi most itt vendégszerepelt, de még ebből a részből sem tudtam normális közös képet lőni róluk, így elmaradt a poszt. (meg, mint kiderült, ott sem volt jelenetük.)

egyébként a bolti és a csajos aspektus hiánya, valamint az öreg lány férjének előtérbe kerülése miatt abszolút érdektelen volt számomra a rész. amikor boltoznak vagy mandyre, esetleg anyura és/vagy eve-re koncentrálnak, akkor azért egy élvezhetően közepesen gyenge szintet meg szokott ütni az LMS, de így csak ártalmatlan és semmillyen kategóriát kap.

polovcev - 2015. 04. 22. 14:48

A Last Man nekem olyan, mint a falú szélén álló korai kilencvenes éveket idéző kocsma, ahova még mindig betér az ember, mert bár nem valami díszes és elegáns, de mindig összefutsz egy-egy régi ismerőssel, vagy jellegzetes helyi “arccal”. Nem túl eredeti, vagy “cool”, de legalább tökéletesen ártalmatlan.

ALDO - 2015. 04. 22. 15:09

Ez ez csúcs sitcom lehetne, ha a naptárak 1996-ot mutatnának.

goodjohnwin - 2015. 04. 22. 15:12

Ez a finálé-epizód ritka rossz volt, de amúgy az előzőek között voltak mérsékelten szórakoztatók. A Kyle-viccek továbbra is fárasztóan együgyűek, a két fiatalabb lánytesó visz némi életet a jelenetekbe.
Vannak jó pillanatai a Mike-feka szomszéd és a Mike-Ryan párosnak, de anyuka például reménytelenül jellegtelen, az idősebbik csaj végképp.

Disney-nél szerintem ez pusztán gazdaságossági-pragmatikus szempontok alapján van műsoron: nem túl drága produkció, a péntek este tévé előtt ülő idősebb nézők még pont szeretik, ráadásul a politikai viccek is bejönnek a célcsoportnak.

dragon1986 - 2015. 04. 22. 15:14

Jó volt látni őket a Cristelaban is én meglepődtem.

dragon1986 - 2015. 04. 22. 15:17

Goodjohnwin Kyle-viccek továbbra is fárasztóan együgyűek

A nagymamás nekem tetszett Pickle és a jamre gondolok.

Cyrax - 2015. 04. 22. 15:40

Az évad összességében jó volt, az utolsó nem újonc sitcom, mely mellett még mindig kitartok. :)

Dexter Morgan - 2015. 04. 26. 21:13

Első pillanatától kezdve az egyik kedvenc, és így is maradt. Remélem visszajön.

JKJ - 2020. 05. 29. 09:42

A negyedik évad negyedik részénél járok, de már most belefáradtam, hogy Eve karaktere mekkora bunkó seggfej. Remélem sürgősen visszavesznek belőle, mert elrontja a sorozatot.

winnie - 2020. 05. 29. 09:53

idővel kiszáll, a hetedikben már biztos, hogy minimálisan van benne, de nekem tetszett mindig is ez a száraz stílusa

JKJ - 2020. 05. 29. 10:03

winnie: Jó volt egy ideig, de most gyakorlatilag felnőtt szövegeket kap és gyakorlatilag semmibe veszi a többi embert maga körül. De mindegy. Nem kellene túlgondolkodnom :-)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz