login |

Hírcsütörtök – Sirens-kasza! Lip Sync Battle 2. évad!

2015. 04. 23. 08:44 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Gyilkos körzet 4. évad
 • Premier: The Prancing Elites Project S1 + Finálé: Dual Survival S5, The Americans S3
 • Az Agents of SHIELD mostani és jövő heti része tartalmaz célzásokat, utalásokat az Avengers: Age of Ultron nyitójelenetére, és a 05.05-i rész valamilyen szinten foglalkozni fog az Avengers 2-mozifilm utáni eseményekkel, ahogy a showrunner, Jeffrey Bell fogalmazott, “azon 5 ember számára, akik nem látták a mozifilmet”.
 • Nem tudnom, hogy csak vágyálom, vagy valóban dolgoznak rajra, de Victor Rasuk azt írta Facebook-ra, hogy azon vannak, hogy legyen 3. szezonja a How To Make It In America-nak. Ilyenkor mindig meg kell néznem ezt a Luis Guzman – Duck Sauce videóklipet.
 • Végre ismét hírek Dark Tower-fronton. (Ez a Stephen King-féle A setét torony, amit tévésorozatokkal átkötött filmtrilógiának terveztek.) A mozifilmeket a Sony stúdió készítené, a tévésorozatot az MRC. A készülő filmes szkript az első könyvön alapulna és a Roland-Jake kapcsolatra koncentrálna. A legutóbbi szkript draftját Akiva Goldsman és Jeff Pinkner írta és abszolút más, mint a Universal-nak és Warner-nek korábban leadott verzió. Most keresik a rendezőt, és a casting ezt követően kezdődhetne meg.
 • Sorozatberendelés: Counterpart – Starz, (lehet, hogy 2 évados berendelést kap), készítő: Justin Marks, pilotrendező: Morten Tyldum, főszereplő: J.K. Simmons. Kémthriller egy metafizikai csavarral. Egy bürokratikus ENSZ-ügynökség alacsony beosztású emberéről, aki felfedezi, hogy ügynöksége egy titkot őriz, egy átjárót egy párhuzamos világba. A főhős és párhuzamos alteregója révén végigjárják az identitás, idealizmus, elveszett szerelmek és a “Mi lenne, ha?”-kérdések témakörét.
 • Pilotszkript: cím nélküli dráma – Cinemax, készítő: Mike Daniels, egy áldozatok jogaival foglalkozó ügyvédnőről, akit miután megtámad egy zaklatója, aki ezt követően visszatér a bűnözői múltjából ismert utcákra, hogy igazságot tegyen, ahol kell.
 • Joss Whedon elmondta, hogy az Avengers második részében Coulson ügynök karaktere halottnak számít.
 • Semmi hivatalos nincs, de a képregényes ügyekben jól értesült, ám nem egyszer tévedő Latino Review szerint a Netflix-es Marvel-sorozatok szereplői 5-6 éves szerződést kötöttek és ebben a mozifilmekben való szereplés lehetősége is bennefoglaltatik. Szóval lehet, hogy a The Defenders része lesz az Avengers 3. és 4. részének.
 • Készítői szerződés: Simon Rich – FX (2 év)
 • A USA elkaszálta a Sirens-t.
 • A Spike berendelte a Lip Sync Battle 2. évadját, 20 részt.
 • Joe Weisberg, a The Americans egyik showrunnerje beszél a fináléról. Itt is.
 • A Masters of Sex S3-ban visszatérő karakter lesz Hugh Hefner. Most keresik az eljátszására a színészt.
 • Charlie Barnett (Mills) nem lesz állandó szereplő a Chicago Fire folytatásában.
 • Vendégszerep: Griffin Dunne – Manhattan (visszatérő), Amelia Rose Blaire – Scream: The TV Series (visszatérő), Haley Lu Richardson – Recovery Road (visszatérő),
 • Interjú: Marc Guggenheim + még egy (az Arrow egyik showrunnerje), Colin Woodell (Aiden – The Originals), Matt Olmstead (a Chicago Fire showrunnerje), Tom Wlaschiha (Jaqen H’ghar – Game of Thrones),
 • A Disney XD berendelte a Penn Zero: Part-Time Hero 2. évadját.
 • Ahogy látom, az ABC Family-nek újabb nemsorozatos próbálkozása sült be, a Freak Out-ot elpakolták szerda 22:30-ra.
 • Megtörtént a sorsolás az NFL következő szezonjára, a linkeken meg lehet nézni, hogy mi a Thursday Night Football (CBS), a Sunday Night Football (NBC) és a Monday Night Football (ESPN) menetrendje. Sőt, már a FOX és a CBS délutáni közvetítési rendje is ismert.
 • Derek Hough megsérült a Dancing with the Stars különkiadásának próbáján, így azt ki kell hagynia, mint ahogy még további részeket is mulasztani fog jó eséllyel. Párja, Nastia Liukin Sasha Farber-rel tréningezik a héten.

19 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2015. 04. 23. 09:11

Épp a minap néztem meg a sirens második évadját. Rettentően sajnálom a kaszát. Van esély ré, hogy más átvegye esetleg?

JoeCole - 2015. 04. 23. 09:15

A Starz + J K Simmons. Na ez máris nagyon várós lett!

winnie - 2015. 04. 23. 09:17

jkj: max annyi, mint bármelyik kaszált sorozat esetében, ahol nem említenek ilyen lehetőséget. nyilván semmit sem lehet kizárni, de minimális, nulla százalékként kezelhető.

bikkbakk - 2015. 04. 23. 09:27
LaCRossE - 2015. 04. 23. 10:31

Sirens, noooooooooooooooooooooo :(

LaCRossE - 2015. 04. 23. 10:34

Ja, és a Marvel durván építi az univerzumot – a Civil Warban pedig a kisebb hősök is ugyanolyan fontosak, mint a nagyok, nem az az eset áll fent, hogy egy Daredevilnek semmi esélye egy Ultron ellen.

Gellcsi - 2015. 04. 23. 10:43

Úgy érzem ez a Counterpart nekem készül! Ráadásul J.K. Simmons… ezzel mindent elmondtam.

A. - 2015. 04. 23. 10:52

Köszönöm szépen a shieldes figyelmeztetőt, winnie!

Llew - 2015. 04. 23. 10:53

“Joss Whedon elmondta, hogy az Avengers második részében Coulson ügynök karaktere halottnak számít.”

Ez nagyon gáz

Tipca - 2015. 04. 23. 10:58

Llew: Miért lenne gáz? Coulson a sorozatban is minden nagyobb hős elől bőszen titkolja, hogy életben van. Még Lady Siffel is megígértette, hogy nem mondja el Thornak. Szóval a filmben mindenki úgy tudja, hogy halott, ergo az.

jjncaa - 2015. 04. 23. 11:02

pápá Sirens :(

Hiroshima32 - 2015. 04. 23. 11:46

Kivéve Fury. Meg Hill.

Hiroshima32 - 2015. 04. 23. 11:48

Ők viszont nem fognak beszélni róla. Whedon tulajdonképp csak kizárta Coulson visszatérését az MCU filmes részére.

Khaal - 2015. 04. 23. 13:20

Sirens kasza nagy kár, volt egy sajátos hangulata, hiányozni fog. Akinek esetleg elvonási tünetei lennének annak én is csak ajánlani tudom a The Job-ot. Nagyon jó kis sorozat az is, még több Leary humorral (ráadásul ő a főszereplő is), plusz vannak benne közös színészek is. Rescue Me után ugyan nem mutat sok újat, de ebből a fajta humorból nekem sose elég. Nyáron meg jön majd a Sex, Drugs, Rock & Roll is.

engé - 2015. 04. 23. 14:15

Ez a Simon Rich-csel kötött készítői szerződés mit jelent két évre? Új műsorok development deal-je? Vagy a Man Seeking Womanhez köthető a dolog?

Hades - 2015. 04. 23. 14:29

Mondjuk szép lenne, ha sorozat kitartana az Avengers 3-ig, és ott Coulson beugrana a rejtőzködő SHIELDdel afféle segítségként.

zolkó - 2015. 04. 23. 16:38

How to make it…. hírt olvasva örömtáncba kezdtem a gép előtt (nem vicc, tényleg). Csak sikerüljön összehozniuk!!!!

DarylD - 2015. 04. 23. 19:08

Sirens hiányozni fog nagyon, egyik legjobb haversitcom volt jelenleg.:(

winnie - 2015. 04. 24. 04:50

Ez a Simon Rich-csel kötött készítői szerződés mit jelent két évre? Új műsorok development deal-je? Vagy a Man Seeking Womanhez köthető a dolog?

overall deal, szóval development is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz