login |

Délelőtti videó 2.: The Astronaut Wives Club

2015. 04. 26. 11:55 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: 2014/15, video,

A Mercury, Gemini és Apollo űrprogramok asztronautáinak feleségeiről fog szólni az ABC nyári sorozata. Robbanthat? Nézzétek már meg ezt a szereplőgárdát: JoAnna Garcia Swisher, Yvonne Strahovski, Dominique McElligott, Odette Annable, Erin Cummings, Azure Parsons, Zoe Boyle, de férfi fronton is akadnak ismerősök. Az első promó a tovább mögött.

11 hozzászólás Ne habozz!

DennyKeh - 2015. 04. 26. 12:26

Wilson Bethel miatt biztos nézős. :D
Ééés *Lips are movin’*

LoGi - 2015. 04. 26. 12:36

kicsit nehéz ebből a promóból megállapítani, hogy miről fognak szólni a részek, sajnos lehet, hogy a jó nevek mellett is csak valami érdektelen drámázás lesz belőle. persze a kivitelezés fogja inkább eldönteni, lásd hart of dixie pl.

Bori - 2015. 04. 26. 16:01

Nekem úgy tűnik, hogy az űrhajós téma csak körítés lesz egy újabb “Wives” szériához.

isaz - 2015. 04. 26. 18:09

Én csak Desmond Harrington miatt fogom nézni, de maga a sorozat teljesen hidegen hagy. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ez a koncepció működni tudjon. Ráadásul az sem bíztató, hogy egy egész évvel tolták el a premiert.

zolkó - 2015. 04. 26. 18:25

Pfff, hát ez a vihorászós, intrikázós, várhatóan itt-ott melldöngetően hazafias dolog eddig érdekelt egy kicsit, ezt a trailert látva már abszolút nem. Eggyel kevesebb néznivaló. És igen, ahogy itt előttem írta valaki: Jön az újabb Lila Akác köz. :(((

isaz - 2015. 04. 26. 18:47

zolkó: Én is tartok tőle, hogy csak egy limonádé lesz belőle. Remélhetőleg sorozatban egy kicsit magasabb színvonalra törekednek, mint amit ez az előzetes sugall.

winnie - 2015. 04. 26. 19:17

“Jön az újabb Lila Akác köz. :(((”

bárcsak jönne…, de ebben hangulatilag nem sok hasonlóság van a desperate housewives-szal. azt mindenkinek ajánlottam mindig is, annyira erős a kezdése és az alapkoncepciója, minden idők egyik legjobb pilotja, remekül lehetett a twin peakshez hasonlítani a rejtélyfaktor okán.

aki nem ismeri, az lehet, hogy félreérti a sorozatot. de aki ismeri, annak biztos nem az jutna erről eszébe. mondjuk a legkönnyebb párhuzam egy army wives, vagy akár a manhattan. de egy dhw? sima kapcsolati sorozat lesz a TAW, (gondolom) távollévő hősök feleségeivel, remélhetőleg jó karakterekkel és érdekes konfliktusokkal, de ettől hol és mikor lehetett mást várni.

isaz - 2015. 04. 26. 19:48

winnie: Bocsi, de én továbbra sem értem, hogy mit akarnak az alkotók elérni és ez az előzetes sem volt nagy segítség. Eleinte azt hittem, hogy ez valami Mad Men-szerű dráma lesz a nők társadalmi felelősségvállalásáról, de negyon úgy tűnik, hogy itt inkább valami tingli-tangli szappanra lehet számítani. Ez a gagyi zeneválasztás és az idétlen tagline (“az űrversenyt magassarkúban vívták” – NA PERSZE…) inkább erre enged következtetni.

Deny - 2015. 04. 26. 20:02

Engem egy kicsit a Pan Am-re emlékeztet. Felidéződtek bennem a csajok közti beszélgetések a promót elnézve. Azt nagyon szerettem, de ott nagy plussz volt az állandó utazgatás és a kis kémes kalandok.

Lehet, hogy adok ennek egy esélyt, hátha kitölti egy kicsit azt az űrt, amit a Pan Am hagyott.

Bkitten - 2015. 06. 19. 08:31

LE a
csajos csajokkal, végre már egy igazi,kemény 21.századi okos nővel számoló sorozatot akarok!! Hol van már az,amikor pl.űrhajós nők is voltak?!? tudós nők, harcos nők stb. LE a klisékkel, könyörgöm HOL vagytok, társnőim!!?? :DD
nem fogom nézni, nah! :D

DearPrudence - 2015. 07. 15. 00:00

Most végeztem a pilottal, és tudom, hogy egy rész alapján még nem lehet ítélni, de nálam kasza. Lassú, butácska, és inkább olvasgatom a wikipediát a tények miatt. Persze erre lehetett számítani, de azért gondoltam teszek egy próbát.
Bkitten +1: Masters of Sex?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz