login |

Barack Obama + Luther, the Anger Translator

2015. 04. 27. 17:55 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: fun, standup, video,

Oké, még egy Key & Peele-vonatkozású szkeccs. Pár napja volt Barack Obama szokásos Fehér Házas sajtóvacsorája az ottani tudósítóknak (White House Correspondents’ Dinner), melyet a hagyományok szerint egy tévés szokott vezetni. A mostanit még nem láttam (itt van), nem tudom, hogy a műsorvezető, Cecily Strong mennyire szólt be az elnöknek és a sajtónak, mennyire alázgatta őt (a régieket érdemes csekkolni, jó arcok voltak benne), de fura volt, hogy mennyire látványosan olvasott mindent. (A régieknél is ilyen feltűnő volt?)

De volt egy sorozatos vonatkozás is (amellett, hogy hirtelen beletekerve Obama a Black-ish-t is említette). Fellépése végén Obama segítségül hívta Luther-t, a haragtolmácsot (Keegan Michael-Key ismert figurája a Key & Peele-ből, ld. itt és itt), hogy “fordítsa le” szavait, hogy mit is jelentenek a valóságban. A tovább mögött a 20 perces Obama-monológ végéről a haragtolmácsos jelenet.

Persze bónuszként Barack Obama és Cecily Strong “standupja” megnézhető teljes egészében a tovább mögött. Itthon működne az ilyesmi?

 

4 hozzászólás Ne habozz!

napocskin - 2015. 04. 27. 18:14

Szerintem jó volt Cecily Strong nagyon.
Hogy itthon működhetne-e? Van, akinek nem olyan kedves az élete, hogy be merné vállalni?

winnie - 2015. 04. 27. 18:16

igazabol a másik oldalra vagyok kíváncsi, a politikusira:)

_Peter - 2015. 04. 27. 19:59

Obamást láttam, klassz. Múltkor Kimmelnél is vicces volt. És lehet előregyártott poénok, de alapvetően laza Obama, van humorérzéke, önkritikája, stílusa. És ez már válasz a kérdésre is nálunk miért nem működne.

Néma Harcsa - 2015. 04. 29. 14:42

A 2000-es évek elején volt Friderikusznak egy műsora, ahol gyerekek kérdezgettek hírességeket, arra még elment Orbán, szerintem mostmár nem tenné. AZ utolsó, aki valami hasonlót bevállalt még miniszterelnökként, az Medgyessy volt a Bagi-Nacsában, aki leült beszélgetni a saját paródiájával.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz