login |

Finálé előtt: Backstrom

2015. 04. 30. 16:49 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: video,

Most zár a Backstrom, pár óra múlva jön a finálé, de van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon fognak cliffhanger-özni, mert eddig is teljesen random sorrendben adták az évad részeit (ezt észre lehetett venni), s most is, ha hihetek a forrásoknak, a 12. epizód megy le zárónak – a 13. már múlt héten adásba került.

A kibeszélő itt van, nem sokakat érdekelt az “új House”. A tovább mögött megnézhető a szezonfinálé előzetese Backstrom apjával (Robert Forster – egy év alatt legalább a harmadik sorozatos apaszerepe) – de nem szeretem az indiánrezervátumos sztorikat…

De mindegy, nem ez a lényeg, hanem az, hogy zár a sorozat. human jön majd kritikával, én 3-4 rész után inkább letettem a sorozatot, mondván, hogy majd szezon végén a véleményekre hagyatkozok. Szóval? Tovább hullámzott a Backstrom, vagy belejöttek az írók? Illetve itt helytállóbb az, hogy megszoktátok-e a sorozatot, mert ha nem sorrendben mentek az epizódok, akkor nem lehet annyira érezni az írók “fejlődését”.

8 hozzászólás Ne habozz!

Tiffauges - 2015. 04. 30. 18:08

Igazából csak az zavart, hogy Dennis Haysbertnek az egyik részben volt szakálla, a következőben nem, aztán megint, and so on.
Kicsit kaotikus volt néha a keverés miatt, de annyira nem rossz, szórakoztató darab, a végére egész megkedveltem Backstromot. I’m you…

Marcos - 2015. 04. 30. 18:16

Szerintem ritka idegesítő szokás, hogy egy sorozatnál össze-vissza adják a részeket. A csatornák leszokhatnának már erről.

winnie - 2015. 04. 30. 18:20

marcos: ilyen érdemes azzal vigasztalódni, hogy csakis a sorozat érdekében teszik, abban bíznak, hogy az új sorrendben a nézők nagyobb számban maradnak és a sorozatnak több esélye lesz a sikerre.

általában egyébként előre jelzik az ilyesmit és ilyenkor a készítők is felcserélhető részeket írnak, nem utalnak vissza, stb.

Bullseye - 2015. 05. 01. 10:04

Nekem nagyon bejöttek a karakterek, a művészes rész meg zseniális volt. Azzal kellett volna zárni. Amúgy viszont elég hullámzó, a bűnügyek többsége is meh, csak a figurák viszik el (bár a fegyverhasználatos konfliktus szerintem sokat ártott Backstrom karakterének).

Amúgy meg a rezervátumos témák is furák általában, meg ez az apa-fia harc se jött be eddig, szóval ez érdekes zárás lesz.

m76 - 2015. 05. 01. 22:13

A hullámzás pont az össze vissza részeknek volt köszönhető. Egyébként szerintem egész jó volt összességében. A Mentalist fénykorára emlékeztetett leginkább. Én nézném tovább simán. Aki kedveli a nyomozós sorozatokat bátran vágjon bele.

Szerintem a részek felcserélése szarnak a pofon. Ha már ezzel kell ügyeskedni akkor úgyis kuka lesz a sorozat, inkább adnák le rendes sorrendben megkímélve azt a pár embert aki nézi.

Bullseye - 2015. 05. 01. 22:22

Hát ez olyan érdekes jellemépítős rész volt, amit annyira nem élveztem. De azért várom mi lesz, kicsit olyan House-os megoldás volt ez is. Aztán ugrunk 3 hónapot és meglátjuk.

Paladin - 2015. 05. 02. 15:08

Nézem, nézem, mert jó karakterek vannak, csak az egész Backstromon bukik el nálam.
Mert a bunkóság megvan, csak a zsenialitás hiányzik mellőle.

exile - 2015. 05. 04. 10:44

Én megnéztem 4-5 részt, eleinte tetszett, aztán unalmas epizodikus semmibe fulladt sajnos az egész

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz