login |

Finálé előtt: Madam Secretary

2015. 05. 01. 19:22 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

A Madam Secretary vasárnap finálézik, és utána folytatódik, hiszen hiába az egyik legkevésbé nézett dráma a CBS-en 18-49-ben, a csatorna már korábban berendelte a második szezont.

Nyilván tudtuk, hogy ez a sorozat, ami az amerikai külügyminiszternőről szól, nem sokakat fog érdekelni, és mivel azért nem kicsit szerializált, szerintem részünkről kritika sem fog készülni hozzá. Éppen ezért megkérdezem, hogy akik velem ellentétben a 3. rész után is maradtak, hogy látták a szezon alakulását, van-e valami a sorozatban, ami miatt megérte maradni, vagy úgy ahogy van az egész, felejtős? A tovább mögött a szezonzáró előzetes.

5 hozzászólás Ne habozz!

csillamharcos - 2015. 05. 01. 20:58

Én valószínűleg a karakterek miatt maradtam az elején, de aztán a történet is beindult:) Általában az ilyen sorozatok nem kötnek le. Ez valahogy más. Sajnálnám, ha mégse folytatnák.

ALDO - 2015. 05. 01. 21:38

Nem rég kezdtem bele, most járok a negyedik résznél. Egész jó, bár nem tudom, hogy eljutok-e a fináléig. Nagyon hasonlít a korábban említett Commander in Chief sorozatra. Bár ott sem értettem, hogy mit akartak kihozni a sztoriból. Egyelőre még nagyon epizódikus, így nem tudom, hogy lesz-e valami átívelés, mert most még csak az előző miniszter halála körül nem stimmel valami. Az mondjuk néha kicsit hiteltelennek tűnik, hogy sikeresem megoldanak mindenféle nemzetközi krízist. A Blacklistnél, ahol mindig elkapják a rosszifút a végét, vagy más kriminél nem zavar annyira, de ez mégis csak politika.

Vak Ond - 2015. 05. 02. 13:00

Jó kis sorozat volt ez, én néztem végig. Szerintem a karakterek jól sikerültek, az egyes epizódok is hoztak aktuálpolitikát és izgalmas, időnként megható történeteket. Tetszett, hogy feltűnt Putyin és Merkel is pár rész erejéig.

Az átívelő szál lehetett volna valamivel tényleg erősebb, nem mindig foglalkoztak vele és főként az látszott a részekben hogy nem mertek nagyon kockáztatni, nem voltak komoly tétek. Bár talán úgy lenne pontosabb hogy a részek végére szinte mindig mindent kényelmesen megoldottak, igazi következmények nélkül.
Kicsit ilyen családi szórakozós kategória volt ez mint igazi dráma vagy krimi de összességében élveztem, maradok a 2. évadra is.

mgitta - 2015. 05. 02. 19:24

Én maradtam, nekem eléggé bejött, és én az átívelő szálat is élveztem, bár igazán nagy WTF momentumot nem hozott, a fordulatok várhatóak voltak, bár nem látszottak kilométerekről.
Az aktuálpolitika is jó, bár nem örülök, hogy nem merik a jelenlegi amerikai külpolitikát megkritizálni benne, pedig lenne rá lehetőség.

A színészek viszont nagyon tetszenek, a Téa Leoni-Tim Daly páros nagy jó, és az idősebb lányukat játszó színésznő nekem nagyon üde és friss színfolt volt.

Miközben néztem, többször is párhuzamot vontam eközött és a The Good Wife között, és bizonyos dolgok nekem ebben jobban bejönnek.

Összességében nekem tetszett, de lehetnének egy kicsit bátrabbak is az írók. (és szívesen írok róla finálé-kritikát, ha gondoljátok)

winnie - 2015. 05. 02. 21:36

migtta: uhh, azzal nagyon, nagyon, nagyon leköteleznél. előre is köszi, ha összejön.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz