login |

2015/16 – Az NBC többi újonca (12-13-14-15.)

2015. 05. 11. 00:40 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: 2015/16, , , ,

Volt még pár NBC-s újonc, de azok nem kapnak saját posztot:

  1. Egyrészt most (is) bejelentették a Heroes Reborn-t, de erről már 2014/15-ös adatlap is készült, jó pár kommenttel, a helyzet csak annyiban változott, hogy van már szereposztása is.
  2. Másrészt ismét bejelentették az Emerald City-t. Amit tavaly is berendeltek pilot nélkül (2014/15-ös adatlap), hogy aztán elkaszálják, mert miután a csatorna a modern Óz-sztorit egy NBC-s Game of Thrones-nak álmodta meg és a készítő, Matt Arnold mellé felkért showrunner (Josh Friedman – Terminator: The Sarah Connor Chronicles) ezt is prezentálta pár szkript formájában, a csatorna hirtelen Dorothy-központúságot akart és kevésbé nagyszabású sorozatot. Kreatív nézeteltérések, kasza. (Pedig Budapesten forgatták volna.)
    Most ismét nekifutnak a szkripteknek, ezúttal David Schulner (Do No Harm) lesz a showrunner, de szereposztás és természetesen pilot még mindig nincs, csak 10 részes berendelés. Simán lehet, hogy 2016/17-ben kerül csak műsorra.
  3. Itt van még a You, Me and The End of The World című komédia, amit korábban a Sky1 rendelt be Apocalypse Slough címmel. Ez nyilván nálam 100%-os várási fokkal bír, de nem NBC-sorozat, a Sky1 tippre hamarabb fogja adni, szóval nem soroltuk ide.You, Me and The ApocalypseSzereplők: Rob Lowe (ő egy FOX-sorozat főszereplője lesz egyébként), Jenna Fischer, Megan Mullally, Mathew Baynton, Pauline Quirke, Paterson Joseph, Joel Fry. 10 részes, egy órás lesz, dramedy és természetesen apokaliptikus. Pár, látszólag egymással semmilyen kapcsolatban nem lévő karakterről szól (lázadó pap, tisztaságmániás cyber-terrorista, joviális bankigazgató, ötcsillagos tábornok, zavarodott árja), akik útja váratlan módon kereszteződik, amikor bejelentik, hogy egy üstökös fog nekiütközni a Földnek.
  4. És érdekes kísérletként kedden 22:00-kor érkezik a Best Time Ever with Neil Patrick Harris, ami egy élő, egy órás varieté lesz NPH műsorvezetésével. Jelenetek, szkeccsek, kandikamera, zenék és dalok, a közönség játszatása, vetélkedők, celebek, nyereményosztogatás, sztárvendégek és egy csomó meglepetés, mindez az angol Ant & Dec’s Saturday Night Takeaway alapján.

11 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2015. 05. 11. 01:19

Heroes Reborn: Mivel a Heroes-t végignéztem, ez is érdekel legalább 75%-nyira.

Emerald City: Már tavaly is érdekelt, most is, de mivel még semmi nincs róla, így nagyon nehéz belőni, ez a tipikus 50%-os.

You, Me and The End of The World: A téma nagyon is érdekes, de mivel brit sorozat és pap meg apáca van a szereplők között, így nem fogok 20%-nál többet mondani:)

Best Time Ever with Neil Patrick Harris: Erre viszont nagyon kíváncsi vagyok, már iszonyat régóta szeretnék egy jó kis varieté műsort, pláne az NBC-n! 3 éve már bejelentettek egyet, akkor abból nem lett semmi, most remélem összejön. Legyen 85%, mert nagyon lelkes vagyok, még ha angolul nem is igazán értékelem a humoros anyagokat, így könnyen lehet, hogy a felét áttekerem majd (a kandikamera jöhet, de az ilyen stand-upos dolgokhoz kevés az én angolom, azokat az AGT-ben is mindig áttekerem:)

Malachi - 2015. 05. 11. 04:38

hát, az NBC nekem 15-ből 14 nullázós. az új Heroes érdekel egy belekukkantás erejéig.

jtb - 2015. 05. 11. 08:57

erről a műsorrendről a 30 Rock 7×01 jut eszembe amikor Jack szándékosan hitvány műsorokat rendelt be hogy tönkretegye az NBC-t.

zolij - 2015. 05. 11. 08:59

15-ből pontosan nulla. Asszem az NBC nem az én csatornám.

winnie - 2015. 05. 11. 09:05

zolij: az enyém sem, de azért 15-ből legalább 13 vagy 14, még a coach is érdekel, csak nem várom semennyire sem, jön, amikor jön:)

Peter Wiggin - 2015. 05. 11. 09:19

Heroes Reborn: Talán az első évad végén egy dara, ha jók a visszajelzések, de Tim Kring nálam erősen értékcsökkentő tényező lett, 50%;

Emerald City: a szinopszis alapján az NBC-s GoT helyett lesz belőle egy NBC-s Once Upon A Time. Háááááát, innen szép nyerni, 40%;

You, Me and The End of The World: brit, nálam az ilyen élből 0%, de ez engem egy kicsit a Galaxis Utikalauz-ra emlékeztet, így kap 35%-ot.

Best Time Ever with Neil Patrick Harris: Ebből max. Youtube-video-k, bár NPH-t csípem, de akkoris 0%.

ProMixer04 - 2015. 05. 11. 10:56

Az eredeti Heroes-al az a baj, hogy fogalmam sincs hol hagytam abba. :D
Valószínűleg bedarálom egyben az egészet, mert az még megvan, hogy az első évadot iszonyatosan imádtam és még talán a 2.-at is néztem valameddig (talán a végéig).
A Reborn pedig az a sorozat, ami a legjobban érdekel az NBC felhozatalából. 95%

Emerald City-nél ez a csatorna “kevésbé nagyszabású sorozatot” akar téma eléggé elkeserítő. Pedig ha hozna egy GoT szintet, akkor simán siker lehetne.

A világvégés sitcom-ot talán bepróbálom.

baggio - 2015. 05. 11. 11:25

Az eredeti Coach nem volt amúgy rossz sorozat, érdemes kipróbálni, és ez menti meg nálam az NBC-t a 15-ből semmitől :) Jenna Fischer miatt úgy néz ki idén megint egy posztapok sorozatot várok majd a legjobban, csak véletlenül se olyan legyen, mint a last man on earth…

CyClotroniC - 2015. 05. 11. 14:59

Heroes:Reborn:
Egzotikumként talán, mert végignéztem, vagy közel végig, igazából az a durva, hogy már nem is emlékszem rá, de azt tudom, hogy az S1 után már dühített az egész, és az első szezon is max guilty pleasure volt csak. Előny, hogy fix 13 részes minisorozat, így talán lesz ezúttal íve is, hogy van végcél. 50%, de szerintem így is nagyvonalú voltam.

Emerald City:
Nagyjából az, amit tavaly is írtam hozzá, viszont a sok csere miatt méginkább érvényes: “Ha csavarnak az Oz sztorin még, akkor érdekes is lehet. Mint a Gregory Maguire regények estében mondjuk, ahol a varázsló egy gonosz diktátor, stb stb stb… Ebben rengeteg potenciál, de tényleg abszolút bármi lehet belőle.” Most ezt is 50%-ra tenném, mert megfoghatatlan, hogy mit akar az NBC.

You, Me and The End of The World:
Minden a karaktereken fog múlni, szóval még pilotkasza is lehet, de mint koncepció vakon simán kiérdemel egy 90%-ot. Eddig talán ez a legérdekesebb az NBC istállóból, még ha vendégpóni is.

Best Time Ever with Neil Patrick Harris:
NPH-t bírom, de így se több, mint 30-40%, mivel hetiben nézni nem fogom, de remélem kitermel majd életképes YouTube videókat rendszeresen.

DarylD - 2015. 05. 11. 15:31

You, me and the end of the world keltette fel legjobban ezek közül a figyelmem, eddig talán ebben bízok a legjobban egész upfrontsból.
Best Time Evert is tuti kipróbálom, mert bírom NPH-t, szerintem ügyes műsorvezető lesz.

TorrenteXY - 2015. 05. 12. 09:28

A You, Me and The End of The World igencsak érdekesnek tűnik, szuper szereplőgárdával, kap egy 90%-ot, a többi annyira nem hat meg. Talán a Heroes Reborn egy kicsit, de mivel a Heroes nekem első évados kasza volt, így nem fűzök hozzá nagy reményeket. Ja és az NPH varieté show meg teljesen hidegen hagy, youtube sorozat lesz néhány talán vicces szegmenssel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz