login |

Finálé előtt: The Returned

2015. 05. 11. 19:10 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: video,

Something bad gonna happen. Zár a másik A&E-sorozat, a Les Revenants feldolgozása, a nézettsége cseppet sem rózsás, így maximum a minőségével emelkedhetett ki. Az az igazság, hogy nekem még mindig nem sikerült elkezdenem, így passzolom, hogy mennyi a hasonlóság az eredetihez képest, a kibeszélőből nem nagyon derül ki az sem, hogy mennyire lett kedvenc, szóval maradnak ismét a kommentek, hátha valaki kitartott mellette: milyen lett?

A tovább mögött para fináléelőzetes, a többit pedig a finálékritikában, ha kapunk – tőlünk úgy tűnik, hogy nem lesz.

7 hozzászólás Ne habozz!

TheRoNiN86 - 2015. 05. 11. 19:56

Én nem láttam sem az eredetit, és nem is néztem a Resurrection-t sem, így nekem teljesen új volt az alapkoncepció, és nagyon kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle. Megnéztem minden részt, és eddig azt mondjam, hogy eddig alapvetően pozitív véleménnyel vagyok a sorozatról. Igaz az egész történet lassan hömpölyög, de még pont nem unalmas. A karakterek rendben vannak, részről részre mindenkiről egyre többet tudunk meg, a párbeszédek is elég jól sikerültek. Az egésznek összességében nagyon jó hangulata van. Volt egy-két epizód az évad közepén, amikor kicsit lejjebb ment a színvonal, de most a 9-es rész és remélhetőleg a finálé felteszi a koronát az évadra. Összességében eddig nálam 7/10-et simán megérdemel a sorozat.

kisanna - 2015. 05. 11. 20:36

nekem is bejött, kicsit emlékeztet a Leftovers-re, talán a hangulatában, de azt hamar megutáltam.
kíváncsi vagyok a para-részre:)

pff - 2015. 05. 11. 22:12

hétvégén daráltam le az eddigi részeket, nálam teljesen pozitív élményt adott. az eredetit én se láttam.

Szaby59 - 2015. 05. 11. 22:14

Én láttam az eredetit, ez történet szempontjából kb. 90%-ban ugyanaz többnyire még a neveket is meghagyták.
Kb. olyan mintha egy “remastert” néznék, de tetszett – bár a hangulat közel sem olyan nyomasztó mint a francia eredetiben, ott nagyon bejött a havány, majdnem szürkés színvilág. Ha másra nem legalább feleleveníti az eredeti sztorit a Les Revenants 2. évadára :D

Lemoni - 2015. 05. 11. 23:55

Amennyire pozitív volt a kezdet, olyan gyorsan lelohadt a kedvem. Giccses szenvelgés lett nulla izgalommal és még annál is kevesebb atmoszférával. Ahogy amerikai Móricka elképzel egy európai sejtelmes történetet. Végignézem ugyan, de kb. a 4 résztől már kínszenvedés.

deku82 - 2015. 07. 04. 23:33

Múlt héten a Resurrection 21 részét daráltam le, most pedig ennek a 10 epizódját. Ez jobban bejött, izgalmasabbnak éreztem a szálakat. Cserébe azt sikerült “lezárni”, míg itt teljesen nyitva maradt minden. 6,5/10-et adnék rá, de erősen hangulatfüggőnek gondolom mind2 szériát.

rary - 2016. 02. 27. 17:43

Én is “végigszenvedtem” rajta magam. Vagyis amikor elkezdtem egy-egy részt, akkor érdekelt, de nagyon nehezen vettem rá magam, hogy elkezdjem nézni az adott részt.
Az utolsó részben a Camillee-es szexjelenet vicces és szánalmas volt szerintem.
Illetve sajnálom, egyáltalán nem zártak le részeket benne.
6/10

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz