login |

ABC-előzetesek 2.: The Catch és Wicked City

2015. 05. 13. 11:20 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: 2015/16, video, ,

Az egyik sorozatban Mireille Enos szélhámosokat kapcsol le, míg őt is át nem verik, a másikban pedig Chuck Bass 80-as évekbeli nekrofil sorozatgyilkosként tombol, míg össze nem fognak ellene. A tovább mögött a The Catch és a Wicked City hosszú előzetesei. A sorozatokról információk a címkén.

9 hozzászólás Ne habozz!

Reeka - 2015. 05. 13. 13:08

Elsőre mind a kettő tetszetős. Főleg a The Catch, Mireille Enos miatt tuti nézős lesz, még szokni kell őt sminkben és szép ruhában :D

DonMaros - 2015. 05. 13. 13:21

A The Catch abszolút nem mozgat meg, a nagy vadász akit levadásznak sztori már rém unalmas. A Wicked City fog kapni egy esélyt, de mivel országos csatorna, így valószínűleg nagyon lebutított lesz a nekrofil dolog, talán ha a főgonoszt rendesen megírják lehet belőle valami.

winnie - 2015. 05. 13. 13:23

ha ilyen szempontból jön fel az országos csatorna kérdése, akkor nincs miért aggódni, a the following is megmutatta, hogy mennyit lehet durvulni. az abc pedig az american crime-mal mutatta meg, hogy mennyire nem csak tipikus országosokat lehet csinálni. szóval, ha a szándék megvan, akkor nem lesz baj. kérdés, hogy az meglesz-e.

DarkEagle - 2015. 05. 13. 14:04

Mindkettő kap egy esélyt. A The Catch CSAK Bethany Joy miatt. Mert egyébként rá se néznék! A Wicked City meg csak azért mert ahol játszódik sokat hozzáadhat.

DonMaros - 2015. 05. 13. 14:06

Próbálom nem előre leírni a sorozatokat, de ilyen trailerek alapján elég nehéz. Ránézek a szereplőkre és mindnek patikamérlegen kimért “mindenkinek bejön” feje van. A durvulásnál meg háááát…. Following kasza, de már az első évad után nyilatkozták, hogy vissza akarnak venni a vérből. A Hannibál csak azért nem kasza mert közös project. Nem hiszem, hogy mernek kockáztatni, pláne egy ilyen témával. Ha kábelen menne láthatnánk amint egy összeszurkált véres hullát dédelget a gyilkos. És ha komolyan bele akarnak menni egy ilyen ember lelki világába, akkor az ilyen jelenetek szükségesek. De hidd el, én örülnék a legjobban, ha valami király dolog sülne ki az egészből.

Thomas - 2015. 05. 13. 16:10

A The Catch nagyon nem az én sorozatom.
A Wicked City nem győzött meg a stílusával, meg nem mondom, hogy mindenképpen ilyen sorozatgyilkosos sorozatot szeretnék nézni, de a korszak miatt megkapja az esélyt, aztán majd meglátjuk. Remélem, sok zene lesz benne:)

CyClotroniC - 2015. 05. 13. 17:18

A The Catch nagyon nem az én sorozatom, az felejtős lesz, viszont a Wicked City (főleg mivel antológia) ezért jó eséllyel végignézős. Meglepően merész az ABC-től. Egy hátránya van így ennyi alapján: Chuck Bass nagyon semmilyen színész egy ilyen szerephez, plusz eszembe jutott róla kicsit a The Fall, és Jamie Dornan mellett meg aztán pláne.

AbyssR - 2015. 05. 15. 13:58

Ebben a Catch-ben van potenciál. Kérdés, hogy lehet-e ilyen koncepcióval folyamatosan húzni a nézőt, vagy pár rész után kipukkad a lufi.

Ez az 1982-ben vagyunk meg annyira nem jön be. Bár Erika Kristensen viszont a gyengém… hátha lesz egy kis nip slip:) miatta a pilotra maradok.

Timi - 2015. 11. 12. 21:17

Magyar feirat mikor lesz a Wicked City-hez tudja valaki??

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz