login |

Finálé előtt: CSI: Cyber

2015. 05. 13. 14:08 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Krimikhez nem nagyon szoktam “finálé előtt’ posztokat készíteni, de a CSI: Cyber nem biztos, hogy kap tőlük fináléírást, mert még a CSI-rezidens Casey Novak is elkaszálta. Nyilván azért sokan maradtak a sorozattal, ezért megkérdezem, hogy javult a színvonal, vagy akinek az elején bejött, annak a folytatással sem lesz baja? Vagy végképp értékelhetetlen a sorozat?

Mondjuk azt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy (legalábbis ezt látom a produkciós számokból) a részek teljesen random mentek, nyilván a legjobbakat vették előre. De míg a szerdai dupla évadzáró egyik fele a 7. epizód lesz, a másik fele a valódi 13. Szóval a tovább mögött a 2 nap alatt 3 résszel jelentkező CSI: Cyber fináléjának előzetese, melyben az egyik főszereplőt fenyegeti veszély.

5 hozzászólás Ne habozz!

Casey Novak - 2015. 05. 13. 14:58

El bizony, úgy, hogy a lába nem érte a földet :D
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vannak-e róla igazán pozitív vélemények, főleg az egész évadot egyben tekintve.

Diego - 2015. 05. 13. 15:27

Én nézem, és baromira bejön:D
Miami után jó végre újra CSI-t nézni :D

Ossis - 2015. 05. 14. 10:41

nekem tetszik. Valahogy a hangulata olyan mint az anyasorozaté, magával ragad és nem tudom abbahagyni :)

magrat - 2015. 05. 16. 21:50

nézem, de elég borzasztó. Egyszerűen ezt a cyber dolgot nem nagyon lehet az eredeti helyszínelős díszletre ráhúzni. Míg az ujjlenyomatozást meg az egyéb nyomkeresést és elemzést lehetett élvezhetően klippesíteni, addig a blackhateskedést nem. Mert kódok futkosása a képernyőn max egyszer vagy kétszer lehet izgalmas, de egy egész sorozatban….
a másik, hogy kicsit olyan mint egy oktató film. minden részben feldolgoznak egy mai cyber jelenséget (fb, uber, wow, stb.) ês erről oktatnak hogy milyen veszélyeket rejt. kb mint valami magyar rendőrségi film…. na jó nem annyira :)
+mintha a legutóbbi részben egy szálat nem fejtettek volna meg…spoiler? ki ütötte le a fekete srácot???? nekem nem egyértelmű, hogy az aktuális rossz fiú.

nem tudom miért nézem!!

magrat - 2015. 05. 16. 21:54

jah, és nem értem, hogy a cyberes nyomozásokhoz miért kell mindig, hogy hulla is legyen… a legtöbb rész simán működött volna hulla nélkül is. + sokszor még mellékes is volt, hogy ki volt/lett a gyilkos…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz