login |

8 hozzászólás Ne habozz!

CyClotroniC - 2015. 05. 14. 12:32

Mivel 7 perc és kórházas, így végigtekergettem, igazából nem láttam benne semmi olyat, ami miatt megváltozott volna a véleményem a műfajról. Hozzáteszem, hogy nem tűnt igénytelennek, bár kicsit hatásvadász néhol, de annyira hidegen hagy az egész, hogy ez totál 0%.

Zyta - 2015. 05. 14. 13:37

Kosz nem, ha korhazast akarok nezni, folytatom a GA-t.

Niko - 2015. 05. 14. 14:01

Nem szimpatikusak a szereplők, maradok én is a GA-nál.

carpenter - 2015. 05. 14. 14:26

Huh, ez extra szemetseg a CBS-tol, hogy pont egy ilyen unalmas pilotbol csinal egy ilyen hosszu elozetest, csak a teljesseg kedveert neztem vegig.

Ez nagyon nem az en mufajom, Grey’s-bol szerintem egy is tul sok, nem kell megegy. Remelem minel hamarabb kaszaljak az egesz Chicago franchise-al egyutt, hogy valami erdekesebb kerulhessen a helyebe.

Thomas - 2015. 05. 14. 14:34

A szereplők nekem sem valami szimpatikusak sajnos, emiatt még mindig ez a legkevésbé várós új kórházas sorozat, pedig lenne benne lehetőség, az biztos. Az tűnt még fel, hogy milyen szűkösnek tűnik a tér, ahol a betegeket kezelik, de emiatt van is egyfajta hangulata az egésznek. Meg amiatt, hogy nem ultramodernnek tűnik a díszlet, hanem réginek:)

AbyssR - 2015. 05. 14. 16:28

Nem is emlékeztem arra, hogy Guzman pösze :)
Amúgy meg: kórházas, műtünk, közben szappan, ER, közben szappan, folyosón beteget tolunk, közben szappan…Booooring….

Shannen - 2015. 05. 14. 18:57

ER anno nagy kedvenc volt, és most az előzetes elején kicsit felcsillant a remény, hogy kapunk valami hasonlót, de sajnos hamar kiderült, hogy erre felesleges várni. A pozitívuma, hogy a sürgősségi hangulat meg van, de ezenkívül minden más csak ront az összképen. Kapunk egy halom újoncot, akikkel a kliséken kívül nehéz bármit kezdeni, nagyjából minden karakter unszimpatikus, és hatásvadász egy csomó helyen. Valahogy nem áll össze egybe az egész. Ez mondjuk kár, szívesen néznék valami ütős, értelmes kórházas sorozatot, mint mondjuk amilyen az ER első fele volt.

Llew - 2015. 05. 15. 20:06

Vicces, hogy sürgősségiről szól, közben úgy csinálnak mintha le lennének lassulva. Inkább újra nézem a Vészhelyzetet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz