login |

Castle: vége a 7. évadnak (dupla kritika)

2015. 05. 15. 14:50 - Írta: Neoprimitiv

39 hozzászólás | kategória: 2014/15 finálék, kritika,

Rendhagyó évadzáróhoz rendhagyó poszt jár. Amikor winnie meghirdette, hogy kiadó, először senki nem jelentkezett, aztán sherlock20 (aki az évadnyitót átvette tőlem) és én is egyszerre dobtuk be a kalapot a ringbe. Így aztán abban maradtunk, mindketten megírjuk a véleményünket a Castle 7. évadjáról.

Arról a 7. évadról, ami a finálé sugárzásakor még úgy tűnt, lehet, hogy egyben a sorozat befejezése is lesz – ez volt az oka, hogy én is beneveztem. Azóta már kiderült, hogy lesz 8. szezon, de most nem visszakozhattam, így most két véleményt is olvashattok egy cím alatt, az enyémet és sherlock20-ét (klikk a nevére).

Neo:

A szezonfinálé egyértelműen lezárása volt az eddigi hét évnek. Egyrészt mert készítők közül három meghatározó személy is távozott az évad végével. (Andrew Marlowe, az eredeti ötletgazda-showrunner, társzerzője-felesége Terri Miller és az idei évadra főnökké előléptetett David Amann.) Marlowe érezhetően szeretett volna szépen búcsúzni, most nem erőltette a “nézők szeretik, ha frusztrálják őket”-hülyeséget.

Másrészt a két főszereplő sem tolongott a hosszabbításért, ezért a finálé tökéletesen megfelelt volna sorozatzárónak is. Így aztán kaptunk egy viszonylag normális heti ügyet és annyi szélesvásznú hűségnyilatkozatot, amennyit a képernyő elbírt.

A tovább mögött folytatom némileg  spoileresen, majd pedig sherlock20 véleményét is olvashatjátok.

Persze nem a Castle-ről beszélnénk, ha nem lett volna megint egy Hatalmas Dráma. Ahogy tavaly Beckett-nek írtak gyorsan egy exet a semmiből, idén a harmadik változatát kaptuk meg annak, miért lett író Castle? (Szenilisek előnyben.)

A pavlovi szinten kondicionált nézők megkapták a kötelező triggereket is: hinta – nagy sorskérdés, always – lamúr. Búcsúzóul a készítő még visszalőtt egyet a kritikusaira: Beckett meghallgatásán szépen a fejére olvasták az összes hülyeségét, amibe az évek alatt a szerzők a belerángatták és amelyeknek soha, semmilyen következménye nem volt. Meg is lepődtem, hogy csak nem lesz valami váratlan fordulat? De nem, Beckett egy “f*ck you, én vagyok Miss (illetve már Mrs) Tökéletes Zsaru” –kiselőadással lerendezte a dolgot és ezzel helyreállt a világegyetem rendje.

Ez a rend nem billent ki az évad során sem. Az elején (nagyjából az esküvőig) voltak apró jelek, hogy talán a showrunner-váltás nem csak egy névtábla cserét jelent, de aztán maradt minden a megszokott mederben. Castle talán egy kicsit kevésbé volt idegesítően hülye, de még ebben sem vagyok biztos. Idén először több rész is volt, amit végig se néztem, ha már az elején bosszantott valami, szóval lehet, hogy csak a kímélő menü miatt nem rontottam el vele a gyomrom.

A mellékszereplőknél változatlanul azt gondolták, hogy ha valamelyikük egyetlen részben egy kicsit többet szerepel, akkor az elég – részemről mostanra az egész gárdát kidobhatnák és elzavarhatnák Beckett-éket Burundiba nyomozni, senkit sem hiányolnék. Na jó, Perlmutter-t talán, de ő még csak nem is állandó.

A jövő? A fene tudja. Sajnálom, hogy nem ért itt véget, ha nem is egetverő, de legalább stílusos befejezés lett volna. A két új showrunner (Terence Paul Winter és Alexi Hawley) dolgozott már a sorozatban, nem most ismerik meg, de nem hiszem, hogy nagy változást hoznának. A mostani nézők ezt a struktúrát, ezeket a semmit sem jelentő nagy drámákat, ezeket a negédes ünytyüm-bünytyümöket várják, a többi néző meg már lelépett.

A csatorna sem hiszem, hogy változtatni akarna a szindikátusi fejőstehén formulán. Így aztán a legnagyobb kihívás szerintem az lesz a számukra, hogy miképp maradjon minden változatlan a fináléban belengetett Nagy Változások dacára.

sherlock20:

Az évad első két része után született kritikámban említettem, hogy halványan talán látszódik a fény az alagút végén, azaz talán a showrunner-váltás elég lesz arra, hogy a sorozat – ha nem is teljes mértékben, de halványan felsejlően – visszatér az első évadok minőségéhez és hangulatához.

Hát nem volt igazam. Ha valaki már kaszálta, továbbra sem érdemes visszatérni. Neoprimitiv évadot átfogó kritikája után én kicsit az egyes részekből szemezgetnék, mit is kaptunk idén.

Az évad során apró javulások észlelhetőek voltak – pl. amit Neoprimitiv kolléga többször is hiányolt, hogy látszódjon már, hogy Castle és Beckett egy pár, az idén látszódott, látszadozott. A heti ügyek közül is több érdekesebb akadt, mint az elmúlt években. Kiemelném a repülős részt az évad végéről – bár sejthető volt a gyilkos, mégis jó volt látni megváltozott – emelkedett – környezetben a nyomozást. Főleg, hogy ebben részben a társa Alexis volt, és Beckett csak telefonon keresztül tudott bekapcsolódni az eseményekbe.

Illetve egy rész erejéig visszarepültünk az első évadok hangulatába, egy alternatív valóságba, ahol Castle és Beckett nem találkoznak, aminek következménye, hogy Beckett karrierje felszállóban, míg Castle az elfeledett írók sorát gyarapítja. Önjelölt detektívünk ennek az álomnak a hatására gyorsan el is vette Kate-et. Elég ronda CGI-panel előtt… De legalább nem húzták el ezt a szálát.

Az évad egyik „attrakciója” volt, hogy Castle pár részen át magánnyomozóként tevékenykedett egy NYPD-től való eltiltás után. Ez a felállás szült pár érdekesebb momentumot, de pár rész után rövidre is zárták a dolgot – ennél több talán nem is volt benne, bár nem használták ki a felállásban rejlő ziccereket.

3XK is visszatért az évadban a szokásos dupla rész keretében. Voltak benne előre kiszagolható húzások, összességében az elmúlt évek jobb dupla részeihez tartozik az idei.

Na de… Az aktuális „átívelő szál”, a “Hol is voltam?” és “Mit csináltam?”- nagy rejtélye és a feloldása… Ekkora marhaságot szerintem nem sok írógárda hozott még össze. Igazából saját magukat vitték be a susnyásba az előző évad végével, nem is tudtak sérülések nélkül kijönni az ezzel foglalkozó epizóddal. Nagyon nem. Valami nagyot akartak húzni, ami sikerült is – csak nem úgy, ahogy akarhatták. Mindenképp az évad mélypontja az a rész. Lehet, hogy jobb is lett volna a süllyesztőben hagyni az egész történetet.

És végül a fináléról. Nem volt rossz, olyan 7/10. Talán jónak is mondható. Sima heti ügyet kaptunk kicsit megspékelve Castle múltjával. Szerencsére most nem gurult el az írók gyógyszere, nem kaptunk irreális pszichoanalíziseket a múltban történtek jelent befolyásoló hatásairól.

Mindenesetre én is azt éreztem, ami Neoprimitiv is, a készítők nagyon nem bízhattak a folytatásban, semmi cliffhanger, csak egy kellemes közös tószt a végén. Nem is baj. Egy kiskaput azért hagytak maguknak Beckett karrierlehetőségeivel, akár a teljes reboot is kivitelezhető innen. Meglátjuk, mit kezdenek ezzel ősztől a 8. évadban, ismét egy showrunner-váltást követően.

39 hozzászólás Ne habozz!

a Kati néni - 2015. 05. 15. 15:02

Nathan Fillion sármjának kopásával egyenes arányban lesz oda Castle élvezeti értéke. (Figyeltétek, hogy az első évad óta mekkora pocakot eresztett és hogy mennyire “fityeg” már az arca? :O, szörnyű.)

Enzo - 2015. 05. 15. 15:53

a névre klikkelős “sherlock” anchor-tag a főoldalon nem működik, csak a posztot megnyitva :) just sayin’

Neoprimitiv - 2015. 05. 15. 15:55

Enzo: az anchor csak a cikken belül működik, persze, hogy a főoldalról nem nyílik meg.

Beregi Attila - 2015. 05. 15. 16:33

akármennyire is bírom Fillion-t, és egész jó 40 perc volt hetente a sorozat, nem bántam volna, ha ez lett volna az utolsó rész, szépen lezárva.

azt meg, hogy beckett, mint szenátor, nem is értem, honnan a frászból vették az írók. tényleg nem tudnak már mit kitalálni…
na mindegy, ősszel meglátjuk :)

DarkEagle - 2015. 05. 15. 18:11

Jó lezárás lett ez a finálé, leszámítva hogy ez nem lett lezárás. :D Bár ha ősztől reboot lesz, amit kétlek de titkon remélek akkor lezárás. Amikor bejelentették Kate új állásajánlatát konkrétan felvisítottam hogy: “Te Úr Isten!!!” Végre láttam értelmet abban, hogy miért szenvedtünk ennyit. Őszintén szólva a legjobb megoldás az lenne ha elfogadná az új állást mert így Castle elég nehezen kerülhetne mellé, a srácok amúgy sem akarnak nagyon maradni a sorozatban ugye szóval ja. Mint anno a Mentalista 6. évadának felétől csinálhatnának itt is egy reboot-ot. Leszámítva hogy a Castle a nyomába sem ér a Mentalistának, ott még a legrosszabb rész is simán veri az itteni legjobbat. Arról nem beszélve hogy ott mennyivel kedvesebben bántak a karakterekkel nem facsatrák ki őket teljesen mássá, mint amik voltak. Szóval én kíváncsian várom hogy mit alkotnak jövőre mert 2 állás lehetőség is fel van dobva Backett-nek ami felkavarhatja az állóvizet de mint tudjuk az amcsik nem szeretik a változatosságot. :D

Viszont a 3. évad óta nem láttam talán ilyen jó évadot. Ez persze nem azt jelenti hogy egyenértékű a 7. évad az első hárommal csak annyit jelent hogy sokkal jobb mint a 4-5-6. :D

Csilla0422 - 2015. 05. 15. 18:45

Csokonai már mikor megírta: Csalfa, vak Remény!

Ezzel mindent elmondtam az évadról. Tényleg zárás jellege volt és csak a közös gyerek hiányzott. Talán majd jövőre! :)

DarkEagle - 2015. 05. 15. 19:25

A gyerek témát én is vártam kicsit de valószínű, hogy jövőre lövik el. :D

glarion - 2015. 05. 15. 19:30

Beregi Attila: Beckett politikai karrierjére volt már utalás az időutazós részben korábban, tehát nem a semmiből találták ki…

Neoprimitiv - 2015. 05. 15. 19:38

DarkEagle: hááát, embere válogatja. Nekem az, hogy Beckett politikus akarjon lenni (utálja a nyilvánosságot, a reflektorfényt, a háttéralkukat, a képmutatást, kihagytam valamit?), Castle-t pedig harminc éve kísértse egy gyilkosság, de azért vidáman viccelődjön vele (első évad), szóval nekem ezek éppen eléggé kicsavart karakterek voltak.

Beckett politikusi karrierje az időutazós rész óta téma, de éppen az említettek miatt már akkor is abszurdnak tartottam. Csak azért nem írtam a posztban, mert már hozzászoktam, hogy az írók mindig az éppen aktuális ötlethez tartozó hatalmas lelket töltik a karakterekbe, függetlenül a korábbiaktól. Persze az, hogy szimpla nyomozóból rögtön kapitány legyen (kiváló vizsga eredménnyel, hogy máshogy), az se piskóta.

ALDO - 2015. 05. 15. 20:08

Én az ötödik évad után függesztettem fel a nézését. Nem kaszáltam, csak egy idő után lassan megfeledkeztem róla. Bekerült a majd szinkronizálva folytatom kalapba. Az utolsó rész, amit láttam valami olyasmi volt, hogy egy stáb forgat a kapitányságon. Az olyan unalmas és lapos volt, hogy elvette a kedvem egy időre a folytatástól. Ahogy elnézem a hozzászólásokat egy csak rosszabb lett a 6. 7. évadra és még a legnagyobb rajongóknál is leverték a biztosítékot. Már a készítők is leléptek, a színészekkel is nagy nehezen sikerült megállapodni, nem tudom minek erőltetik.
Megint ott tartunk, hogy a Forever tökéletes utód lehetett volna.

sherlock20 - 2015. 05. 15. 23:41

Érdekesség, ha az ember graphtv-n megnézi a grafikákat, hogy alakulnak az imdb pontszámai egyes részeknek, igazából a 2-7. évad egy szinten mozog, és az elsőt értékelték a legkevésbé.
http://graphtv.kevinformatics.com/tt1219024

dragon1986 - 2015. 05. 16. 09:35

Amikor megláttam frìnge ügynököt arra vágyom , hogy valami párhuzamos világba kerüljön Beckett :D

LaCRossE - 2015. 05. 16. 14:20

Jó, hát amikor a legeslegrosszabb Castle rész is 7.6 pontot kapott, ott nincs mit mondanom. :D

Memari - 2015. 05. 16. 18:58

Amikor B fejére olvasták a dolgait kíváncsi voltam, h mi lesz. B-nek új munkát kell keresnie? De nem ő lett volna, ha nem vág vissza. Aztán az arra való reakció után vmi Broyles ügynökös munkalehetőségen kattogtam, de h pont szenátor legyen??? Annyira idegen tőle. Sőt, kapitányként (igaz Castle és anyunak való igazságszolgáltatás nélkül) sem volt öröm-boldogság az élete. Na mindegy.

Az utolsó 2 rész végén is pezsgőzés volt, mind a 2x picit furának tűnt, csak már a rég belebegtetett baba téma miatt vártam volna utalást, de nem történt meg.

Ha itt lett volna vége még szép búcsú is lehetett volna.

Zora - 2015. 05. 16. 21:36

Hát, én leírtam a véleményem az utolsó részről az előző kritikához.
Az évad meg? Elmegy. De már csak kelletlenül…

Az a graphtv oldal csúcs! Megnéztem pár sorozatomat rajta.

Neoprimitiv - 2015. 05. 16. 22:15

A graphtv oldalon a számomra inkább az volt a meglepő (vagy tanulságos), hogy mennyire lecsökkent a válaszolók száma az idei évadban.

Azon, hogy egyenletesnek mutatja a minősítést, nem csodálkozom: a Castle-nek van egy rendkívül zajos és aktív rajongócsoportja, amelyik bárhol, bármilyen szavazásban aktivizálható (ld. PCA) és kizárólag az awsome-epic-fantastic jelzőket ismeri.

Igazából az a vicces, ha az ember visszanéz egy régóta működő fórumon kommenteket. Ilyenkor derül ki, hogy azért a rajongók sem akkora hülyék, amilyennek látszanak – némi távolságból már ők is lelkesen szidják a régebbi évadok gyenge részeit, még akkor is, ha ugyanők az adás után kötelező elragadtatásukat fejezték ki.

karit - 2015. 05. 18. 20:13

Neo: “már hozzászoktam, hogy az írók mindig az éppen aktuális ötlethez tartozó hatalmas lelket töltik a karakterekbe, függetlenül a korábbiaktól.”

Én évek óta úgy nézem, mint egy antológiát, amiben valami miatt mindig ugyanazok a karakterek, csupán a jellemzőik fluktuálnak véletlenszerűen egy hullámfüggvény valószínűségi skáláján.

Így valamennyire szórakoztató. Remélem, a nyolcadik szezonzárót is Marlowe fogja írni vendégként, és abban végre megválasztják Beckettet az első női elnöknek. Vagy inkább Hillary alelnökének; kell valamit hagyni a kilencedikre is.

sherlock20 - 2015. 05. 20. 17:10

karit, a 9. évad valószínűsége reálisan kiindulva az idei évből gyakorlatilag nulla.

esőjáró - 2015. 05. 22. 19:23

Hát ehhez azért elég sok sör kell majd…

Sanna - 2015. 05. 24. 09:14

bevallom néztem én is tovább a részeket, de már nem azzal a lelkesedéssel, mint korábban, és az is igaz, hogy bizony voltak olyan hetek, mikor egyáltalán nem is néztem meg az aktuális részt, csak jóval később, és sajnos nem hiányzott a sorozat…:(

ennek ellenére megnéztem a részeket, és összességében nem volt olyan rossz ez az évad

végre lezárták a 3xk szálat, de máig állítom, hogy ezt hamarabb is lezárhatták volna

Castle eltűnése, és annak feloldása a fináléban eléggé marhaságra sikeredett, ahogy sherlock is írta, nagyon akartak húzni, de nem így

nagyon buta történetszál volt ez számomra, buta feloldással, nagyon fura volt látni, hogy sem Beckett sem Castle nem ment a történet után, mégiscsak 2 hónapra tűnt el! szerintem az a B. és C., akit az első évadokban ismertem meg mindent megmozgatott volna, hogy kiderítse ennek a 2 hónapnak a történetét, nem pedig hagyni az egészet

hogy C. miért lett író, szintén kicsit a semmiből jött, ez a szál akár érdekesebb is lehetett volna, és lehetett volna rá építeni egy jó szálat, ha nem most találták volna ki

valóban látni lehetett, hogy nem készültek folytatásra, a finálé sorozatzárónak is elmehetett volna

azt hogy most B. szenátor akarjon lenni?? szintén szembemegy a karakterrel akit eddig ismertem, ha nagyot akarnak akkor szenátor lesz majd, mint a hős Beckett, aki mint tudjuk többre hivatott, mint aminek látszik

vagy lesz kapitány valahol…(most akkor Gates helyett ő lenne majd???…valamikor??)

mindegy annyira nem várom az új évadot, a részeket valszeg nézni fogom majd, ahogy idén is

esőjáró - 2015. 05. 24. 14:47

Azért voltak az évadzáróban vidám pillanatok, mi konkrétan felröhögtünk, amikor előjött az “ezért lettem író” vonal. Az a tippünk, hogy strigulázzák, és az ötödik verziónál sör. :D

//off
Ajánlanátok valami jót? Harmadszor nézzük újra a Burn Notice-t, de azzal sem lehet a végtelenségig kihúzni…
//on

Caprioly - 2015. 05. 28. 13:27

Szerintem ez az évad sem volt túlságosan jó. Voltak fénypontjai, pár szórakoztató ügy de egyszerűen továbbra sem akart visszatérni az a fajta érdeklődés ami az első 4 évad alatt lázban tartott. (ki a gyilkos, mi lesz Beckettékkel stb.). Most már csak azért nézem hogy megtudjam hogyan fogják lezárni egy hajdanán remek és szórakoztató de borzasztóan eltorzult sorozatot.

Persze az idei évad ügyeiből is volt jó pár amik miatt egyenesen kínosan éreztem magam. Úgy értem: láthatatlan ember? Komolyan? Pedig a sorozat még fénykorában tisztázta hogy valamennyire a valóság keretein belül mozog, és ezért volt érdekes mert ezen kereteken belül is képes volt érdekes részeket felvonultatni. Castle eltűnését meg kb. akkor érdektelennek találtam amikor eltűnt, a magyarázat meg pont ugyanolyan semmitmondó baromság lett amilyennek vártam.

A repülős epizód még azért érdekes volt, mert az képes volt a valóság korlátain belül egy érdekes ügyet kreálni, de végül maradt minden ugyanúgy kiszámítható. A legnagyobb negatívuma a résznek egyértelműen az volt hogy sikerült talán végérvényesen megutáltatniuk velem Alexis karakterjét. Eddig csak aranyosan volt tökéletes, megvoltak a maga kis hibái és fóbiái de mostanra ő lett Miss Tökély aki nemcsakhogy képes volt a saját elrablását úgy kezelni mintha csak a telefonját lopták volna el hanem még képes higgadtan gyilkosokkal tárgyalni és rávenni őket hogy adják fel magukat.

3XK karakterének a visszahozatalával pedig nem tudtam mit kezdeni. A készítők most komolyan azt akarták velem megetetni hogy Castle és 3XK között egy éveken át húzódó párbaj volt, mely arról szólt hogy ki az okosabb? Mert nem sikerült. Castle lehet hogy eszes de egyáltalán nem zseni, soha nem volt az 3XK pedig egy figyelmetlen elővigyázatlan balfék. Sokat elmond a vele kapcsolatos véleményemről ha azért akartam hogy meghaljon mert idegesített és meg akartam tőle szabadulni nem pedig azért mert fenyegetést jelentett a főszereplőinkre. MErt ugyebár a sorozat főszereplőire SEMMI sem jelent veszélyt. Atom bomba? Fejlett bűnszervezetek? Profi bérgyilkosok? Űrlények? Szabadúszó titkosügynökök? Terroristák? Katonai drónok? Láthatatlan emberek? Tömegpusztító biológiai fegyverek? Ugyan már…

Az évadfinálé minőségéről pedig sokat elárul hogy észre se vettem hogy ez egy finálé akar lenni. Azért ez teljesítmény.

Neoprimitiv - 2015. 05. 30. 06:43

Az első komoly változás a jövő évadra: Penny Johnson Jerald-nak megköszönték az eddigieket, és agyő.

“To my Castle fans around the world, as of late yesterday I am surprised and saddened to learn that I will no longer be a part of the Castle family. Thank you all for your support and love. Hugs from PJJ”

Eddig sem sok vizet zavart, gyakorlatilag semmit sem kezdtek vele Marlowe-ék (vele sem), de azért szar lehet egy visszatérő sorozatból ukk-mukk-fukk lapátra kerülni.

esőjáró - 2015. 05. 30. 15:20

Mi van????? Ez azért meredek egy kicsit…

Memari - 2015. 05. 31. 22:19

Netán a szenátorság helyetti alternatíva, h kapitány lesz?

Neoprimitiv - 2015. 05. 31. 22:52

Memari: ez eléggé adódik (azt, hogy a politikai pálya miért volt eleve egy abszurdum Marlowe-tól, már kitárgyaltuk), de akkor is fura ilyen rapid módon. Azt tudom elképzelni, hogy az évad, de legalább is az első fele valamiféle flashback lesz.

Ugrunk egy jó nagyot az időben (minimum fél, de inkább egy évet), Beckett már kapitány és az ügyek visszaemlékezésként kerülnek elő az eltelt időszakról. Különben nehéz lenne kihagyni a kinevezés-jótanácsok-eskütétel-gratuláció vonalat. Ráadásul PJJ tweetje szerint a távozása végleges, tehát még pár epizódnyi visszatérő szereplőként sem számolnak vele.

Gates nem fog hiányozni, de az érdekel, hogyan oldják meg az írók az átmenetet. Nálam ezzel sikerült jó pontot szerezniük, már önmagában az esemény, hogy érdekel. A rajongótábornál nem tudom, milyen hatása lesz, ott egyelőre inkább a fújolás megy.

Kebelbarat77 - 2015. 06. 13. 10:10
Neoprimitiv - 2015. 06. 13. 10:42

Kebelbarat77: már frissítették a posztot (egy nappal a megjelenés után mindig megteszik), hogy a nagyon tájékozatlan látogatóknak is egyértelmű legyen: a mediamass egy Hírcsárda jellegű viccportál, csupa kamu hírrel. :)

A poén, hogy van egy csomó adatbázisból generált hírük, amelyikbe bárkit, akire rákeresnek, automatikusan behelyettesítenek. Pl. XY halálhírét költötték, megműtötték a kutyáját, ő lett a legjobban fizetett színész, az év embere, stb. :)

Neoprimitiv - 2015. 06. 19. 21:40

Úgy látszik, az új showrunnerek tényleg komolyan felforgatják az eddigi kedélyes pocsolyát. Két új állandó szereplő is érkezik. Igazából csak visszatérők, nem minden részben lesznek benne, de akkor is komoly váltás, főleg Gates kiírása után.

http://tvline.com/2015/06/19/castle-season-8-new-series-regular/

Neoprimitiv - 2015. 06. 23. 05:53

Itt tartunk most:

TVLine, 06.19:
“TVLine has learned that the stalwart procedural is casting the role of Hayley, a quick-witted, free-spirited former LAPD cop who now works as a security specialist and is not afraid to cross lines to get things done.
The role being cast is a fractional series regular, meaning she would by no means appear in every episode. Specifically, Castle is eying African-American or Hispanic actresses in their late 20s to play the part.”

TVLine, 06.22:
“let’s just rip the Band-Aid off and let the Internet take it from there: As Season 8 gets underway, Rick will be spending a lot of time with Hayley.”

Net hisztéria a köbön már beindult.

Memari - 2015. 06. 23. 18:44

Új szereplők: Már alig várom! (vicceltem)

Berann Morak - 2015. 07. 06. 14:20

Egy ideje már készülök, hogy írok valamit erről az évadról. Hirtelen ez ugrik be:
– 7×06 nagyon tetszett
– C egyik legelképesztőbb mondata: I went to the gym
– Végre kimondták, hogy Beckett egy modell zsaru
– Az évadzáró elég gyenge lett (főleg, hogy Perlmutter-t kihagyták)

Új szereplők, minek??? A meglévőkkel sem tudnak mihez kezdeni.
Volt már szó arról,hogy ez lesz az utolsó évad?

Teen Choice Awards-ra jelölték a sorozatot és NF-t.

Ha már a 100. rész után készítettem Beckett-ről egy videót, gondoltam a 150. rész után is ezt teszem. A 7 évadot ledaráltam, már csak a szerkesztésnek kell nekiesnem. :)

Kebelbarat77 - 2015. 07. 28. 07:18
esöjáró - 2015. 08. 13. 15:50

Évadnyitó sörözés a Beckettsben valamikor szeptember elején?

Neoprimitiv - 2015. 08. 13. 16:20

Részemről rendben, de az évad majd csak 21-én kezdődik :)

esöjáró - 2015. 08. 13. 20:33

Akkor szeptember 24. csütörtök? Valamiért csütörtökönként szoktuk tartani, de már nem emlékszem az okára. :D

Neoprimitiv - 2015. 08. 13. 20:52

szerintem azért, hogy a kedd hajnali letöltést már mindenki meg tudja nézni addigra :) (Boldog békeidők, amikor még felkeltem hajnalban miatta és kedd reggel már tele volt kommenttel a kibeszélő…)

Akkor 24-e!

esőjáró - 2015. 08. 14. 08:57

Ezesetben:

Évadindító sörözés szeptember 24-én, 19:00 órától a Becketts Irish Bar-ban (Liszt Ferenc tér 11).

Mindenkit szeretettel várunk. :)

Berann Morak - 2015. 09. 03. 16:11

a 150. rész tiszteletére készített Beckett videóm, ha valakit esetleg érdekel :
https://www.youtube.com/watch?v=W9IecSNn6mY

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz