login |

Pilot: Supergirl (pre)

2015. 05. 22. 21:15 - Írta: CyClotroniC

87 hozzászólás | kategória: 2015/16, kritika, pilot-mustra,

– Guardian angel or human wrecking ball…
– WHAT?!?!

Az olvasóktól is kapott bőven hideget, meleget Supergirl az első karakterkép és a több mint 6 perces trailer alapján, és bár nincs szupererőm, le merném fogadni, hogy ez a trend és a megosztottság a kiszivárgott pilot után is folytatódni fog.

Hogy a véleményemet a helyén tudjátok kezelni, leszögezem, hogy bár bírom az egyedibb képregényeket és feldolgozásaikat, sosem voltam sem DC-, sem Marvel-őrült, így a filmekkel és a sorozatokkal is végig felemás viszonyt ápoltam, többnyire elszórakoztatottak, de egyikük sem lett alapvetés nálam idáig.

Ennek köszönhetően kimaradt a részemről a CW és az ABC kínálata is és csupán csak a Daredevil győzött meg eddig igazán, bár a Gothamet még elnézegetem guilty pleasure-ből meg némi nosztalgiából, pusztán azért, mert a Batman-univerzum rosszfiúit legalább annyira szeretem, mint az eredettörténeteket.

Jogos a kérdés tehát, hogy miért pont a Supergirl körül próbálkozom, ami ráadásul egy “öregesnek” tartott, kommersz csatornára, a CBS-re érkezik, de bármennyire meglepett még engem is, a meglehetősen vegyes visszajelzéseket kapott trailer simán elnyerte a bizalmamat, a pilot első fele pedig csak továbbnövelte azt, hogy aztán az utolsó negyedóra kellően megnyirbálja újra az optimizmusomat.

Az a helyzet ugyanis, hogy Kara és az őt alakító Melissa Benoist simán levett a lábamról a szomszédlány rutinnal és töretlen lelkesedésével, másfelől viszont az intergalaktikus összeesküvés a rengeteg űrbűnözővel és olcsó CGI-jal végtelenül hidegen hagy, és csupán az első epizód alapján lehetetlen lenne megmondani, hogy hol is lesznek pontosan az arányok.

Komolyabb előismeret hiányában cameókban, képregényes és geek utalásokban a hozzászólók szakértelmére vagy esetleg egy alternatív kritikára kell majd szorítkoznotok, laikusként viszont tényleg az a helyzet a Supergirllel, hogy Karát rettenetesen könnyű szeretni, a háttérben húzódó kavarás iránt viszont meglehetősen nehezemre esik lelkesedni egy kicsit is.

Ahogy azt megszokhattuk, brutál sok expozíciót és háttérinfót kaptunk, nem mindig a legelegánsabb tálalásban, cserébe viszont viszonylag sok arcot sikerült bemutatniuk, és bár instant kedvenc mellékszereplőt még nem sikerült találnom, Calista Flockhart főnökasszonyán kívül irritálót sem.

– Where’s my cape?
– Capes are lame, tell your cousin I said so.

Az apró civil pillanatok, a zöldfülű jótevő gyermeki lelkesedése, a helyenként frappáns egysorosok vagy a hangulatos, könnyed, a szó legpozitívabb értelmében vett zenés retro-montázs az első lépésekről remekül működtek és igazából ehhez kéne ragaszkodnia a sorozatnak, mert tényleg szertefoszlik a varázs, ha komorodni próbál egy kicsit, ilyenkor ugyanis belép abba a hangulatilag seszínű sávba, amin a legtöbb képregény adaptáció általában elvérzik, már amennyire az elvérzést a korhatár-besorolás engedi.

Persze nyilván egyéni ízlés kérdése a dolog, de a részemről akkor működik igazán jól egy ilyen sztori, ha gondolati vagy hangulati síkon képes valami különlegeset nyújtani, ehhez viszont mernie kell az átlagostól jóval könnyebbnek (iZombie), sötétebbnek (Daredevil) vagy egészen groteszk módon akár mindkettőnek egyszerre (Misfits S1-2) lennie.

Ami mindenképpen jó hír, hogy Melissa Benoist telitalálat főszereplőnek, így egészen biztosan nem rajta múlik majd, hogy bukik-e a sorozat, minden más fronton viszont teljes a bizonytalanság. Az biztos, hogy a sztori megágyazott egy heti ügyes formátumnak is, de ha rámennek a poénokra és több időt mernek annak szentelni, hogy a szuperképességei milyen hatással vannak a hétköznapi, civil életére, máris nyertek egy nézőt maguknak. Ha hangsúlyos marad az átívelő űrkavarás, még a remek főszereplő ellenére sem fogok maradni.

Összességében egy klasszikus elősztoris 6.5/10-es szintet hozott a pilot, amit leginkább erősebb és gyengébb jelenetek keverékeként kell elképzelni. Az egyik ilyen haloványabb pillanatban mondták is Karának, hogy ha segíteni akar, menjen inkább kávét főzni.

Félretéve a leereszkedő hangsúlyt, csak egyet tudok érteni a meglátással, mert egyszerűen sokkal szerethetőbb a sorozat civil arca, és nem csak a szemüveg miatt. Ez a felemás helyzet pedig legalább annyira a legnagyobb ereje Supergirlnek, mint a kriptonitja.

A sorozat premierjére novemberben kerül majd sor. A kritika a májusban kiadott screener alapján készült. A pilot tévébe kerülő, végleges verziója különbözhet ettől a változattól.

Bár ennek kerülésére kérünk titeket, a kommentekben képregényre vonatkozó utalások előfordulhatnak. Ezeket nem kezeljük spoilernek, mert egyrészt több iterációja létezik a képregényes sztorinak, másrészt nem tudni, hogy miként fogják csűrni-csavarni a sorozat sztoriját.

87 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2015. 05. 22. 21:28

ez pont olyan volt, mint amilyenre szamitani lehetett, akar pozitiv, akr negativ ertelemben, klasszikus elosztori, klasszikus karakterekkel, szerintem a kepregenyt ismerok elegedettek lehetnek.

nyilvan kellett egy foellenseg, es kellett egy kimerithetetlen heti rosszfiu forrás, ezt is megkapta supergirl, de tippre itt emberi fronton is lehetnek erdekessegek, es engem is ez izgatna jobban.

superpityu - 2015. 05. 22. 21:33

engem az előzetes lelombozott, de a pilot meggyőzött. igaz, tipikus felvezető sztori volt az egész, de tele van potenciállal. kicsit érzem rajta azokat a húzásokat, amik a flasht is jellemezték az elején, mint például a soklétszámos belső kör már az első részben.
benoist nagyon aranyos szomszédlány, szerintem simán el tudja vinni ezt az egészet majd a hátán. a karakterek viszont kicsit sablonosak még, de nem látom annyira rossznak ezt az egészet, mint az előzetesből gondoltam. egyelőre tuti maradós lesz, és hátha a cbs beadja a derekát és engedi, hogy berlanti sorozataiból átjárjanak a karakterek.

VDani - 2015. 05. 22. 21:43

Nope. Az elmúlt évek DC-sorozatai mind megfogtak (mind a három(?)), de ez nem. A főszereplő csaj valóban nagyon aranyos és szerethető, de rajta kívül a sorozat minden aspektusa középszer, és még csak nem is guilty pleasure. A főnökasszony idegesítően idegesítő, a szinte limitless alien rosszfiú, akik tizeniksz évig egy légynek sem ártottak, most meg hetente csinálják majd a káoszt, nem túl érdekes húzás, a világuralomra törő gonosz nagynéni úgyszint. A második részt még meg fogom nézni, de ha ilyen cbs-kaptafa marad, akkor én lépek.

mxyzptlk - 2015. 05. 22. 21:58

Nem láttam egy trailert sem mielőtt megnéztem volna a kiszivárgott pilotot így semmilyen elvárásom sem volt a résszel kapcsolatban. Kíváncsiságból megnéztem mert mindig is szerettem a Superman univerzumot, szóval érdekelt mégis mit lehet kihozni egy Supergirl sztoriból, ahogy a kritika is írja egyenlőre a karakter hétköznapjai élvezetesebbek, bár én mindenképpen vevő lennék a kriptonikkal kapcsolatos átívelő szálakra is ha sikerülne jól megoldani, a következő 2 rész mindenképpen nézős aztán kiderül hogyan tovább, egyenlőre tényleg kb. 6.5/10.

Guruman - 2015. 05. 22. 22:04

Végig pörgettem a részt és nem hiszem, hogy nézni fogom. Főleg, hogy ez is lesz vagy 22 rész (a Flash-nél lenyeltem a békát) azokat pedig nem kedvelem, mert legtöbbször fölösleges ennyi, bőven elég lenne 15 is.(a Flah-nél is néha ez volt a baj) Ami a legzavaróbb talán, hogy egy ilyen Frendly Neighborhood Supergirl-t csináltak, miközben a képregényekben Kara utálja az embereket, Szupi győzi meg őt, hogy ne tegye. A másik az pedig Jimmy: azon meg sem lepődtem, hogy rasszt váltott, de minek van kigyúrva. Jimmy Olsen egy nerd konkrétan, esetlen bárgyú, de szerethető. Ez a verziója pedig teljesen az ellentettje és nem értem minek kellett ekkora kontraszt.

mxyzptlk - 2015. 05. 22. 22:10

Na igen azt el lehet mondani hogy eddig nem valami képregényhű a sorozat de ez egyáltalán nem meglepő, ha semmit sem változtatnának akkor meg azt olvasnák a készítők fejére hogy fene tudja már hányadszorra akarják az embereknek újra ugyanazt eladni.

winnie - 2015. 05. 22. 22:14

“miközben a képregényekben Kara utálja az embereket”

simán lehet, hogy erre fog haladni a történet a mai trendeket elnézve, de ezt meg kell szerintem alapozni.

DarkEagle - 2015. 05. 22. 22:23

Guruman: nem vágod, hogy épp attól jó ez a Supergirl, hogy új karaktert csináltak belőle és nem a megszokottat? Egy Pilot alapján kár ítélni szerintem, pláne képregény sorozatnál. itt a hangsúly azon lesz majd hogyan éli meg a mindennapjait. Hisz egy Supergirl sorozat ide elég sok CGI fog kelleni szóval túl sok komoly ellenséget egyelőre nem hozhatnak be. Valószínű nagy szerepet fog kapni a magánélet is. A fő ellenség nem hiszem hogy kitart az évad végéig szerintem a nagy fordulópontig lesz itt amíg Kara teljesen bevégzi a sorsát és igazi képregénybéli Supergirl válik belőle. De épp ettől jó az egész hogy nem egy képregénybéli Supergirlt kaptunk hanem egy lebutítottat. Van hova fejlődnie és épp ettől jó. Ha már az 1. percben über laza és profi lett volna semmi értelme nem lenne az egésznek. Nem lenne hova fejlődjön a karakter. Ráadásul ha lesznek cross-overek a CW-s Arrow-val meg Flash-el esetleg a LOT-val is akkor kénytelenek így kezdeni. De 10 résznél tovább nem saccolnám hogy igazi badass Supergirl váljon belőle.

Nekem a Pilot 7/10 volt simán. Nem félek hogy hogy a továbbiakban csalódni fogok benne mert a Flash is lassan épült fel és látjuk hova jutottak vele 1 évad alatt. Pedig ott nincs is más univerzum csak a Föld.
Legalábbis egyelőre. Itt viszont sokkal több lehetőség van, már csak azért mert rengeteg különleges lényt behozhatnak ha akarnak és tudnak. És a Pilotból nekem az jött le hogy főleg női karaktereket erőltetik és hát elég sok remek női DC képregényes karakter van. :D

Ha behoznák társnak Zatanna-t leborulnék előttük az fix. :D

Kissur - 2015. 05. 22. 22:23

Úgy a 30.percnél elkapott egy kérdés, ami aztán nem hagyott nyugodni a végéig. Ha golyóálló, akkor hogy lőtték ki a fülét a fülbevalónak? :D
Kicsit úgy éreztem, főleg az effektek miatt, hogy a Smallville korai évadait látnám. De valahol kicsit gagyi is.
Melissa Benoist pedig barátnőmnek, feleségnek, mindennek akarom. Most!

dragon1986 - 2015. 05. 22. 22:24

“Melissa Benoist simán levett a lábamról a szomszédlány rutinnal és töretlen lelkesedésével”

nekem Melissa instantcrush, imadtam ebben, nekem nagyon a karaktere, a novere is jo casting volt

jo volt mentalista sracot gonoszkent latni

7/10

DarkEagle - 2015. 05. 22. 22:25

Egyébként az baromság hogy a képregényben Kara utálja az embereket. Ez egyáltalán nincs így. Csak sokkal zárkózottabb semmi több. De ott is csak az elején. A legtöbb pasija szimpla ember volt. Csak mondom. :D

Aa - 2015. 05. 22. 22:29

Valaki világosítson fel, mikor Jimmy Olsen azt mondja, hogy Superman is egy repülőgép megmentésével debütált, akkor melyik Superman sorozatra/filmre/képregény történetre utalt vajon?
Ha jól emlékszem, akkor a Smallville utolsó részében Superman ruhában tényleg egy repülőgépet mentett meg először Clark, csak nem arra célzott és akkor a Supergirl a Smallville univerzumában lehet. Persze pont Jimmy miatt nem passzolna bele.

DarkEagle - 2015. 05. 22. 22:36

Nem hiszem hogy Jimmy kijelentése a Smallville-re utalt volna, még akkor sem ha ott valóban egy repülőt mentett meg először. Mármint valódi Supermanként. :D
De ha jól rémlik az első Superman filmben is azt mentett meg. Rég láttam már szóval ja… De az biztos hogy sok utalás van a régi filmekre. Ha a Smallville-re is utaltak akkor is biztos hogy nem abban az univerzumban szerepel a mostani Supergirl hisz ott már volt Supergirl. Ez teljesen új univerzum.

Komasz - 2015. 05. 22. 22:40

huhh…ez osszessegeben valami szupergagyira sikerult egyenlore :( remelem azert valami jot kihoznak hamar belole..

GodBadka - 2015. 05. 22. 23:08

Nekem tetszett. Nem tökéletes, de olyan nincs is. :)
Szerintem még újra fogom nézni egykét alkalommal. De messze is van még az a november.

GodBadka - 2015. 05. 22. 23:10

Jah, igen. A főnöknő nagyon nem szimpatikus. Nem a karaktere, hanem úgy az egész. Még van fél év, hátha újra castingolják.

Lemoni - 2015. 05. 22. 23:12

Calista Flockhart megjelenéséig bírtam, aztán már telítődtem is a műanyaggal. Tudtam, hogy nem lesz a sorozatom, de hogy még a pilotból is csak ennyit bírjak….. ma ilyen napom van egyébként, a Between-t is kikukáztam kb. 10 perc után, oda is valami iszonyat buta dialógusokat írtak és minden addig látott szereplő irritált, akárcsak itt.

mxyzptlk - 2015. 05. 22. 23:12

Szerintem direkt ilyennek szánták a karakterét, mármint a főnöknőjét.

DarkEagle - 2015. 05. 22. 23:15

Calista Flockhart vagyis Cat Grant karakterének pont ez a lényege, egy tenyérbe mászó hülye …csa. Teljesen jól hozta a szerepét a színésznő. Épp ezért mert mindenki így vélekedik róla ahogy itt. :D
Ez pont a sorozatot és a színésznőt dicséri inkább.
Újra castingolni tuti nem fogják! Ebben senki ne reménykedjen. Egy cuki főnökasszonnyal semmire nem mennénk!

sepörd - 2015. 05. 22. 23:16

ehh, nekem ez az aranyos jókislány sablon karakter nem begyere, túl sok ilyet láttunk már. meg hát a sorozat se, de hát mit is vártam mikor a Flash-t is kaszáltam pilot után, meg az Arrow-t is valahogy úgy.

vele talán nézném: http://primetime.unrealitytv.co.uk/wp-content/uploads/2015/01/claire-holt-460×644.jpg

McGr3gor - 2015. 05. 22. 23:16

Melissa Benoist tényleg nagyon cuki.
Annyit elért nálam hogy újra elővegyem a Smallville-t, szóval már megérte :D

GodBadka - 2015. 05. 22. 23:26

Nem azt szeretném, hogy a főnöknő karakterét változtassák meg, hanem más játssza. Amúgy én se gondolom, hogy lecserélik, de reménykedni azért fogok :)

Caire Holttól engem a hideg kiráz. Ha ő lenne a főszereplő, akkor valószínűleg én nem nézném.

winnie - 2015. 05. 22. 23:28

flockhart kicsit rajzfilmes volt, de ezzel együtt rendben volt nálam, kérdés, hogy mennyire lesz később komolyan vehetőbb, mert az azért el fog kélni. és persze húzónév, ő sokat segíthet a sorozatnak.

wirth6 - 2015. 05. 22. 23:33

“Ez pont a sorozatot és a színésznőt dicséri inkább.”

Szerintem az dícsér igazán egy sorozatot, ha sikerült azon a vékony határmezsgyén mozogniuk, amikor érted, hogy miért tart valakit a többi karakter idegesítőnek, de téged mint néződ nem idegesít, nem akarsz továbbtekerni amikor meglátod (pl: Jeff a Couplingból).

GodBadka - 2015. 05. 22. 23:38

wirth6, tökéletesen megfogalmaztad, amit mondani akartam. :)

mse - 2015. 05. 22. 23:38

Ahogy azt írtam már előtte is, pontosan az, amit vártam, és ez nálam a lehető legpozitívabb értelemben vevendő. Hasonlóan könnyed a Flash-hez, de hozza azt a plusz hangulatot, amit a Flashnél nem találtam meg, hiába próbáltam újabb és újabb esélyt adni neki. Engem az átívelő szál is érdekel, legalább ezeknél a gonoszoknál azt is érzem, hogy valami tét is van, de azért a prímet valóban mégis az emberi oldal, Kara lelkes lendülete és a közte és barátai, családja közötti kapcsolatok adják. Nekem az is tetszik, hogy nem játszanak a “nem mondhatom el, hogy szuperhős vagyok, mert veszélybe sodorlak” trope-pal, itt speciel nem hiányzanak az ilyen szenvedések.

A Netflix a felnőtteknek, a CW meg a fiataloknak gyártott szuperhős szériákat, de a Supergirllel kapcsolatban sokkal inkább az az érzésem, hogy amolyan családi sorozat lesz belőle. És ez rendjén is van. Akinek nem ízlése, az max. nem veszi magára.

C-DEF - 2015. 05. 22. 23:53

@Aa a Superman the animated series-be is egy repülőt ment meg először

Silas - 2015. 05. 23. 00:17

amúgy a végén elmondja a nő, hogy niece.. akkor az Kal-El anyja, nem? niece alatt, mint Superman unokahúga nem?

weingartia - 2015. 05. 23. 00:51

@Aa
Az első superman filmben helikoptert ment meg, szóval félig igaz. :D
A heti alien szál nekem se tetszik, amúgy elmegy. Na jó, van még pár apróság, ami zavar: a végén kár szájbarágósan kiemelni, hogy az unokahúga, egy vérből való, stb. Szerintem az első “niece”-es elszólás bőven elég lett volna…
Az elején supergirl megnézi, hogy a nővére biztos fent van a gépen, aztán indul neki megmenti. Mintha anélkül hagyjná a fenébe lezuhanni a gépet. :S

mse - 2015. 05. 23. 01:23

@Silas: Kal-el apja (Jor-El) és Kara apja (Zor-El) testvérek, a General pedig ugye Kara anyjának a testvére (ugyanaz a színésznő is játsza, tehát ráadásul ikrek), úgyhogy attól függetlenül, hogy Kara az unokahúga, Kal-ellel ő nincs vérrokonságban.

kokuszpok - 2015. 05. 23. 01:26

@aa ez ilyen ‘hagyomanyos’ utalas. a Christoper Reeve féle superman Lois helikopaciojoan kivul az Air force one -t hozza le.
Ha jolemlexem a 80-as evekben ujrainditott superman is, ami a semicnel megjelent kishazankban, is hasonloan kezdodik, egy kiserleti urrepulot segit landolni.
A Lois es Clark -ban meg a kilovest szabotaljak, aminek az a vege, hogy Superman allitja palyara a motyot.

kokuszpok - 2015. 05. 23. 01:29

@sepörd: en meg nem. 1:1

Silas - 2015. 05. 23. 01:30

mse: aha, most már megvan :) csak hirtelen azt hittem, mégse halt meg Lara

John - 2015. 05. 23. 02:04

Hello!
Meglestem a Pilot-ot, oszintén 10-bol 7-es nálam. A CGI nekem mondjuk bejott, kicsit furcsa volt de bejott. Melissa Benoist meg még jobban. Az, hogy SPOILER anyuci lessz a rossz kislány SPOILER VEGE még szodával elmegy ugyanis bele gondolva hosszabb távon lehet még jo is. Elore vetítik a rosszfiúk befogását (gondolom heti egy adagban) de utána mi lesz? Reméljuk hogy a Pilot után nem fogynak ki a készítok a poénokbol meg a jo hangulatbol. Kicsit rohejesen fogalmazok, Kara nagyon “édes” de kétlem hogy egy rovidke évadnál tobb lesz benne. Habár remélem tévedek. A legjobb jelenetek (bizony volt tobb, legalábbis nekem tobb tetszett) az elso repulés, az elso repulés teljes Supergirl ruhában, a az elso és második menet (rossz aki rosszra gondol) Vartox-al. Még a borton is elég jol nézett ki, na de vajon késobb be merik-e vállalni valamelyik Superman ellenfelet (mondjuk nem Végítéletet mert tole Kara valoszínuleg bepisilne vagy becsokizna) vagy esetleg késobb minden rizsa ellenére mégis bevállalják Villámot vagy Ijászt. Na és akkor a fekete leves: Ahogy mondják minden joban van rossz is, hát sajnos ebben is van, Kara “végleges” ruháján kívul meg a baltán kívul talán csak Danvers ugynok terp ruhája volt még jo de sajnos a kis Kara és a biologiai szulok ruházata egyszeruen béna volt. Mi az a CGI után elfogyott a pénz és már nem sikerult “azoknal” a ruháknál jobbat készíteni? Megértem hogy sorozat, na de akkor is, az én pizsamám is jobban néz ki annál? Az urhajok turhatoek voltak, na de a foldonkívuliek lehettek volna bonyulultabbak ennél! Kiváncsi vagyok Winslow Schott majd melyik részben fog bekattanni és válik Toyman-né de gondolom az a budos életben nem valosul meg. Osszességében a Pilot SOKKAL jobb volt mint gondoltam hogy lesz!! Szoval ennyi, ez lenne az én véleményem! Utoljára azért még egy kérdés: Lehet tudni hány epizodbol fog állni az 1. évad? 9? 13? Esetleg 16?

Aa - 2015. 05. 23. 02:40

Meglehet, hogy igazatok van és amit Jimmy Olsen mondott Superman első hőstettéről csak nagy-vonalakban utalt a többi, korábbi Superman történetre, hisz tényleg szinte mindegyikben megmentett egy “repülő gépet”. De akkor is nekem túl konkrét infónak tűnt. Hisz ha nem utal egyértelműen semmire, akkor mi értelme volt így beleírni a pilot-ba. Főleg, hogy nem adott semmi pluszt a történethez, hogy pont ugyanígy debütált Kara is. Pedig ez egy remek alkalom lehetett volna, h elhintsék, melyik (korábbi) Superman “univerzumban” játszódik a sorozat,már ha van kapcsolat bármelyikkel is.
Mindegy, az a veszély nem fenyeget, h behozzák Superman-t, szóval nem igazán számít a dolog.

Zizi - 2015. 05. 23. 04:19

figyeltétek, hogy Dean Cain (Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai) játssza az örökbefogadó apát??? :)

winnie - 2015. 05. 23. 07:51

“ehet tudni hány epizodbol fog állni az 1. évad? 9? 13? Esetleg 16?”

mint minden őszi sorozat esetében: ha nem lesz siker, akkor 3 után levehetik. ha siker lesz, akkor a 13-hoz berendelnek még 9-et és 22. persze a novemberi kezdés miatt lehet kevesebb is.

sandor555 - 2015. 05. 23. 08:34

chick flick.

dragon1986 - 2015. 05. 23. 09:17

Zizi jaja nekem is feltűnt :))

Avera - 2015. 05. 23. 09:30

Zizi: ez most valami trend lehet, mert a CW-s Flashban is a korábbi Flash tévé sorozat egykori címszereplője a mostani fater =)

winnie - 2015. 05. 23. 09:32

nem most trend. mindig is voltak ilyen kacsintások. 10-20 éve is jellemző volt az efféle, és nem csak a képregényes sorozatokban. és nem csak egy olyan színész van, aki kacsintás, itt írtunk róluk: http://www.sorozatjunkie.hu/2015/03/03/igy-fog-kinezni-supergirl/

Mardred - 2015. 05. 23. 10:18

Amúgy jövöre egyvalami biztos: Van egy új dobogóközeli eyecandy JAWS-ra

Kisvesza - 2015. 05. 23. 10:58

Mardred: Calista Flockhartra én biztos nem fogok szavazni :P

Alfdam - 2015. 05. 23. 12:30

Ez iszonyú volt. A filmezés legalja. Iszonyú színészek, iszonyú történet, végtelenül bugyuta _minden_, 2015-ben egy ilyen női karakter konkrétan SÉRTÉS, pedig nagyon messze áll tőlem a feminizmus. Fizikai fájdalmat éreztem, miközben néztem olyan kínos volt.

carpediem - 2015. 05. 23. 12:57

@zizi, jaja nekem is ezt tűnt fel a régi Superman fogadja örökbe supergirlt, mi lesz még :D

majsz - 2015. 05. 23. 13:57

@carpediem és a Smallvilleből Clark anyja Lara az örökbefogadó anya, de ezek a minimális cameók szerintem jók, a Smallville is televolt régebbi szupermenes karakterekkel, ahogy a Man of Steelben is feltűnik 3-4 Sm-ban játszott színész.
Olsen itt egyátalán nem jön be, de komolyan mondom ezekkel az erőltetett rasszváltásokkal sorra mellé lőnek.. A főszereplőt úgyúgy sikerül jól betálni mostanában de a többi mellékszereplőben zéró karizmatika. A flashben kb Barry meg Wells hozott vmit, többi semmi, Iris is nagyon mellé lőtt. Itt kb a testvére még hozta amit kellett, de a többi igen keves.. meg attől hogy Catnek tenyérbemászónak kell lenni, azt el lehet érni játékkal is nem csak ilyen töltött szájú unszimp kúgörrel. Ilyen szempontból pl Cassidy Freeman nagyon jól balanszírozott a Sm-ben.
Btw a leak sztem jót tett a flashnek, lehet itt is bepróbálkoztak vele. Azért ha nem is fog erősen indulni egy jó főgonosszal meg lehet menteni a sorit :)

DarkEagle - 2015. 05. 23. 13:57

Komolyan emberek, mi olyan meglepő azon hogy Kara szülei a régi Superman és Supergirl? Mert a nevelő anyja a 83-as Supergirl filmben játszotta a szupilányt. :D Smallville óta ez bevett szokás. Ott szinte minden évadban jött egy régi képregény film/sorozat szereplő. Ott is ott volt Dean Cain, Helen Slater, előbbi valami halhatatlan orvos aki a feleségét akarta feltámasztani, utóbbi meg Clark igazi anyja, aztán ugye ott volt Clark nevelő anyja Martha (Annette O’Toole) aki a régi Superman filmekben Lana volt. Vagy szintén a régi Superman filmekből és máig a legjobb Superman, Christopher Reeve, szintén a régi Superman filmekből, Margot Kidder, aki Lois Lane-t alakította és még lehetne sorolni mert volt egy pár még. :D

Smallville-ben egyedül annyi régi szereplő volt mint az Arrow-Flash-Supergirlben eddig összesen. :D
Ez állati jó húzás és tisztelgés a régi szereplők előtt, plusz a rajongók előtt is! Ezért csak dicséret jár semmi más. :D Kevés ilyen készítő van akik ilyeneket meglépnek.

jessm - 2015. 05. 23. 14:03

Nekem tetszett minden perce a pilotnak, Melissat szeretem a Gleeben is, bár karaktere nem volt olyan jó.

Kara cuki, Jimmy pedig sexi. Szerintem jó páros lehetnek. Azon meglepődtem, hogy tényleg tudta, hogy kicsoda Kara.

Szóval akinek fontos mindenki tudja kicsoda, szülők, testvér, haver, love interest. SZóval nem futja szokásos kört, hogy jaj elmondjam vagy ne.

Valaki tudja szám címét ,ami akkor szól Kara megfelelő ruhát keresi és bünözök után rohan?

winnie - 2015. 05. 23. 14:24

majsz: a csatornak felszoktak tenni hivatalosan is a cuccokat premier elott, ha akarjak, nem kell titkolozni, de olyat nem fognak reklamozni, amiben meg lehet valtoztatas – ez sem biztos, hogy vegleges. plusz ennyivel hamarabb sincs ertelme, hiszen el fog halni addigra a szobeszed.

Cseho - 2015. 05. 23. 16:14

Elég gagyira és bénára sikeredett. A szteroidos Jimmytől agyvérzést kaptam. A repülős és verekedős jelenetek nagyon bénák (csak a leglényegesebb elemek). A csaj viszont jó választás volt.

_Peter - 2015. 05. 23. 17:31

My name is _____ blablabla and now I am the ______.

Lecsengőben a CSI dömping, átkapcsolták a gyártósort szuperhősökre? És még hónapokkal előbb ki is teszik Full HD-ben a reakciókért? Nice.

A csaj jól nézett ki a szerkóban, maradhatott volna a strand változat is. :)
A Teri Hatcher féle Supermant én is felismertem, bírom ezeket mint a Flash-ben is. David Estes-t is felismertem. A főnök karaktere jó lenne, a színészi játék rossz. Jimmy vicc, neki nem egy naiv kockának kéne lenni? A Superman üzeni dolgot sem kéne túl sokszor elsütni, hiszen átrepülhet bármelyikük a másik városába fél perc alatt. Az plusz pont nem játszák a szokásos titkolózást. A kollégája is megtudta bár viccesebb lett volna ha felrepíti a tetőről. Ezek a mellékszereplők kevesek Ciscohoz és Caitlinhez képest, humor se nagyon volt.
A nővére szál elég bénára sikeredett:
– Mit csináltál? Nyilvánosságra került a létezésed!
– Bocs hogy megmentettem a gépet amin ültél!
– Én is bocs lelőttelek kriptonittal, ja igen mondtam már egy titkos ügynökség tagja vagyok?
– Csak szólj a főnöködnek ne tartson ügyetlennek!

Az effektekről nem nyilatkozom, gondolom TV költségvetésbe ennyi fér bele, ez az általam kedvelt Flash-ben is változó mikor milyen a CGI. Ősszel 3-4 részt mindenképp, de pilot alapján nem hiszem nézős lesz. Arrow-t nem tudtam megkedvelni, nekem a Flash receptje működik inkább.

jessm – 2015. 05. 23. 14:03

“Valaki tudja szám címét ,ami akkor szól Kara megfelelő ruhát keresi és bünözök után rohan?”

Carl Carlton – She’s A Bad Mama Jama

kokuszpok - 2015. 05. 23. 17:43

@zizi: az hagyjan, az orokbefogado anya meg Helen Slater, aki 1984 -ben volt Supergirl :)

daLEX - 2015. 05. 23. 20:00

Nekem tetszik, nézni fogom így első körben, a Flash eleje se tetszett aztán te jó ég milyen javult a színvonal az egyik legjobban várt heti sorozatom lett, szóval simán lehet még a Supergirlből is klassz kis sorozat én optimistán állok hozzá!

Gábor - 2015. 05. 23. 21:01

Nekem csak az a bajom, hogy ha a testalkatokat nézzük, akkor ha két kryptoni, akik a Föld napja miatt emberfeletti képességekkel rendelkeznek és az eddigi filmes tudásom szerint hasonló képességekkel rendelkeznek, akkor azért egymáshoz képest nem annyira egyenlőek, ugye? Mert nekem ez nagyon fura volt, hogy a lányka így el tudta tángálni a hozzá képest benga állatot, aki nem mellesleg jobban képben volt a saját erejével, ráadásul ő tényleg meg akarta ölni Karat, míg fordított esetben ez nekem nem volt egyértelmű, bár a karaktert is úgy építették fel, hogy én nem feltételezek ilyet róla… Ráadásul Kara max. tizenkét-három éves koráig kaphatott harci kiképzést, de erről nem esett szó, míg a gericfejű kard-ki-kard (mi volt a neve…?) olyan börtöntöltelék volt, aki halál lazán edzhette magát, főleg a Földön töltött tizenx éve alatt…
Érthető a problémám? :/
Kíváncsi voltam, szerettem volna szeretni, de valahogy ez nem fogott meg…

Gábor - 2015. 05. 23. 21:07

Vagyis… voltak benne szerethető dolgok, és egyetértek az erősségekben. A fentebb leírt viszont számomra eléggé elrontja…
Kicsit az az érzésem, hogy az alapok ugyanazok, csak férfi helyett nő lesz ugyanaz és többet nem is nagyon foglalkoznának a dolgokkal, csak hogy ki legyen elégítve egy bizonyos igény – miszerint, hogy legyen női változata is… Ezzel pedig nincs is bajom, csak azzal, hogy azt érzem, nem törték különösebben magukat rajta az eredeti szerzők (sem)…

outlander - 2015. 05. 23. 22:12

Ez hihetetlenül feelgood volt. Kérem a következőt.
Ha azt mondjátok a The Flash is hasonló jellegű, akkor novemberig kénytelen leszek azzal enyhíteni a folytatásra várakozást!

_Peter - 2015. 05. 23. 22:51

“fura volt, hogy a lányka így el tudta tángálni a hozzá képest benga állatot”

Az első bunyóban Supergirl földön, azeri baltás már készül lecsapni, a nővér jött repülővel és rakétákkal kergette el. (tényleg miért nem kriptonittal lőttek rá mint Supergirlre?) Második bunyónál szintén Supergirl került földre és megint készült a benga lecsapni, Supergirl csak a nővére által mondott forrósítsd fel a baltát trükkel tudott győzni.

pluhi - 2015. 05. 23. 23:37

Flockhart teljesen jól hozza a pöcsfej főnököt, engem nem zavart. Ellenben Benoist ripacskodásával, remélem finomodik kicsit a játéka, mert amúgy teljesen jó a szerepre. A sztori alaphelyzete nagyon gázos, felejtsük el, remélhetőleg jó lesz az átivelő szál. Superman látványos kerülését nem tudom mire vélni, jogi problémák vannak? Legalább egy telefont megereszthetett volna a kuzennek, vagy valami.

Gábor - 2015. 05. 23. 23:45

_Peter!

Jogos is, meg azért kicsit nem is, mert azért pár komoly ütést ő is be tudott vinni.

DarkEagle - 2015. 05. 24. 01:05

Most hogy bevették a csapatba úgyis képezni fogják szerintem, plusz segítik jobban megérteni a képességeit hisz még nem használta mindet ugye. no meg a ruha sem végleges szerintem. Plusz az álca miatt tuti hogy bevetik a szőkítő gépet. Legalábbis képregényben van egy ilyen cucc ami kiszőkíti a haját majd utána meg vissza barnára. :D

Egyébként Vartox elleni harcnál nem lőhettek volna rá kryptonittal mert akkor Kara is sérül plusz Vartox-ra az nem hat mivel ő nem is Kryptoni.

DarkEagle - 2015. 05. 24. 01:08

Egyébként erre talán winnie vagy valamelyik jártasabb sorozat guru tudna válaszolni szóval:

Ha esetleg megbukna a CBS-en a sori amit kétlek, akkor elég valószínű hogy a CW átvenné nem? Elvégre ugyan az a cég meg a készítő is. Cross-overek miatt se kéne agyalni. :D

Zizi - 2015. 05. 24. 01:36

@kokuszpok

jaja, itt már írták mások is, nekem az kimaradt, viszont a Lois és Clark-ot nagyon szerettem, így jót mosolyogtam rajta :)

DarkEagle - 2015. 05. 24. 01:41

Egyébként amiben reménykedek kicsit hogy az emberi szülök kapnak még szerepet szegény Helen Slater meg Dain Cain azért ennél többet érdemelne. Meg hát Supermannél is jó mikor haza szalad a családhoz. :D
szegény Dain csak mosolygott egyet és ennyi. xD

mse - 2015. 05. 24. 02:02

Re: arra, hogy Kara miért tudta eltángálni a nagy kiképzett harcost – szerintem ebbe kéne a legkevésbé belekötni? Először is nem túlerővel, hanem csellel és hőlátással győzte le. Plusz, ahogy említve lett, Vatrox nem kriptoni, és nem ugyanazok a képességei és az ereje, mint Karának. Nem kizárt, hogy ha Karának több harci gyakorlata lett volna, simábban lerendezi. A “nem-cserét” meg nem is értem, hogy minek említed. Ezek szerint nem is kötnél bele, ha Kal-Elről lenne szó még ha kiképzés előtt is lenne? Pedig nincs igazán különbség a kettejük ereje között, onnantól, hogy kriptoniak a határ a csillagos ég.

winnie - 2015. 05. 24. 04:42

“Ha esetleg megbukna a CBS-en a sori amit kétlek, akkor elég valószínű hogy a CW átvenné nem? Elvégre ugyan az a cég meg a készítő is. Cross-overek miatt se kéne agyalni. :D”

anélkül, hogy ismerném a részleteket, ez szerintem kizárt. sokkal drágább a sorozat, mint azt a cw ki tudná gazdálkodni.

winnie - 2015. 05. 24. 04:43

“Superman látványos kerülését nem tudom mire vélni, jogi problémák vannak?”

nincsenek. szerepelt. de nem akarnak castingolni egy supermant, amíg nem muszáj. csak azért, hogy 1-2 snittben benne legyen. többet meg nem akarják szerepeltetni, mert ez nem superman-sorozat, nekik az a célja, hogy karáról szóljon.

torjack - 2015. 05. 24. 08:01

Költségcsökkentés mellett esetleg átvehetik. A Smallville nadrágszíját is elég szépen meghúzták anno a 8. évadra.
Más kérdés, hogy ez olyan áldozatokkal járhat, hogy nem érné meg átvenni.

ördöghöm van - 2015. 05. 24. 10:41

egynek jó volt, a miniszoknyában nagyon jól néz ki suprgirl.

a sztorit azt gondoltam jobban megeresztik, min. 80 perces első részt jobban díjaztam volna
amit hiányoltam, hogy nem volt utalás a gyerekkorára, sem a kryptonira, sem a földi gyerekévekre, azért ki lehetett volna kicsit jobban bontani, bár lehet, hogy a későbbi részekben, lesz majd visszaemlékezés, kizárt, hogy ennyivel letudnák a dolgot
a harcoknál látszott a lóvé hiánya sajnos, amikor a vartox(?) nevű csókát megrúgja sg(tessék, a stargate után újabb sg :) ) és felszántja az útteste, ott elmosolyodtam, olyan szinten bénán oldották meg, hogy fájt

olsen fájt, nem az hogy feka, miattam lehet zöld is, de hogy magas, kigyúrt fószer játsza…jimmy olsen egy tipikusan big bang theory-ból szalajtott kocka lúzergyerek

indulásnak kap egy biztató 10/8-at tőlem a sori, csak hogy még sokáig nézhessük a miniszoknyás sg-t :)

nurseboy - 2015. 05. 24. 13:02

Most néztem meg a Pilotot. Csak azt nem értem sokan miért kritizálják annyira, mikor még most kezdődött.

Aki szereti a szuperhero-s történeteket, azoknak úgy tűnik tetszett,(a fentebbi hozzászólásokból ítélve) ahogy nekem is.

Aki meg másfajta sztorikat szeret, nem tudom miért köt bele mindenbe. Nagyon jónak tartom, hogy kicsit eltértek, de mégis tartottak meg az eredeti sztoriból, pont ettől kezd érdekes lenni. Nem összehasonlítani kell, hanem külön sorozatként tekinteni rá.

A Jelenetek pedig egy SOROZAT- hoz képest igen csak jók voltak, szerintem nem kellene egy Bosszúállók film jeleneteihez hasonlítani. Amennyire szerintem a pénz engedte egész tűrhető.

Szóval összegezve, aki rajongó annak biztosan tetszett, simán 10/8 kaphat. Természetesen javulni mindig lehet, de a kezdet szerintem biztató.

snipp - 2015. 05. 24. 16:03

nem kotekedesbol de a CGI meg a Smallvilleben is jobb volt, ami mar egy 14 eves sorozat.. es azota a Flash megmutatta, hogy lehet szebbet is sorozatba..

zsan - 2015. 05. 24. 16:36

ez nagyon kinos volt. 10/1 nem is ertem h rendelhettek be pilot utan.

winnie - 2015. 05. 24. 16:38

zsan: ugy, hogy sok ember velemenye alapjan dontottek, nem egy alapjan. ld. feljebb.

GodBadka - 2015. 05. 24. 18:36

snipp, ez egy hülyeség. Épp most kezdtem el a Smallville-t, ha szerinted az jobb volt CGI terén, akkor nem tudom te mit néztél. :)

dragon1986 - 2015. 05. 24. 18:45

Moet néztem meg harmadszor. En tuti beszerzem ha lesz bluray lemezen ha csak addigra nem lesz valami mas. :D

winnie - 2015. 05. 24. 18:48

torjack: szinte kizárt, hogy a stúdió eladja nekik sokkal olcsóban, hiszen ennek a projektnek éppen az volt a lényege, hogy sokkal többet kérhessenek érte, mint az arrow-ért vagy a the flash-ért. de… nem korai kicsit ezen gondolkodni?

Gábor - 2015. 05. 24. 19:24

Mse!

A bajom az volt, hogy mivel nem tudtam, Vatrox kryptoni-e vagy sem – ezek szerint figyelmetlenül néztem, nekem ez az infó teljesen kimaradt -, de feltételeztem, hogy kryptoni, feltételeztem, hogy a Föld napja miatt ugyanaz a hatás érte őket. Képregényes háttérinfóm nem volt erről a karakterről.
Tehát, hogy ha úgy nézzük, ugyanolyan szinten nőtt meg az erejük az emberekéhez képest, de az egymáshoz képesti erejük ettől még lehet eltérő! Ebből indultam ki! Kal-Elbe is “belekötnék”, ha sokkal kisebb lenne, mint az ellenfele, de ugyanazt a “képességcsomagot” kapták volna! (Visszautalnék a mondandóm elejére, miszerint feltételeztem, hogy egy bolygóról származnak.)
A nem-cserével pedig továbbra is az a bajom, hogy képességek terén eléggé ctrl+c ctrl+v… Eddig legalábbis. (Képregényes háttérinfóm továbbra sincs.) Ami nyilván, nem rajtam múlik, meg hát kryptoniak a Földön a jelek szerint ugyanolyan erővel rendelkeznek… Ezt az eredeti képregényt elkövetők számlájára írom elsősorban. (Tudom… nem mai ennek az eredetije sem…)
Vártam, hogy kicsit mást (is) tud, mint Kal-El. Talán így is van/lesz, talán nem.
De lehet, csak én vagyok az idióta, hogy ilyeneket vártam… :/

Mandaring - 2015. 05. 24. 22:05

@Mardred @Kisvesza
hat ha valaki ebbol a soribol igazan eye candy, akkor az a super-sis :)

winnie - 2015. 05. 24. 22:32

ördöghöm van : itt van ket felreertes. egy. jimmy olsen nem kockagyerek. lehet, hogy valahol az, de itt nincs “máshol”. ez az univerzum szamit. (nem mellesleg, ha vanak multiverzumok, akkor plane nincs gond, es igy elfer egymas mellett a kepregeny, a film, es a tobbi sorozat.) a masik meg a penz hianya. nincs penzhiany. es nem azert, mert kiemelt koltsegvetese volt, es egy normal resz feleennyibe fog kerulni, hanem azert, mert olyat irnak egy szkriptbe, amit a koltsegvetes mellett meg tudnak valositani. ez nem ugy mukodik, hogy beleirtak es kiderult, hogy nincs ra penz:) es az sem mukodik, hogy kevesebb a penz, akkor gagyibbat csinaltatnak valakivel.

ami lenni szokott, az az idohiany, hiszen 8 nap alatt effekteznek le 40 percet, de itt ez sem volt tenyezo, hisze jo sokaig zajlott a forgatas.

ok ilyennek csinaltak meg, nem anyagi, hanem mas okok miatt.

zagloba - 2015. 05. 25. 02:46

Ez valami pocsék volt.

A színészek rendben vannak, a főszereplő jó választás volt, a többiekkel sincs nagy gond.
De az, ahogy összegányolták a “sztorit”, kvázi 25 perc alatt túl voltunk szülőbolygó megsemmisülésen, felnőtté váláson, munkahelyi gondokon, repülő megmentésén, szupertitkos csapat megismerésén, aliennel való összecsapáson, a “Nagy Gonosz Terv” belebegtetésén, ez egy kicsit sok volt.
Nem volt itt semmi könnyedség /á la Flash/, hanem csak erőlködés, hogy olyant próbáljanak kihozni belőle.
Kínlódás volt az egész.

Eddig az évad minden pilotját végig tudtam nézni, amibe belekezdtem. Akkor is, ha utána nem folytattam.
Itt erre most képtelen voltam.
Számomra ez értékelhetetlen.

nadivereb - 2015. 05. 25. 14:18

Engem a trailer teljesen lehúzott, azt hittem, hogy skerült teljesen elcseszni ezt a sorozatot. Ehhez képest kifejezetten kellemes meglepetés volt a pilot: feelgood, jó karakterekkel (engem még Flockhart se zavart különösebben), Smallville-érzésem lett tőle. Ennél többet nem várok egy Supergirl-sorozattól.

passauf - 2015. 05. 26. 17:26

Lehetséges crossover két sorozat között, amelyek különböző csatornákon futnak? Mert a gyártó – Berlanti -ugyanaz, és egy Flash-Arrow-Supergirl crossover nagyon menő lenne.

DarkEagle - 2015. 05. 27. 23:00

Beszéltek ilyenről de egyelőre a CBS elhatárolódik a cross-overtől. Először is be kell futtatni a sorozatot aztán jöhetnek az ilyen grandiózus ötletek. :D

Csabi - 2015. 05. 30. 18:44

Sziasztok, most néztem meg az “első”részt. Nekem nincsenek elvárásaim, azok majd kialakulnak. Tetszik a szerkó is, lesznek “villantások” biztosan :D

Morgana - 2015. 06. 01. 10:34

Wirth6:
“Szerintem az dícsér igazán egy sorozatot, ha sikerült azon a vékony határmezsgyén mozogniuk, amikor érted, hogy miért tart valakit a többi karakter idegesítőnek, de téged mint néződ nem idegesít, nem akarsz továbbtekerni amikor meglátod”

Köszönöm. Ez tökéles megfogalmazás! Engem, mint nézőt Calista Flockhart főnöknő idegesített. Túljátszotta a szerepet.

Melissa rendben volt, jól hozta a szerepet, a többiek is (egyenlőre).

A sztorival és a párbeszédekkel viszont elég sok bajom van, de majd meglátjuk, javulnak-e. A “félünk tőled, veszélyt jelentesz” témára ott lesz a Batman vs Superman, a “mert egy lány vagy, így viselkedünk veled” dolgokra meg az Agent Carter, amit szeretek.

Ha marad ez a bénaság, akkor nem nézem.

sgtGiggsy - 2015. 06. 05. 22:06

Hát nem tudom. Mindenki mondja itt, hogy mennyire jó volt a főszereplő kiválasztása, szerintem meg akkora tévedés, hogy az valami hihetetlen. Cuki? Talán (szerintem egy száraz kóró, de ezt hagyjuk). Tud akárcsak minimális mértékben színészkedni? Neeeeeem. A karakter akár még jól eltalált is lehetne, de azért én inkább azt érzem, hogy nem Supergirlt akartak ők ide, hanem egy Felicity Smoakot, és ezzel még talán nem is lenne gond, de Melissa Benoist NAGYON NEM Emily Brett Rickards.
Tényleg bárminemű elvárás nélkül ültem le a tévé elé, de még így is sikerült csalódnom. Az a gagyi repülő mozgás meg, amit a csaj előad, komolyan az eredeti Superman filmek borzadványát idézi fel. Ami engem illet, ez alapján pontosan ugyanaz a gagyi szar lesz, mint a CW-n futó két DC sorozat. Na és amiért KOMOLYAN járna a készítőknek a faszkorbács, az Jimmy Olsen. Ezt most mégis hogy? Miért nem lehetett Jóska Pista, az új fotós? Minek kell megtartani egy karakter nevét, ha megváltozik a bőrszíne és az egyénisége is? A fickóban SEMMI Jimmy Olsen jellegű nincs. Semmi. Mégis a nyomi, töpszli, fehér srácból hogy lett menő, nagydarab, feka?

winnie - 2015. 07. 01. 05:01

“azt érzem, hogy nem Supergirlt akartak ők ide, hanem egy Felicity Smoakot, ”

nagyon nem. hihetetlen módon nem olyat akartak.

“Minek kell megtartani egy karakter nevét, ha megváltozik a bőrszíne és az egyénisége is?”

??? nem változott meg semmi. még nem volt supergirl-sorozat, ez az első. jimmy olsen így néz ki. (vagy lehet, hogy valami mással kevered? mert supergirl van képregényben is, például, de ez nem képregény. ez egy attól külön létező valami, teljesen más világgal. van pár ismerős karakter, de nem kell mindenkinek hasonlítania.)

stray - 2015. 09. 27. 12:09

az alapfelállás nagyon tetszik, meg hát nagyon örülök, hogy női főszereplő és szuperhősös sorozat.. de a pilotot elnézve ugyanaz a színvonal fogadott mint a Flashnél.. egyszerűen annyira középszínvonalú a színészkedés és az írás.. pedig nagyon szeretném szeretni. azért még kap egy második esélyt, de azt hiszem maradok a Shieldnél

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz