login |

Finálé előtt: Battle Creek

2015. 05. 24. 22:02 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Az évad egyik nagy csalódása volt sokak számára a Vince Gilligan (Breaking Bad) által készített és David Shore (House) által vitt Battle Creek. Bár lehet, hogy csak az első 2 rész alapján. Aki nem szállt ki, az miről tud beszámolni? Összekapta magát a sorozat. A finálé promója a tovább mögött. (Az, hogy csak ilyen találtam, elég beszédes.)

5 hozzászólás Ne habozz!

El-ahrairah - 2015. 05. 24. 22:55

Én végignéztem az eddigi részeket, szerintem kifejezetten szórakoztató kis sorozat volt, néha meglepően ötletes ügyekkel.
A világot nem váltotta meg de elnézegettem volna még egy-két évadon keresztül.

Fere - 2015. 05. 25. 07:07

Jo musor volt. En nagyon vartam a a trailer ota es meg elneztem volna egy darabig

emeric - 2015. 05. 25. 07:47

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon jó kis sorozat, ártatlan, de vicces poénokkal, jól kiaknázott kontrasztokkal a főszereplők jellemében és az ebből fakadó munkamódszerükben. Üde színfolt volt, sajnálom, hogy vége. Amúgy teljesen meg voltam győződve arról, hogy a múlt heti volt az utolsó rész, olyan finálé szaga volt.

galocza - 2015. 05. 25. 09:04

szintén. úgy 3-4ig kicsit kellett szenvedni, utána határozottan jól szórakoztam.
sajnáltam, de teljes megértéssel fogadtam a kaszát. soha nem vonzott volna tömegeket – nem azért, mert annyira periferiális téma, hanem, mert erősen középszer.
ráadásul kicsit fura, és ez gondolom az írók bűne. szakadt nyomozós dráma, de néha azt hitték, ez a good guys új évada. szerintem nem sikerült valami jól összeegyeztetni a drámát és a humort, máshol ez csuklóból megy.
de, mint írtam, tulképp jól szórakozom rajta.

balazsh - 2015. 05. 25. 23:53

én a végére egészen megkedveltem, komolyan már vártam a hétfőt, hogy láthassam az új részt :) (mondjuk ez az összes többi sorozat szünetének is köszönhető)

SPOILER:
a finálé végén kétségbeestem. mondom mi történt itt? kevlar? vagy trükkfelvétel? miért nevet mindenki? most meghal milt vagy mi?
SPOILER VÉGE

és ekkor vettem észre hogy kaszálták… elkeseredtem. ha nem is a sorozat, az ügyek és a csavarok, de ez a két pali nagyon hiányozni fog. alig hiszem el, mennyire megkedveltem őket, valahogy ezzel a naiv-szkeptikus felfogásaikkal roppant szórakoztató helyzeteket alakítottak ki.

R.I.P. Battle Creek :'(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz