login |

9 hozzászólás Ne habozz!

mizchris - 2015. 05. 31. 15:40

Megpusztulok. Az amcsiknak tettek hozzá kis csillámot is keretnek :)Ez direkt utalás lenne, hogy hé, emberek, itt mágiáról lesz szó?
Imádom. Számolom estig a perceket, addig is nézem a twittert, mert szerencsére a britek is felvették azt a stílust, hogy műsor előtti délután már az összes sztárt, alkotót felparancsolják netre és retweetelniük, tweetelniük és lájkolniuk kell. Néha sikerül pár zseniális kapcsolódó anyagba belefutni.

Kisaaame - 2015. 05. 31. 16:19

Nem olvastam a regényt, de nekem az tetszik ebben eddig, hogy tényleg olyan, mintha egy könyvből pattantak volna ki a szereplők! Valahogy az egésznek olyan gótikus könyvszaga van és ez tök jó!

Aki bírja a BBC-kreálmányokat annak ez kötelező!

tobias88 - 2015. 05. 31. 16:59

Eddie Marsan elég érdekesen néz ki… :D

Valaki - 2015. 05. 31. 18:12

Tobias, en is ezen kacagtam fel, ugy nez ki mint en egy hetes folyamatos ivas utan.

Tatala - 2015. 05. 31. 18:19

Néztem az első 2 részt… és… nem nézem a többit.
Szeretem a gótikus sorozatokat, steampunk stílust, de valahogy ez a Földön kergetjük a mágiát dolog nekem nem jön be…

mizchris - 2015. 06. 01. 14:19

Nekem az első kettő rész is tetszett, de tegnap a harmadik nagyon sokaknál kivitte a biztosítékot, jó értelemben. Úgy telt el egy órányi műsoridő, hogy a végén csodálkoztam, hogy Mi? Már vége? Zseniális volt. Biztos lesznek negatív kritikák a könyves puristák részéről, mivel sok, a könyvtől eltérő dolog belekerült, egészen nagy dolgok is, de engem nem zavart különösebben. A két főszereplő, Bertie Calver és Eddie Marsan meg a Childermasst alakító Enzo Cilenti bámulatos.

mogsta - 2015. 06. 01. 19:27

Megnéztem két részt és rögtön beszereztem a könyvet, erre most nem tudom eldönteni milyen sorrendben fogyasszam, várjam meg a sorozat végét az olvasással vagy daráljam le, esetleg párhuzamosan egyszerre a kettőt…

wovbagger - 2015. 06. 02. 21:44

Tatala, ez se nem gótikus, se nem steampunk, hanem leginkább a filozófiáról szól – csak nem a XX. vagy a XXI. században játszódik. Ha erre számítottál tőle, akkor jobb is, ha nem nézed tovább (nem oltás, vagy odamondás, hanem reagálás).

mogsta, nehéz kérdés, mert a könyv eléggé nagy falat, és bár könnyű belehabarodni, a finomságok igazán csak a második-harmadik elolvasás után jönnek elő. Viszont ha először a sorozatot látod, akkor már sosem lesz meg a “végre húsz év után a kedvenc könyvemet is vászonra tudták vinni” érzés.

roni - 2015. 06. 23. 09:46

Sziasztok! Nézte valaki tovább? Mindjárt vége (meg a vizsgaidőszsknak is), megnézném egyben. Jó ötlet?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz