login |

Emlékeztető: Revolution 2. évad

2015. 06. 01. 21:20 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 23:20. COOL. Revolution – 2×01 (kritika) – csak elért hozzánk.

Hmm, ellentmondásos évad volt, hat hónapos ugrás a cliff után, kvázi reboot (új showrunner, ahogy kell), szétszakadt csapat és egy akkora WTF, ami alapjaiban változtatta meg a sorozat alakulását. Talán visszaszálltam volna, de ennek a csavarnak köszönhetően azonnal kaszáltam is a korrekt évadnyitó után a sorozatot, de szerintem sokaknak bejöhet az a bizonyos új “irány”. De legalább a világot jobban bemutatják.

3 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2015. 06. 01. 21:36

Nagyon nem tetszett a második évad. Nem is fogom erőltetni családnál.

a_n_d_r_e_w - 2015. 06. 01. 22:24

Elso evad szerencsetlenkedese es iszonyatos gagyitomege utan a masodikra talalt magara szvsz igazan a sorozat, kifejezetten elveztem majd minden reszet, orulok, hogy adtam neki eselyt, kar erte. Elveszett nezoket mar nehez 2. evadra szerezni, ha mar ugyse nezik, aki meg maradt, mert szerette, az pont a valtas miatt menekult el, sajnos ez torvenyszeru volt.

dildi - 2015. 06. 03. 13:32

Volt azért benne pár WTF, nem bántam meg, hogy adtam neki még esélyt a második évadban. Kár érte, már épp kezdtem megkedvelni a két “tábornokot”.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz