login |

Délelőtti videók 1.: The Whispers

2015. 06. 02. 10:22 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: 2014/15, video,

Volt már hosszú meg pár rövid előzetesünk az ABC pár órája indult új sorozatához, a gyerekek fölébe suttogó földönkívüliekről szóló The Whispers-hez, de mivel elég régen került ki az utolsó, most utoljára még megemlítem a sorozatot, amiről szerintem még ma kirakom a pilotkritikát.

Szóval a tovább mögött 4 promó, egy hosszabb és három rövidebb, plusz a pilot első 5 perce, hátha valakinek így válik nézőssé.

Not all imaginary friends… are imaginary. Watch the first 5 minutes of ABC’s newest thriller #TheWhispers now:

Posted by The Whispers on 2015. május 20.

5 hozzászólás Ne habozz!

energy - 2015. 06. 02. 11:01

Az első rész elég unalmas volt. Nehezemre esik elhinni, hogy egy kb. 10 éves gyerek összeszerel egy bombát, mert egy hang azt mondta. Továbbá sosem értettem ezt az egész láthatatlan barát dolgot. Én soha nem találkoztam óvodában, iskolában olyanokkal, akik a levegőnek beszéltek.

PTOBI - 2015. 06. 02. 12:31

Bomba összeszerelése…
Trükkös dolog, de nem lehetetlen.
Hidd el, nem ismered eléggé a gyermeki gondolkodást, értelmük látómezejét, és képességeik határait. Hiába, nem gondolkodhatunk gyermekfejjel. Az ő univerzumuk komplexebb, ugyanakkor sokkal szilárdabb, mint a miénk.
Attól még, hogy nem tapasztaltál meg személyesen valamit, nem biztos, hogy az nem valóság más számára.

winnie - 2015. 06. 02. 12:31

energy: ne viccelj:) az nem nagy minta, hogy nem találkoztál, főleg, hogy ez nem olyan, hogy az ember reklámozza, vagy mindenki előtt csinálja. valakinek a macija vagy a törölközője a barátja, ez teljesen kommon dolog.

a bomba meg. nem egyszerű, de mégis sikerült megoldani, így gondolom nem olyan nehéz, mint gondolod. (akkor már inkább a kalapálás nehezebb, mert sok minden félresikerülhet.) ha nehéz lett volna, akkor mást mondott volna a gyereknek, de “látta”, hogy meg tudja csinálni a bombát, így ezt mondta.

STT - 2015. 06. 02. 12:43

Ez szerializált vagy epizódikus lesz? ha szerializált akkor simán (Y)

winnie - 2015. 06. 02. 13:03

szerializált.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz