login |

Készül az új Prison Break-sorozat

2015. 06. 03. 17:31 - Írta: winnie

61 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek,

Sem a The X-Files felélesztése, sem a tegnapi 24-es hír a folytatással, leágazással kapcsolatban nem volt újdonság, hiszen hallottuk már a korábbi pletykákat, meg is írtuk itt a blogon. Mint ahogy azt is megírtuk pár hónapja, hogy Wentworth Miller arról beszélt, hogy tervezik a Prison Break rebootját, illetve folytatását, majd pedig ezt megerősítette Dominic Purcell, és az egyik FOX-os nagyfőnök is elmondta, hogy rajtuk nem fog múlni.

Nos, úgy tűnik, hogy nem is múlt, hiszen akárcsak a 24 esetében, a Prison Break-nél is már készül a pilotszkript, amit pilot- és/vagy sorozatberendelés követhet, a 24: Live Another Day-hez (vagy a Wayward Pines-hoz) hasonló limitált/event sorozat formájában, kábé 12 résszel, befejezéssel, de a folytatás lehetőségével.

Viszont részlet még kevesebb van, mint a korábbi projektekkel kapcsolatban, csak annyi biztos, hogy Wentworth Miller (Michael Scofield) és Dominic Purcell (Lincoln Burrows) visszatérne, ismét szökés lenne valahonnan (valószínűleg fordított felállásban), s egy harmadik főszereplőről is szó van, és persze a régi karakteret röpke visszatéréséről. Ja, és a készítő megint csak Paul Scheuring lenne.

(A biztonság kedvéért ideírom, hogy mindez csak sajtóértesülés, a FOX egyelőre nem hivatalosan nem jelentett be és nem erősített meg semmit, de az összes pilotszkriptes infó ilyen szokott lenni, így nyugodtan biztosra lehet venni.)

Hogy állsz a Prison Break folytatásához?

  • Jöhet! (67%, 1,905 Votes)
  • Nem igazán érdekel. (33%, 926 Votes)

Total Voters: 2,831

Loading ... Loading ...

61 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2015. 06. 03. 13:43

még mielőtt rákérdezne valaki: ha visszatér miller, akkor nem, nem halt meg a karaktere. a pb már húzott hasonlót. ráadásul pár hónapja az egyik showrunner is azt nyilatkozta, hogy szerinte nem halt meg.

Marcos - 2015. 06. 03. 17:43

Fordított felállásban? Olyan már volt az eredeti sorozatban is, nem?
Én inkább békén hagytam volna ezt. Szép lezárása volt.

LaCRossE - 2015. 06. 03. 18:01

Teljesen indifferens vagyok ebben a témában, a 4. évadnál abbahagytam, szóval… a nemre szavaztam, de ha adnák, lehet, belenéznék.

spy - 2015. 06. 03. 18:25

winnie: ha jól emlékszek van vagy 4 év ami hiányzik a vége előtt, szóval még ha meg is hal, akkor előtte végtelen dolgot ki lehet hozni belőle.

Iceman - 2015. 06. 03. 18:30

A vége felé már így is izzadságszagú volt, főleg azzal a külön lezárással. Nagyon szerettem de ez pont az a sorozat amit nem kéne folytatni.

sinyster - 2015. 06. 03. 18:31

Végül is Scofieldné is “meghalt” az eredeti sorozatban egyszer…

kplesz - 2015. 06. 03. 18:34

és ha berendelik a következő évadot a PB-ből meg mondjuk a legends of tomorrow-ot teljes 2.évadra akkor mi lesz a színészekkel, kiírják? vagy kevesebb lesz benne a szerepük?

Delilah - 2015. 06. 03. 18:39

már csak azért is, h lássam, h hozzák össze őket:))
(mondjuk velük egy Escape Plant elfogadnék, ilyen hiper-szuper börtönből kéne megszökni;)

troublemaker - 2015. 06. 03. 18:40

Hat nem tudom.. Nekem ez az orok kedvenc sorozatom, de ok mar kiszoktek mindenhonnan, beszoktek, szerelem, arulas, lazadas, konyha blatt, minden volt.

Sok dolgon tul van a brigad. Kar lenne ezt mar bolygatni szerintem, nem biztos, hogy nagyot utne.

Szerintem.

werewere - 2015. 06. 03. 18:49

T-Baget a népnek! :)

Quantumleap - 2015. 06. 03. 18:54

Bullshit.

Sawyer - 2015. 06. 03. 18:59

Paul Kellermannal is, Mike anyjával is elsütötték ugyanezt, de ha Michaellal is elsütik, akkor teljesen felesleges az a +2 rész, ami direkt a halálát mutatta be. Ennek ellenére örülnék a folytatásnak, mert az évad lezárása még nyögvenyelősen elment, de az a finál brék egy szégyen volt. Whistler is bejött a 3. évadban, mint nagy főszereplő, erre a 4. nyitányában meghalt, mint egy utolsó statiszta. De igazából az egész évad egy nagy kavarás volt, mindenki mindenkivel, mint a barátok közt. Igen össze lett csapva az utolsó évad, anno azt hallottam, hogy még 3 évad lett volna, ezt zsúfolták be egybe a kasza miatt.

Szóval ha csak 12 rész is, de jöjjön, jöjjön, jöjjön, 1-2. évados színvonalon!

ALDO - 2015. 06. 03. 19:00

Nekem is, mint sokaknak a PB a junkieságom egyik alapköve. Ha az első szezon végén kaszálják, minden idők egyik legjobb sorozataként vonul be a történelembe. A 2-4. évadban sok üres járat volt és szerintem 13 részes formátumban tökéletesen működött volna. Az utolsó évad vége nagyon szenvedős és erőltetett volt. A meghatónak szánt zárófilm annyira felhúzott, hogy nem akartam elhinni, hogy így végződik.
Éppen ezért én vevő vagyok mindenféle folytatásra. Még egy dvd filmmel is beérném. Ahhoz képes, hogy Sara lefejezését úgy dumálták ki, hogy Linc sokkot kapott és nem nézte meg rendesen a sötét parkolóházban, Scofield feltámasztására már csak értelmes magyarázatot adhatnak. A régi bandából is össze lehet szedni az embereket, mert ahogy elnézem nem nagyon aktívak a képernyőn. Amaury Nolascót kivéve, aki most kapott sorozatot.
A FOX elég nagy gödörben van. Igaz idén robbantottak az Empire-ral, de az még kevés. X-Akták, 24. Támasztják fel a régi klasszikusokat. Jöhet a szökés is. A klisés 24-nél biztosan jobb lesz.

Adreee - 2015. 06. 03. 19:01

Számomra a világ egyik legjobb sorozata! Újranéztem már párszor és még néhányszor biztos újra is fogom. Örök kedvenc marad! DE így volt szép és jó a vége, ne rontsák el légbőlkapott ötlettől vezérelve valami erőltetett folytatással. Az már nem ugyanaz a Prison Break lenne.
Michael meghalt, és így volt szép és kerek a történet.

Bazsi - 2015. 06. 03. 19:05

A nap híre!!! de rég vártam…!

Dark Wolf - 2015. 06. 03. 19:23

Hányok.

ThomassLord - 2015. 06. 03. 19:46

Én nagyon reménykedek benne, és nagyon várom, imádtam (jó, persze, a végére csökkent a minőség, meg erőltetett volt néhol, de azért az első évad az etalon, nem is tudom hányszor láttam, pedig ritkán nézek újra sorozatot, a második még tök jó, a harmadik nem rossz, a negyedik szódával elmegy). Hogy ne legyen izzadságszagú, szerintem két dolog kell:

– ne magyarázzák túl Michael visszatérését (egyszerűen el kellett tűnnie a család biztonsága érdekében, és punktum – aki szereti a szökést, úgysem érdekli hogy, csak az hogy visszatér, nem kell erőlködni magyarázaton, olyan ez, mint hogy Samantha álmodott)

– vegyenek vissza az összeesküvős-túlmisztifikálós dologból, ettől lett erőltetett a 3-4., főleg 4. évad

Az utóbbira megoldás, és hogy működjön event sorozatként én olyasmit tudnék elképzelni, hogy a tesók felcsapnak hivatásos “szöktetőknek”. Tehát röviden valaki jön, felbérli őket valami fontos személy nagyon titkos kiszabadításával, ők bemennek, aztán lesz ami lesz. Mondjuk a kormány teljes amnesztia fejében elküldi őket egy olyan ország börtönéből kihozni valakit, akivel nem akarnak politikai bajszot akasztani. Ennyi. Még egyszer, a lényeg szerintem, hogy ne húzzák, ne bonyolítsák, erőltessék, mert tizenX rész alatt úgysem érdemes belemélyedni a misztifikálásba, ha nem biztos a folytatás. Ráadásul így ha mégis lesz folytatás, akkor lehetne case of the week sémára break of the season, tehát minden évad egy kerek egész szöktetés, bumm. A hogyan és miért mondhatni irreleváns, a lényeg, hogy bármilyen indokkal menjenek be egy börtönbe és onnan leleményesen, fordulatosan, ötletesen kelljen kiszabadulniuk, minden évadban máshogy, a rajongók úgyis erre vannak rápörögve, ld. 1. évad.

Kissur - 2015. 06. 03. 19:48

Meghalt Scofield, Scofieldné, Scofieldmama. Utóbbi kettő feltámadt. Ezek szerint Michaellel is megcsinálnák? Én megkönnyeztem a végét, amikor odamentek a sírhoz és rátették a papírdarut. Ha folytatnák természetesen ott lennék, de kétlem, hogy jót tudnának kihozni belőle.

Dalmayr - 2015. 06. 03. 19:55

Ha az első évadra minőségét hozná (ami alltime favourite nálam) akkor jöhetne. Ha a többiét, akkor thanks, but no thanks.

Eni - 2015. 06. 03. 20:06

Imádtam az elején nagyon, de a 4. évadot már nem néztem. És nem bántam meg egy percig sem. Nekem nem kell a folytatás.

steelwolf - 2015. 06. 03. 20:11

A LoT az nyáron lesz? Ha igen akkor gondolom a PB meg ősszel lenne!

winnie - 2015. 06. 03. 20:17

steelwolf: télen lesz. vagy tavasszal.

winnie - 2015. 06. 03. 20:19

kplesz: mindkettő rövid évad, kezelhetőek lennének. az x-aktásoknak három állandó szerepük is van.

mse - 2015. 06. 03. 20:25

A Prison Break számomra az örök kedvencek egyike, ez volt az első sorozat, ahol megtapasztaltam az interenetes, fórumos élményt, és az első széria, amit gépen, az amerikai műsorrendnek megfelelően követtem. Nyilván ennek az volt a fő oka, hogy ekkoriban éltük meg a nagy internetbummot, de mindemellett is rengeteg kellemes és akkoriban újszerűnek ható élményem kapcsolódik a sorozathoz.

Ennek jegyében mondom tehát, hogy nem igazán tudok pozitívan hozzáállni a folytatás ötletéhez. Ehhez először is minimum nagyon át kéne írni a lezárást, ha tényleg vissza akarják hozni Wentworth Millert, és hiába tartottam igencsak gyengének a finálé(ka)t és a teljes utolsó évadot, ezt azért nem kifejezetten támogatom. A Prison Breaknek volt vége, méghozzá kerek egész vége, nem úgy mint például az X-aktáknak, ahol teljesen nyitva hagyták a végső sztorivonalat. Úgyhogy míg utóbbit tényleges kiváncsisággal és izgalommal várom, előbbit úgy nem bolygatnám. Hagyjuk aludni az alvó kutyát, nem minden sorozatot kell feltámasztani hamvaiból.

_Peter - 2015. 06. 03. 20:44

Nem igazán érdekel. Lincoln zuhanyzik a börtönben, Michael jön látogatóba képzeld mit álmodtam! Na ne. Valahogy nem jól sülnek a feltámasztások, főleg ha már eredetileg is voltak gondok a végén.
Dallas csak Larry bácsi miatt érte meg, 24 elment mert kevés az akció manapság. Prison Break… Felkészül Dexter favágó és Nancy Botwin találkozik Hank Moody-val?

Quantumleap - 2015. 06. 03. 20:51

Andreee: A pénz sajnos mindig is nagyobb úr volt a logikánál. Én már várom, hogy mikor jön a hír a Rescue me és a Shield feltámadásáról. Ja, és tuti, hogy a Sons of Anarchy és a Breaking Bad is feltámadnak pár év múlva, mert kiderül, hogy ott se halt meg, aki meghalt.

Quantumleap - 2015. 06. 03. 20:53

ThomassLord: Ez az egész, amit leírtál, kész vicc. Paródiának esetleg elmenne.
Miért kellett volna Michaelnek eltűnnie? Mehetett volna Sara-val élni Panamába. És mi van a halálos betegségével? Talán kiütötte az elektromosság?

Úgyse lesz egy évadnál több (ha lesz egyáltalán).

winnie - 2015. 06. 03. 21:11

Quantumleap: mi ez a hiszti?:) a pb miatt tökéletesen megértem a sírást (sőt, részedről el is várom, hiszen a 3. évad óta tart, ha jól rémlik), de miért kell más sorozatot idekeverni. pont sajátmagadat járatod le a kommented második felével, és épp ezért az első felét sem lehet komolyan venni.

(miért a shield vagy a bb kerül említésre? csak azért, mert azok is sorozatok? miért nem a cheers vagy a poirot? ha párhuzamot akarsz találni, más sorozatot említeni, keress olyat, aminek a műfajon kívül van más köze is a pb-hez. amiket említesz sokkal elismertebbek és közel sem olyan népszerűek. a heroes vagy a 24 jó párhuzam lehet. és azokat tényleg folytatják.)

winnie - 2015. 06. 03. 21:15

mondjuk az első fele sem díjnyertes.

“A pénz sajnos mindig is nagyobb úr volt a logikánál. ”

a demagógiát gáz. értem? én is írhatnám így, hogy

“a rajongótábor mindig is nagyobb úr volt a logikánál.”

hogy a fox csakis a rajongók érdekeit tartja a szeme előtt, s mivel a felmérések (ld. fenti szavazás) is arra utal, hogy az embereket érdekli a pb folytatása. ebből meg az jön le, hogy a fox jótékonysági intézmény és csak jót akar.

nyilván mindkét idézőjeles állítás demagóg, még ha igaz is.

(persze mindezt túllépve azon írom, hogy ettől a fox nem remél pénzt (az x-aktáktól sem) közvetlenül, nem lesz übersiker, a 24 sem volt az – írtuk pár hónapja, hogy mi az oka ezeknek a rebootoknak)

Quantumleap - 2015. 06. 03. 21:20

winnie: Úgy kell érteni a hozzászólásomat, hogy: Lassan már az lesz a csoda, ha marad olyan lezárt sorozat, amit nem támasztanak fel. Sajnos egyik ilyen kedvencemet sem védhetem biztosra, hogy úgysem lépik meg vele. De futó sorozatot is tudok írni: A Homelandnél sajnos nem tudom kizárni, hogy a készítők egyszer majd gondolnak egyet, és kitalálják, hogy mégse halt meg az a valaki a 3.évad végén. Annak dacára, hogy nagyon is jól működött nélküle a 4.évad.
Feltámadás terén egyedül a Twin Peaks-szel vagyok elnéző, mert egyrészt egy rakás elvarratlan dolog volt a végén, másfelöl pedig a sztori kincepciójába konkrétan illeszkedik a 25 évvel későbbi folytatás.

Thomas - 2015. 06. 03. 21:47

Tudom, hogy a legtöbben az S1-ért rajonganak, de nekem az S2 volt minden idők egyik legnagyobb sorozatélménye:) Sokkal jobban bejött a kergetőzés, mint a szökés:) És hát persze, hogy várós a folytatás, ha a főszereplők maradnak! Nekem legalábbis sokkal jobban hangzik, mint egy új 24 Jack nélkül (vagy minimális Jackkel).

Chiplecsap - 2015. 06. 03. 22:06

Jöhet!

zagloba - 2015. 06. 03. 22:51

Bár a végére kifulladt, de mégis egy alapsorozatról van szó.
Reméljük, hogy pár év szünet elég volt ahhoz, hogy egy a sorozat elejéhez méltó folytatás/reboot, akármi szülessen.

Michael Scofield, Lincoln Burrows, Zsebes, vagy Kellermann ügynök óriási karakterek.

Számomra Scofield minden idők egyik legjobb, de mindenképpen top 5-ös sorozatkaraktere.

Ezt a névsort elnézve, részemről nem is lehet más: nagyon várós!

GodBadka - 2015. 06. 04. 09:56

Már az eredeti második fele is kínszenvedés volt a számomra.
Nekem egyáltalán nem hiányzik, hogy megint elővegyék.

energy - 2015. 06. 04. 10:02

Az nem gond, hogy most a CW-n van sorozatuk, ami biztos siker? Én a 2. évadban abbahagytam.

Roxi - 2015. 06. 04. 12:19

Az első évad zseniális volt,a második is tetszett,de a harmadiknál fogtam a fejem,hogy már megint szökniük kell valahonnan.
Nyilván ha lesz új belenézek,de sok jót nem várok.

Savanah - 2015. 06. 04. 12:25

Persze hogy jöhet.
És én nem gondolom h Michaelt feltámasztják, hanem azt az időt fogják kihasználni ami a 4.évad vége és final break között van. Vagy hogyan is… Vagy ott már nem volt hosszú idő?

Akinek meg nem tetszik az ötelt, akkor nem muszáj nézni :)

monokl8 - 2015. 06. 05. 10:56

Jo sorozar volt de az utolso evadba szerintem amikor kerestek a szkullat az mar eleg szar volt jo lenne valami bortonos sorozat meg a zsebes,is hianyzik

Quantumleap - 2015. 06. 05. 15:59

Na, az valami übergáz lenne, ha T-Bag harmadjára is megszökne a Fox Riverből.

ALDO - 2015. 06. 05. 17:32

“És én nem gondolom h Michaelt feltámasztják, hanem azt az időt fogják kihasználni ami a 4.évad vége és final break között van. Vagy hogyan is… Vagy ott már nem volt hosszú idő?”

A negyedik évad 2005. augusztusában játszódott. Mike a sírkő alapján novemberben halt meg. Viszont azt mondták, hogy börtönből szökős lesz a limitált sorozat. A Final Breakban viszont ennek nyoma sincs, tehát nem a negyedik szezon és a Final Break között fog játszódni. Az mondjuk érdekes lesz, hogy a legutolsó temetőlátogatós, papírdarut a sírra tevő jelenetet, hogyan magyarázzák ki és azt, hogy a sorozat idővonalához képest már 10 évvel vagyunk a jövőben.

winnie - 2015. 06. 06. 05:28

quantumleap: nem fog megszokni, csak ha nezed. mivel nem fogod nezni, ezert nem fog csinalni semmit:) csak az történik meg, amiról tudsz.

Quantumleap - 2015. 06. 06. 07:42

ALDO: De pont ez az, kerek lezárás volt. Feláldozta magát, gyászos zene szólt, éveket ugrottunk, láttuk, mi történt a szereplőkkel. Semmi elvarratlan szál nem maradt. Tényleg kettyósnak kell a készíktőknek lenniük, hogy egy ilyen véghez folytatást írjanak, ahol majd Michael feltámad, Sarával összejönnek, és minden hepi. Ez kábé olyan, mintha Zefirelli a Rómeó és Júliához csinált volna pár évvel később egy második részt, ahol a két címszereplő feltámad, egybekelnek, és boldog hepiend.
A FOX-t pedig nem érdekli a logika, csak a biznisz, ők akár egy “van egy ikertestvére, és az áldozta magát fel” vagy “Sara álmodta a Final Breaket” koncepciójú forgatókönyvre is rábólintanak.

Quantumleap - 2015. 06. 06. 07:44

winnie: Sajnos nincs olyan opció az oldalon, hogy beállítom, hogy nem vagyok kíváncsi egy adott sorozattal kapcsolatos hírekre. Csináltok? :)

ALDO - 2015. 06. 06. 15:50

Quantumleap:
Mellékcímként már korábban is oda lehetett volna biggyeszteni a Resurrection szót. Az első évadban még úgy volt, hogy a tesók anyja meghalt rákban 20 évvel korábban. Nem halt meg. Kellermant a 2. évadzáróban símaszkos támadók lőtték agyon. Nem halt meg. Sarát lefejezték. Nem halt meg.
Ennyi erővel már szinte törvényszerű Michael feltámadása. Valami olyat tudok elképzelni, hogy ez az egész Sara lesittelése csak egy teszt volt. Az utolsó percben valahogy kihozták és elhitették a világgal, hogy meghalt, hogy nekik dolgozzon fű alatt. Természetesen a kiújult agytumor is csak kamu. De ez még mindig rengeteg kérdést vet fel.
Vagy amit fentebb írt valaki, hogy a tesók felcsapnak hivatásos börtönből szökőnek, hogy így teszteljék a biztonságot.
Ennek ellenére én nagyon várom és remélem összejön.

Quantumleap - 2015. 06. 06. 21:18

ALDO: Hogy egy sorozat futása alatt meghal, majd feltámad egy vagy több karakter, az csak egy dolog. De az ad abszurdum, hogy megöljük a sorozat végén, kerek lezárást adunk, de aztán hat év múlva kitaláljuk, hogy nos, mégis él, vissza fog térni, és minden megy tovább.

“Vagy amit fentebb írt valaki, hogy a tesók felcsapnak hivatásos börtönből szökőnek, hogy így teszteljék a biztonságot.”

Ez egy comedy vagy dramedy műfajú sorozatba passzolna, de semmiképp sem egy komolynak szánt alkotásba. :) Bár ugye, a komoly itt már elég relatív egy fogalom. :O

ALDO - 2015. 06. 10. 17:33

Már a tetkó lézeres “leradírozása” is érdekes húzás volt. A pletyka szerint “fordított” felállás lesz. Gondolom azt kell érteni, hogy Lincoln szökteti meg Michaelt. Nem értem ez miért olyan nagy durranás, hiszen a 3. évad erről szólt.
De még mindig sok megválaszolatlan kérdés van és Mike halála a legkevesebb.
1. Kik tartják fogva, ha a Céget felszámolták?
2. Időben mégis mikor játszódik, hiszen már 2015 van a való világban?
3. Hogy lesz kidumálva az utolsó, temetőlátogatós jelenet?
Én már 2009-ben is azt mondtam, hogy hülyeség volt Scofieldet kinyírni, mert így akármikor lehetett volna folytatni, de ez a “nem is láttuk, ahogy meghal” eléggé nyakatekert lesz.

Babe - 2015. 07. 21. 17:52

Számomra a legeslegjobb film amit eddig láttam! Nagyon örülök, hogy végre folytatják! Pont a napokba említettem meg, hogy a mostani filmsorozatokat miért húzzák el 9 évadig?? A Szökés meg 4 évad… A lényeg,hogy én izgatottan várom!!!

winnie - 2015. 07. 21. 20:16

nem film, hanem sorozat.

“hogy a mostani filmsorozatokat miért húzzák el 9 évadig?? A Szökés meg 4 évad… ”

nem húzzák el a mostani sorozatokat, csak minden 100.-200. jut el 9 évadig. régebben sokkal többnek sikerült. a szökést a végén már a kutya sem nézte, azért nem lett 9 évad.

Carlo Blaine - 2015. 08. 06. 22:46

Úristen csak ezt ne… Már a 3. évadnál érezhető volt valami kellemetlen dolog, a 4. konkrétan kínos volt… A film meg, hát… no comment.

dömper - 2015. 08. 07. 09:06

Ezzel kezdődött a sorozatok iránti rajongásom. Ennek segítségével fedeztem fel a sorozajunkie-t is.

Jöjjön csak, jöjjön! Legyen meg, aminek lennie kell…

Scofield for President, Lincoln for … Department of Justice.

Carlo Blaine - 2015. 08. 07. 16:12

Nekem is ezzel kezdődött, éppen ezért mivel szeretem, ezért nem akarom a folytatást, mert hát minek meggyalázni ezt, mikor az utolsó évad + a film már úgy is eleget rúgott bele…

Dorcii - 2015. 09. 19. 09:34

Imádom a szökést! Erre vártam, de nem gondoltam volna, hogy tényleg lesz! Köszönöm, aki ezt kitalálta,az a világ legügyesebb embere! 😊😍

hajingalo - 2015. 09. 21. 20:17

Sziasztok. Én is már várom nagyon.
Valami friss info van valakinek?

Kata614 - 2015. 10. 14. 14:01

Én várom!:)
Ez volt életem első abszolút kedvence.
Michael Scofield volt az első naaaaaagy “szerelmem”:D
Imádtam. Azóta sok sorozaton vagyok túl, sok sok plátói szerelemmel. De mindig is ez marad az örök nagy kedvenc. Nem is tudom Hányszor néztem újra. Egyes epizódokat akár több 10szer.

Persze nem várok sokat az új részektől. De meg eshet hogy kellemesen csalódok.
Igaziból csak jó érzés lesz újra látni és várni hétről hétre. Az se zavar ha valószínüleg erőltetett lesz, mind a visszatérés megmagyarázása, mind a cselekményszál.
Mint mikor újra találkozol a nagy ő-vel akit lehet elfelejtették, túl vagy rajta de csak megdobban a szíved ha látod:)
Annyira nagy rajongója voltam a sorozatnak, hogy az se zavarna, ha csak egy szimpla remaket csinálnának teljesen függetlenül az eddigi történtektől. Csak előröl kezdődve vagy bármi, tényleg bármi:D

Remélem minél többet látunk a régi arcok közül:) Gyere hamar!!!

Igen, tudom hogy a véleményem nem lesz népszerű, és meg is értem miért:D

Ossis - 2015. 10. 31. 00:26

T-Bag remélem visszatér :)

Tibi26 - 2016. 01. 01. 14:08

Végreeee! Nagyon várom az 5.dik évadot legjobb sorozatok egyike a maga műfajában.Az is fontos W.Miller(schofield) vissza tér remélhetőleg régi kűlsejével mert ez utóbbi 10évben eléggé elhízott.Ne hogy úgy járjon mint az 1.évad végén a szökésnél nála is elöbb szakadjon le a vezeték…

Dezilator - 2016. 03. 21. 20:52

Hát skacok, nem tudom miért vagytok kritikusok. Én vagyok itt az egyetlen úgy látom, akinek egyik évaddal sincs semmi baja :D Az első természetesen jó volt, a második is, üldözéses téma. A harmadik is hozható volt szerintem, miután ismerték a csávót kívül-belül, logikus hogy vele hozatják ki a delikvenst. És szerintem a 4. messze nem volt a legrosszabb. Mondjuk én kifejezetten szeretem az összeesküvés-elméletes filmeket.

bellarea - 2016. 03. 22. 16:22

most akkor Captain Cold nem lesz benne a Legends of Tomorrow-ban? :O

winnie - 2016. 03. 22. 22:01

“És szerintem a 4. messze nem volt a legrosszabb.”

melyik volt a legrosszabb?

winnie - 2016. 03. 22. 22:02

benne van most is. attól, hogy mást is dolgozik, még szerepelhet, sőt, szerepelni is fog.

Szndka - 2016. 06. 20. 14:54

Annyira izgalmas volt barmit tettek szerintem meg jo sok evad johetne izgalmas lenne uj fordulatokkal csavarokkal mindenesetre en nagyon varom mar nincs ennel jobb sorozat

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz