login |

Délelőtti videó 3.: So You Think You Can Dance: Stage vs. Street

2015. 06. 05. 11:55 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: reality, video,

Hosszas vajúdás után a FOX csak berendelte táncos reality-jének a 12. évadját. A sok változtatás miatt már nem is tudom, melyik volt az utolsó szezon, amit láttam, de az biztos, hogy mind Travis Wall, mind tWitch évadja megvolt, és a most koncepcióban ők lesznek a színpadi és az utcai táncosok csapatainak mentorjai.

Szerintem a mostani részeknek is adok egy esélyt, hogy aztán lemorzsolódjak, de nem azért, mert a zsűribe Mary Murphy helyett érkezett Paula ‘kótyagos’ Abdul, aki valamit tényező Nigel Lythgoe szemében, pedig már az American Idol-ban is kerékkötő volt, valamint Jason Derulo, aki helyett dettó bármelyik házi koreográfust szívesebben láttam volna. Maximum tekerem a zsűrit, nem?

A tovább mögött a szezon hosszú, majd rövid előzetese, és egy zsűribemutató videó. (A start hétfőn volt.)

1 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2015. 06. 05. 13:25

Olyan sok változás nem lesz ezzel a formátummal szerintem, hacsak az nem, hogy a lányok kipotyognak és majd 4 fiú jut a döntőbe. De ez sem feltétlen lesz így, mert az egyetlen évadot (S7), amikor ez megtörténhetett volna, lány nyerte:)
Viszont azt nem értem, miért kellett a meghallgatásokon eltörölni a koreográfiát, így most azokat is egyből továbbengedik, akik valami nagyon egyedi stílust képviselnek, nem derül ki, hogy képesek-e másra is.
Derulot szerintem én is tekerni fogom, de Paula egész szórakoztató. Mióta megélhetési zsűritag lett belőle, nem is olyan kótyagos:) Legalábbis szerintem már nem piál be adás előtt, mint a régi szép időkben:))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz